Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
torcsrent
tag
- AMD Athlon 3200+ (s939) proci hűtővel - 1500Ft
- 512MB DDR 400 Kingmax (kétoldalas, piros NYÁK-os) - 1500Ft
- 5.1 hangkártya PCI (cmi8738 chip) - 1000Ft
- HDD 80GB IDE IBM 7200rpm ( 100/97%, 2 bad, régóta ennyi van rajta) - 2000Ft
- NVidia 6800GS vga PCI-E 256MB/256bit - 4500Ft -
aNorganiK_
tag
válasz Antimatrix #31778 üzenetére
Hali!
Az XFX 6870 mennyi? illetve mennyi gari van még rá?
üdv!
--- too weird to live too rare to die ---
-
válasz Antimatrix #31778 üzenetére
Milyen árban vannak a kártyák?
-
XmoD
senior tag
Gainward 9600gt-t keresek. Feltetel: Doboz/gyari huto es bontatlan legyen a kartya! De mas ajanlatot is meghallgatok hasonlo kategoriaban.
-
adorjant
őstag
Intel C2D E6550 proci eladó!
6.000ft
-
kungzi
veterán
Hali!
Ilyen Cooler Master házat keresek jövőhét hétvégi átvétellel. (július 26-27-28)
A lényeg, hogy plexis legyen és USB 3.0-s. Lehet használt is, de hibátlan állapotú, de akkor az árban megegyezünk. Vagy ha valaki tud nagykerből szerezni az is jó lenne. Várom a privát üzeneteket. Fontos!!!
-
werszomjas
addikt
Eladó konyhai kellékek!
Russell Hobbs - HOB GJ/AL31 Mikrohullámú sütő, grill funkcióval.
- Grill teljesítmény: 1150 Watt
- Teljesítmény: 1000 Watt
- 31 Literes térfogat
- 5 erősségi fokozat
- Automata programok
- LED kijelző
- Méret: 520 mm x 440 mm x 335 mmÚj, nem volt még használva, gyári dobozában, gyári tartozékokkal.
25.000ft
Russell Hobbs - 10617-57 - Glass Two Slice Toaster kenyérpirító
- Exkluzív kivitel üvegtesttel és a gyönyörűen polírozott rozsdamentes betétekkel
- Extra hosszú nyílások
- Kenyérszelet automatikus középre állítása
- A pirító fokozatok LED kijelzői visszaszámolnak
- Olvasztási funkció
- Stop gomb
- Kivehető morzsatálca
- Különböző pirítási fokozat beállítási lehetőség
- Teljesítmény: 1080 WÚj, nem volt még használva, gyári dobozában.
18.000ft
[ Szerkesztve ]
üdv
-
bob011
aktív tag
Keresek Scart-RCA átalakítót/kábelt scart<->RCA-fehér/piros/sárga(3-as kell, négyes nem jó). Hadházi utca és környéke előnyben. (Lándzsa utca -Garmix- most nem játszik.)
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
Köszi
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
cekkk
veterán
-
Laraxior
titán
Officeon kívül milyen program tudja kezelni a *.doc fájlokat?
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
Okuyama
tag
Egy olyan kérdésem volna ha valaki a napokban nem jár Debrecen és Nyíregyháza között ? egy kisebb csomagról volna szó amit valahogy átkellene repíteni Nyiregyre Valamilyen módon meghálálnám ha valaki tudna segíteni .
-
senior tag
válasz stranger28 #31751 üzenetére
Vasárnapig vagy Hétfőig rendelhető gépeim listája. Utána kb. 2 hétig nem leszek Debrecenben elérhető.
IBM/Lenovo Thinkpad T61
Core 2 duo T7100 1,8GHz/ 2GB/80GB/ 14.1"/COMBO/ WIFI
Állapottól függően 43.000 - 47.000.- Ft közöttDell Latitude E4300
64.900.- Ft - kicsit karcos, hianyzik az L betu a Dell logobol
72.900.- ft - normál állapotbanIBM ThinkPad T42
32.000.- FtIBM/Lenovo ThinkPad T60 (2007-VWU)
Core duo T2400 1,8GHz/ 2GB/120GB/ 14.1"/ ATI Radeon X1300/COMBO/ WIFI/ XPP (US)
54.000.- FtIBM/Lenovo ThinkPad T60 (2007-VWU)
Core duo T2400 1,8GHz/ 2GB/250GB/ 14.1"/ ATI Radeon X1300 COMBO/ WIFI/ BT/ XPP (US)
56.500.- FtIBM/Lenovo ThinkPad T60
Core duo T2400 1,83GHz/ 1GB/60GB/ 14.1"/COMBO/ WIFI
45.000.- FtDell Latitude E5500
Core 2 Duo P8400 2,26GHz 4GB 160GB 15,4" 1280x800, DVD±RW WLAN
63.000.- FtDell Latitude E5500
Core 2 Duo P8600 2,4GHz 4GB 160GB 15,4" 1280x800, DVD±RW
65.000.- FtLenovo ThinkPad T400 (6475-VA4)
C2D 2.53/2GB/160GB/ DVD-RW/ WIFI/ WWAN/ 14"/ Win Vista (US)
65.000.- FtIBM Thinkpad T400
Intel Core 2 Duo P8400 2,4GHz / 3GB DDR3 / 160GB / DVD író / Wi-Fi / szép állapot / jó akkumulátor / 6 hó garancia Pesti boltba
72.600.- FtHP Pavilion G6 (Bordó)
AMD Dual Core E2-1800 1,7GHz/6GB/750GB/ DVD-RW/ WIFI/ WWAN/ 15,6"/ATI Radeon HD 7340 Discrete-Class/HD webcam/ Win 8 (UK)
88.888.- Ft -
bhonti
aktív tag
válasz rambo4ésfél #31776 üzenetére
Picit nagyobb van, meg picit kisebb... Hm?
http://1kis.info.hu - Informatikus mindenkinek... 501065096 balazs@honti.tech
-
tib-bee
tag
Szép napot!
Nem tud valaki egy ékszerészt, aki tud gyűrűbe gravírozni. A gáz az, hogy holnap délutánra kellene. Köszönöm. -
fenergie86
tag
Nem hiszek azoknak, akik napokig képesek vérezni és nem halnak bele. Ez boszorkányság...
-
Antimatrix
senior tag
Videokártyák:
XFX HD5870 1Gb ddr5 dobozában - Papirja Szerint EXTREME Edition-
Tipuskód: HD-587A-ZNE9másik kártya:
XFX HD6870 1Gb ddr5 dobozában - IPON garis ( PH tagon keresztül)
Tipuskód: HD-687A-ZDFC V5.1 nyákonKisebb kártyát beszámolok:
PH+BIZHATÓSÁG TOP69 -helyén vagyok - innen kezdve exelhetek a PH!-n is :-)))) Hiába mondják Csernobilnak mégis van következménye.- by Slepy- Degenerált Userekről vélemény! -- Az internetem van/nincs az örök bitmezőkön!
-
Chesterfield
őstag
Igazából nem gondoltam volna, hogy ilyen drágák ezek a csukák, meg aztán nem is vagyok kengyelfutó gyalogkakukk, jó ha heti 1,5-2 órát futnék.
Erre viszont szerintem jó lesz a decathlonos KALENJI - Ekiden 50 futócipő is 5k-ért.
köszi a segítséget.
[ Szerkesztve ]
-
rambo4ésfél
senior tag
sziasztok!
szükségem van egy 55x55x55cmes méretű kartondobozra, ha van valakinek vagy van valami ötlete hogy honnan tudok ilyet szerezni természetesen olcsón akkor írjon nekem előre is köszönöm
-
zolikaDB
veterán
válasz Chesterfield #31762 üzenetére
Na, ez komoly futócipő!
És itt lehet venni: [link] -
z0d1AK
nagyúr
válasz mukibuci #31759 üzenetére
Nálunk is elég volt a Bem térre 20 perc hogy kiérjen a Pizza MAX, igaz egy-két helyen volt nyers folt is a tésztában, tehát megelégedtem volna 35 perccel is, ha rendesen megsül annyi idő alatt a pizza. A sajtot szeretem, abból volt is bőven rajta, azonban a bacon és sonka elég kevés volt. Azt írják, hogy van benne füstölt sajt is, de azt szerintem max csak megmutatták neki, mert egyébként nem érződött benne. A sült pizza szósz a tetején az kb annyit jelentett, hogy végig volt kenve, éppen hogy. Attól is többet vártam. Finom volt, de igazi ízélmény nem ért, én is többet vártam volna 3580 forintért.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
-
Debrecenbe hol a Karinthy Frigyes utca?
Hiába keresem telefonnal GPS-en, vagy útvonaltervezővel a neten,nem találom! -
atike
nagyúr
Eladó cuccok:
Seagate 80 Gbyte IDE 3.5 HDD (100/100-as, 38 napot ment) 3.500 Ft
AMD Athlon 64-es proci (ada3000daa4bp) 3000+ 1.500 Ft
Noname DDR 256 Mbyte / 400 Mhz 800 Ft
Noname SD-RAM 256 Mbyte / 133 Mhz 500 Ft
Kingston SD-RAM 128 Mbyte / 133 Mhz ingyen elvihető
2 db fotel (gyakorlatilag új, JYSK-es) 15.000 Ft részletesen
USB - IDE átalakító (Sata nélkül, kapcsolós) 1.500 Ft részletesen
Fali zenegép (minden tartozékkal, jó állapotban) 135.000 Ft részletesen
DVD író, IDE, fehér, LG GSA-4082B 1 000 Ft
AMD CPU Phenom X4 9750 AM2+ 2.4Ghz 10 000 Ft
Joystick, (gameport), QuickShot QS-123 500 Ft
Gamepad Saitek Cyborg Rumble Pad P3600, PC, USB 3 000 Ft
Nokia 5110 előlap+ billentyűzet, Xpress-on Cover 3db, Átlátszó világos zöld, világos kék, sárga-fekete 500Ft/db
Nokia 3510 hátlap, 3 SIM kártyás, Haffner, 500 Ft
Nokia 3210 eredeti elő- és hátlap, szürke 500 Ft
Érdeklõdni privátban!
Keresek:
Ömlesztve régi (15-25 évvel ezelőtti ) Lego elemeket. Elsősorban a várépítősek érdekesek igazán... Építőlap (zöld), építőelemek, várfal (egyenes, sarok) szürke és fekete színekben, de igazság szerint minden érdekel... Kiegészítők is jöhetnek. Reális áron természetesen. Nem komplett készletre vadászom... A meglevő elemek számát szeretném bővíteni (még nagyobb várat akarunk ).[ Szerkesztve ]
-
Blabcsi
senior tag
Üdv.
Eladó / cserélhető / rendelhető.
Szemezgessetek bátran.1.: Tükrös szekrény eladó / cserélhető.
2.: Egyedi kristály ékszer készítés rendelés alapján.
3.: És a kihagyhatatlan ajánlat: GRAVIR készítés megrendelés alapján.
4.: Gesslein Lion babakocsi eladó / cserélhető.
5.: Kéz mixer új, eladó / cserélhető.
6.: Pince ürítés készletek, porcelánok, könyvek, stb. Friss képek!!!
Htpc építéshez keresek satás vinyót cserével az alábbi cumók közül. Vagy szép porcelánért, de akár gravirozhatok is érte valamit.
Mert jelenleg lóvé embargó van....Valamint:
Ismerősöm számára keresek laptopot alábbi kritériumokkal:
- Olcsó ( max.: 25000-30000 Ft )
- Min. 15' kijelző
- Hibátlan működés
- Min. 1,6 Ghz
- Min. 1Gb RAM
- Min. 80Gb HDD
- WIFI
- Lehetőleg kártya olvasó legyen.
- Akku min. 0.5 órát bírjon.
- DVD olvasó legalább.
- Ne legyen leharcolt.
Ajánlatok priviben.[ Szerkesztve ]
https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
janes1976
őstag
Na akko, megosztom én is.
Tegnap vacsira rendeltünk 1 Rubik kenyérlángost, 1 Pizza Bumm 2-t, meg egy Pit Bull-t (ez valami fenomenális volt).
Kiszállítás: 30 perc.
Tapasztalat: nekem túl vékony (a kenyérlángosé direkt vastag) a tészta (konkrétan nem tudtam megfogni és harapni, hanem kés villa), viszont tele van minden jóval, sajttal meg dugig.
Zárszó: lehet hogy legdrágábbak, de olyan kulináris élményt nyújtanak (ilyen intenzív és különleges ízeket), amit az egy kaptafára nyitogatott pizzériák az életbe nem fognak.
Ezeknek tényleg különlegesek a pizzáik, nemcsak reklám.
Faterék jönnek 2 hét múlva, kiprószáljuk a Pizza Max-ot.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi X6 Pro 512/12 GB (Grey)
-
adorjant
őstag
s1155 procit keresek hűtővel,max 10e forint értékben!
-
mackosajt
addikt
Mintha Stranger keresett volna pár napja hasonló információkat itt.
Meg kéne kérdezni, mire jutott a kapott infókkal.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
Gercsa
senior tag
Decathlonban én tegnap voltam, bár mást kerestem, de szétnéztem, cipők közt semmi normálisat nem láttam, bár ez ízlés dolga is.
Nem kimondottan futócipő, de a Joma top flex teremcipők nekem messze kényelmesebbek mint bármi, én futni is abban szoktam.
Ha ráérsz és érdekel, a joma shopot nézd meg.
Nem én kiáltok, a gazdaság dübörög.
-
Chesterfield
őstag
Hol tudok Debrecenben futócipőt venni?
Ahol azért van választék, és az eladó ért is hozzá.
Decathlon pl? -
lorcsi
veterán
a T-nél mi a legjobb csomag mostanság?
jelenleg a domino aktívban vagyok..de pár héten belül változhat a helyzet olyan szempontból, hogy viszonylag sokat kell majd hívnom 20 és 70-es telefonokat (sajna előre nem kiszámítható mértékben)
telóval sosem netezek (wifi itthon..mindenre elég)szerintem vagy 4-5 éve is megvan már, hogy néztem ezeket a percdíjakat
[ Szerkesztve ]
eladó: vadi új soundcore motion+
-
fasterware
aktív tag
Eladó termékek
Raidmax Altas, tartozékaival, dobozában, hibátlan állapotban
ASUS GTX 275, 896 MB 448 bit, dobozában, tartozékaival
Xbox 360 arcade + 250 GB hdd ( 150 W JASPER ) dobozában, tartozékaival, forza 3 és Banjoo játékokkal
Eredeti Toca Race Driver, Judge Dredd: dred vs death, Contract j.a.c.k., T3: war of the machines,stb
Gears of war 2, Banjo Kazooie: Nuts & Bolt
Vov Digital dvd-993R
Nokia C5-03 ( T-mobile ) dobozában, tartozékaival
Led Lenser L6 elemlámpa, új, dobozában, tartozékaivalPrivátban lehet érdeklődni.
-
MODERÁTOR
ma este kipróbáltuk mi is, 27 perc alatt kiért a pizza, forró volt és finom, bár kb ez most az egyik legdrágább pizza a városban
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
ati012
őstag
2 db 30-as mért olcsóbb mint egy ötvenes? Súlyra hogy vannak?
Fogászatot megjártam, Dr Liska Orsolyának riszpekt.
Recsegett, fájt, vígem volt mint a botnak. De rosszabbra számítottam.[ Szerkesztve ]
-
Chesterfield
őstag
Óóó bakker, én meg azt hittem ez a pizzéria neve
köszi -
stranger28
addikt
-
lakisoft
veterán
-
sirály69
őstag
válasz Gercsa #31725 üzenetére
Én az elmúlt egy hétben többször rendeltem tőlük...
Első alakalom:
Made in Italy Pizza 50 cm
Mega Pizza 50 cm
4 fő Budapesti kolléga részére.
Kiszállítás : 59 perc
A kaja finom és minden jóval ellátva. A fiúk országot járják és 2 db ilyen méretű pizzára vannak hitelesítve+ desszert.
Itt elfelejtettek desszertet rendelni...
Másfél pizzát tudtak megenni mert már tele voltak mint a déli busz! Legközelebb is innen fognak rendelni!Második alkalom:
Pizza Burger 30 cm
1 fő
Kiszállítás : 1 ó 32 perc
Felejtős ez a pizza, nekem nem jött be...Harmadik alkalom:
Made in Italy Pizza 30 cm
Kiszállítás : 29 perc
Elsőosztályú!Szerver Hosting Debrecenben
-
izee
őstag
válasz Bjørgersson #31687 üzenetére
olcso.tv
Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
pigmeus
tag
Festésből visszamaradt LENOLAJ kb. 5 liternek a fele. Ha valakit érdekel bolti ár alatt, kérem jelezze!
-
pohár
félisten
válasz aldebaran #31739 üzenetére
Imperial? régebben volt konyhájuk, igaz csak melegszendvics volt akkor, ez mára lehet változott
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
KőkorSzaki
tag
válasz Blabcsi #31715 üzenetére
Érdekelne ez?
Fujitsu-Siemens Amilo L7300
Intel Celeron M 370 (Dothan 1.5GHz) processzor
768MB RAM
15" XGA LCD (1024x768) kijelző, matt
Integrált UniChrome Pro 64MB grafikus chip
40GB HDD
CD-RW/DVD-R
Integrált 802.11b WLAN (WiFi), 100Mbps LAN, 56k Modem
4 USB 2.0
1 mikrofon, és 1 headset csatlakozó+ Siemens laptoptáska, nem használt
És persze a gyári töltő, sőt szerintem a laptop doboza is jár hozzá.
Nagyon jó esztétikai állapot, nincs kikopva, nincs leharcolva.Akkumulátor pedig kifejezetten megkímélt, 2 órát el lehet róla PowerPointozni (nyilván full teher alatt ennél kevesebbet tud - ha megmondod, hogy mivel teszteljem, megmérem). Rendszer infó szerint Sony InfoLithium.
Ára: 18000.-
-
aldebaran
őstag
Két nagyon jó kérdésem lenne
1. Hol lehet Debrecenben egy helyen billiárdozni és enni is? A Chili kilőve
2. Meg lehet valahol javíttatni egy Co2 palack nyomásszabályozóját? Ott ugyanis jön ki a Co2 mint állat.
Előre is köszönöm a segítséget.
Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
ZeroCaptan
tag
Eladóóó eladóó Genius SP-HF500 2.0 fa hangfalszett 14 wattos, kb. 3 hónapos, van rá garancia de Szlovákiából rendeltem. Ár 5000 ft tökéletes állapotban.
NHL, NBA, Soccer
-
Kryczek
aktív tag
válasz Chesterfield #31713 üzenetére
végig olvastam ezt a kontár bt klímaszerelést. Te jó ég...
Mert a stílus ízlés dolga. Nem pénzkérdés.
-
SG3rg0
őstag
Netezős config eladó!
ASRock ConRoe1333-D667
DualCore Intel Pentium E2140, 1600 MHz (8 x 200)
320gb WD Blue 7200rpm.
3GB RAM
NEC DVD_RW ND-4550A
LC Power Case-Pro-906B 400W táp+házÁR: 25.000Ft
-
qfm
őstag
Használt, számlás, garanciás dolgok eladásával foglalkozik valaki? Aki esetleg foglalkozik ilyennel, egy árlista elérhetőséget kérnék privátban.
-
dewil666
őstag
válasz Gercsa #31725 üzenetére
Én is kipróbáltam hétvégén a nagy pizzát és fincsi volt. Igaz ott helyben ettük 4-en. Adtak külön öntetet is, szerintm legközelebb úgy próbáld ki mert azzal nagyon finom.
KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
Blabcsi
senior tag
Kaptam egy WIFI PCI kártyát, ha valakinek kell szóljon.
https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
werszomjas
addikt
-
mrkase
csendes tag
Eladó!
Toshiba Folio 100 tablet!
Átvétel megoldható Debrecenben és több nagyvárosban is. -
Gercsa
senior tag
Gyros és kaja témában megosztanám 2 friss tapasztalatom.
Happyhotpizza, kipróbáltam a pizza max-ot.
Hagyományos pizzás dobozba belefér, én azt hittem nagyobb lesz, középen kb. 3-4 centi vastag.
Tényleg sok benne az anyag, főleg a sajt, így nagyon laktatós, viszont a pizza szósz íze alig érződik, szóval így nekem nem volt az az igazi pizza élményem tőle. Ár/kalória arányban tényleg jó, de nem egy nagy ínyencség szerintem.
Igazából negyed ennyi sajt meg fele ennyi hús is elég lenne bele, ha az valami ízes sajt lenne meg a hús nem sima felvágott hanem normális igazi sonka, meg persze ha lenne rajta pizzaszósz is rendesen, vagy legalább fűszereznék meg.Szóval kicsit csalódtam benne, de azért hozzátenném, hogy nem rossz az íze, csak nem ezt vártam, de az átlag rendelős pizzák ízénél nem rosszabb így sem.
Kellemes csalódás ért viszont a minap, egész véletlen bukkantam egy jó kis gyros-osra.
A Károli Gáspár/Szabó Lőrinc utcai fagyizó mellett található.
2300ft egy két személyes gyrostál.
Szerintem még lehet nagyobb is mint a döneres legnagyobb adagja, és alapból van rajta sajt is, kb. 4 féle öntet közül lehet választani, a fűszerezése nem olyan "magyaros gyros" fokhagymás jellegű mint a döneres hanem görögös ízű, leginkább az akropoliszhoz tudnám hasonlítani.
A burgonya nem valami olcsó mirelit hasáb, hanem félhold alakú cikkek és finom ízű!!
A hús fehér baromfi, sajnos nem ropogós eléggé, de szépen megsült és kellően fűszeres.
Zöldségek frissek, finomak. Hagyma, uborka, paradicsom, káposzta, ilyesmi.Aki nem annyira rajong a döneres ízvilágáért, és szereti a jó nagy adagokat, annak merem ajánlani kipróbálásra.
Nem én kiáltok, a gazdaság dübörög.
-
csizs
aktív tag
1x éve a prohardveren!
-
Tubi2
senior tag
Campus bérlet olcsóért van valakinek?
[ Szerkesztve ]
- Tubi // 06-30-kettőhatnulla-3922 // Debrecen
-
inkubator
aktív tag
köszönöm a válaszokat! klímának nincs értelme mert ritkán vagyunk kint. mélységet hogy lehet mérni?
más: az új mobilom akkuja nem cserélhető, szeretnék egy hordozható töltőegységet vagy power bankot vagy mit. milyet érdemes venni?
Note 4, bicikli 3, Gear 2, asszony 1
-
br.rak
őstag
válasz Blabcsi #31715 üzenetére
Eladó szkennerek.
Egykábeles Canon LIDE típusok (USB-n keresztül kapja a tápot is, nem kell külön táp)
LIDE 1240U 4000Ft
LIDE60 6500FtDia és film szkennerek tartozékkal, dia/film szkennelésre képes állapotban
HP 4470C 6500Ft
HP scanjet 3800 (xp,win7,win8) 12500FtHD-s set top box digikábelhez
TT C.861, távirányító nem pont ehhez a típushoz való, így pár gomb fel van cserélve
12500FtBr
-
Blabcsi
senior tag
Üdv.
Ismerősöm számára keresek laptopot alábbi kritériumokkal:
- Olcsó ( max.: 25000-30000 Ft )
- Min. 15' kijelző
- Hibátlan működés
- Min. 1,6 Ghz
- Min. 1Gb RAM
- Min. 80Gb HDD
- WIFI
- Lehetőleg kártya olvasó legyen.
- Akku min. 0.5 órát bírjon.
- DVD olvasó legalább.
- Ne legyen leharcolt.
Ajánlatok priviben.https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
Chesterfield
őstag
-
-
torcsrent
tag
- AMD Athlon 3200+ (s939) proci hűtővel - 1500Ft
- 512MB DDR 400 Kingmax (kétoldalas, piros NYÁK-os) - 1500Ft
- 5.1 hangkártya PCI (cmi8738 chip) - 1000Ft
- HDD 80GB IDE IBM 7200rpm ( 100/97%, 2 bad, régóta ennyi van rajta) - 2000Ft
- NVidia 6800GS vga PCI-E 256MB/256bit - 4500Ft -
-
inkubator
aktív tag
Kertbe szeretnék szivattyút. Milyet érdemes most venni, mit kell nézni? Fúrott kút, van rajta szivattyú csonk ami a betonból kiáll. Mi kell még hozzá a szivattyún kívül?
Note 4, bicikli 3, Gear 2, asszony 1
-
bobace
addikt
Eladó PC:
ASUS P4P800S-X, Intel Celeron 2,4 Ghz, 768 MB RAM, 40 GB Maxtor HDD, GF4 MX440 AGP8X 64MB, LG 4521 DVD-R/CD-RW, FDD, Codegen táp, ház, Samsung 793s 15' CRT, WinXP matrica, bill+egér.
7k
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
Blabcsi
senior tag
Üdv.
Van aki ráérne kb fél órát és kedve is lenne egy routert beüzemelni nálam?https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
atike
nagyúr
Eladó cuccok:
Seagate 80 Gbyte IDE 3.5 HDD (100/100-as, 38 napot ment) 3.500 Ft
AMD Athlon 64-es proci (ada3000daa4bp) 3000+ 1.500 Ft
Noname DDR 256 Mbyte / 400 Mhz 800 Ft
Noname SD-RAM 256 Mbyte / 133 Mhz 500 Ft
Kingston SD-RAM 128 Mbyte / 133 Mhz ingyen elvihető
2 db fotel (gyakorlatilag új, JYSK-es) 15.000 Ft részletesen
USB - IDE átalakító (Sata nélkül, kapcsolós) 1.500 Ft részletesen
Fali zenegép (minden tartozékkal, jó állapotban) 135.000 Ft részletesen
DVD író, IDE, fehér, LG GSA-4082B 1 000 Ft
AMD CPU Phenom X4 9750 AM2+ 2.4Ghz 10 000 Ft
Joystick, (gameport), QuickShot QS-123 500 Ft
Gamepad Saitek Cyborg Rumble Pad P3600, PC, USB 3 000 Ft
Nokia 5110 előlap+ billentyűzet, Xpress-on Cover 3db, Átlátszó világos zöld, világos kék, sárga-fekete 500Ft/db
Nokia 3510 hátlap, 3 SIM kártyás, Haffner, 500 Ft
Nokia 3210 eredeti elő- és hátlap, szürke 500 Ft
Érdeklõdni privátban!
Keresek:
Ömlesztve régi (15-25 évvel ezelőtti ) Lego elemeket. Elsősorban a várépítősek érdekesek igazán... Építőlap (zöld), építőelemek, várfal (egyenes, sarok) szürke és fekete színekben, de igazság szerint minden érdekel... Kiegészítők is jöhetnek. Reális áron természetesen. Nem komplett készletre vadászom... A meglevő elemek számát szeretném bővíteni (még nagyobb várat akarunk ).[ Szerkesztve ]
-
stranger28
addikt
válasz PindurAnna #31632 üzenetére
Hova süllyed még a világ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest