Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ati012
őstag
-
Salex1
őstag
Keresnék kőművest vagy segédmunkást alapásáshoz és betonozáshoz..
Eladó
-T-mobile vairy text (alias Alcatel Ot-800) rendben működik, de a képen láthatóan kopott állapotban. 4000Ft-2Gb Samsung DDR3 Noti memória eladó 2500Ft.
-Nokia 2760 Telenoros, kopott, de működik 1500Ft
-Pezsgőspohár készlet, arany szegéllyel, díszdobozban 1500Ft
-
Papaj x
senior tag
-
dvdbackuper
őstag
a Defy még mindig eladó, beszámítás most nincs
-
Papaj x
senior tag
válasz zolikaDB #33993 üzenetére
Tisza folyó, de eddig az idő nem nagyon kedvezett.
Ettől függetlenül: Kisharcsák, kis süllő, egy 50cm-es csuka, illetve jópár dévér már akadt.lakisoft: privi.
Chesterfield: köszönöm, megálmodom..
[ Szerkesztve ]
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
Papaj x
senior tag
válasz Chesterfield #33990 üzenetére
wobblerezni nem nagyon szoktam, de küldj egy képet, árral esetleg..
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
Papaj x
senior tag
Nincs köztünk itt nagy horgász? Szükségem lenne egy pár felszerelésre, akár használtan is.
[ Szerkesztve ]
-
krisi047
senior tag
Sziasztok! Valaki tud olyan helyet Debrecenben, ahol korrekt áron centíroznak bicikli kereket és meg is lehet várni a dolgot?
-
Antimatrix
senior tag
Külföldi Munkavégzés:
most keresnek 3 embert utána góllövés...
2 kőműves +1 ács
Francia Párizs mellett - ( 7éve van kinnt a cég)
5 hét munka +10 nap szabi
itthon 8 órás hivatalos bejelentés - minden papirod legyen!!!
Szemig+lakcim+adószám+TAJ kártya -aki ezt nem tudja felmutatni mehet a sóhivatalba bányászniPH+BIZHATÓSÁG TOP69 -helyén vagyok - innen kezdve exelhetek a PH!-n is :-)))) Hiába mondják Csernobilnak mégis van következménye.- by Slepy- Degenerált Userekről vélemény! -- Az internetem van/nincs az örök bitmezőkön!
-
Irmscher 353
aktív tag
Tud valaki pár db (1-5db) írható cd-t? Nem horror áron? (mai átvétellel)
-
Habsteve
tag
Sziasztok!
Navigációt hol tudok venni Debiben jó áron, edigital és multimediatower nem játszik?
-
Blabcsi
senior tag
Üdv.
Eladó / cserélhető / rendelhető.
Szemezgessetek bátran.1.: Tükrös szekrény eladó / cserélhető.
2.: Egyedi kristály ékszer készítés rendelés alapján.
3.: És a kihagyhatatlan ajánlat: GRAVIR készítés megrendelés alapján.
4.: Gesslein Lion babakocsi eladó / cserélhető.
5.: Pince ürítés készletek, porcelánok, könyvek, stb. Friss képek!!!
Van egy ilyen karim fölösben, ha kell szólj:
Htpc építéshez keresek sata slim dvd olvasót cserével az alábbi cumók közül. Vagy szép porcelánért, de akár gravirozhatok is érte valamit.
Mert jelenleg lóvé embargó van....Valamint szükségem van egy dobozra.
Ajánlatok priviben.https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
GIJoe
addikt
-
gps76
őstag
Valaki tudna valami olyan leírást amivel egy pendrive-ről xp-t lehetne futtatni és működik is? Mert próbáltam jópárat,de vagy nem látja a pen-t,vagy valahol elakad az elején.
-
ati012
őstag
qfm számára lenne szükségem!
-
z0d1AK
nagyúr
Srácok!
Itt helyben nincs valakinek AverMedia Live Gamer Portable cucca?| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
br.rak
őstag
Canon lide 20 scanner (win 7 kompatibilis, egykábeles: adat és táp is USB-n megy) 4000Ft
HD-s HDMI-s box digikábelhez ( TT 861) 12500FtBr
[ Szerkesztve ]
-
Csöves
őstag
Aquila non captat muscas.
-
atike
nagyúr
Eladó cuccok:
Seagate 80 Gbyte IDE 3.5 HDD (100/100-as, 38 napot ment)
3.500 Ft3.000 FtAMD Athlon 64-es proci (ada3000daa4bp) 3000+
1.500 Ft1.000 FtNoname DDR 256 Mbyte / 400 Mhz 800 Ft
Noname SD-RAM 256 Mbyte / 133 Mhz 500 Ft
Kingston SD-RAM 128 Mbyte / 133 Mhz ingyen elvihető
Törpenyúl ketrec (kompletten felszerelt, szénatartó, itató, "nyuszi-wc ", 60 cm hosszú, 40 cm széles, 34 cm magas) újszerű állapotban
7 000 Ft5.000 FtUSB - IDE átalakító (Sata nélkül, kapcsolós)
1.500 Ft1.000 Ft részletesenFali zenegép (minden tartozékkal, jó állapotban)
135.000 Ft120.000 Ft részletesenDVD író, IDE, fehér, LG GSA-4082B 1 000 Ft
Joystick, (gameport), QuickShot QS-123 500 Ft
Nokia 5110 előlap+ billentyűzet, Xpress-on Cover 3db, Átlátszó világos zöld, világos kék, sárga-fekete 500Ft/db
Nokia 3510 hátlap, 3 SIM kártyás, Haffner, 500 Ft
Nokia 3210 eredeti elő- és hátlap, szürke 500 Ft
HP Deskjet D2360 tintasugaras színes nyomtató megkímélt állapotban, fekete és tri-color (színes) eredeti tintapatronokkal.
Fekete patron: C9351AE (21) kb. 20%-os töltöttségű.
Színes patron: C9352AE (22) kb: 75%-os töltöttségű.
Tartozékok: 230V-os adapter, USB kábel, telepítő CD
6.000 FtÉrdeklõdni privátban!
Keresek:
Ömlesztve régi (15-25 évvel ezelőtti ) Lego elemeket. Elsősorban a várépítősek érdekesek igazán... Építőlap (zöld), építőelemek, várfal (egyenes, sarok) szürke és fekete színekben, de igazság szerint minden érdekel... Kiegészítők is jöhetnek. Reális áron természetesen. Nem komplett készletre vadászom... A meglevő elemek számát szeretném bővíteni (még nagyobb várat akarunk ). -
NSiS
tag
Eladó HP6910p laptopom, hibás a kijelzője, cserével megoldható a probléma vagy D-sub kimenettel és külön monitorral használható. Debrecenieknek 19,9k a héten!
-
Bjørgersson
félisten
válasz pockhome #33968 üzenetére
Tökmindegy, mert 8-ról ingyen lehet frissíteni 8.1-re. Nem tudom, hogy 8.1-et egyáltalán lehet-e majd külön venni.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
pockhome
senior tag
válasz PofaJenö #33969 üzenetére
Természetesen, sőt örülnék is neki...
Feltettem a hátuljára egy matricát, beintve ezzel a márkák harcának, de karcolódik, kopik
Küldeném minden Apple-s és Samsungos fórumtársnak! (a kép=link, katt)Girls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
pockhome
senior tag
válasz XtremLor #33962 üzenetére
Nekem a 7 van fent, majd jövő nyáron felteszem a legújabbat, addig remélem kihúzom ezzel
(#33966) kovy29:Hát igazad lehet, de szerintem többe kerül a 8.1-es mint a sima...
(#33967) PofaJenö: Nem 21.-e és szept. 2.-a között kell valamikor hogy megérkezzen?
Girls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
Bjørgersson
félisten
válasz pockhome #33960 üzenetére
Nem tudom, a 8-at nem próbáltam, de ha már arra mész, hogy minél tovább bírja.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
übiii
tag
hogy lehet win 8-ra start menüt varázsolni?
-
törölt tag
Nem tudom mi ez az oprendszerrasszizmus.....
A böngészőt meg a média playert mindegyiken meg lehet találni, torrent is van akinek az az ingere, innentől kezdve ugyanúgy egerészni kell egy monitoron.
Tökmindegy mi van a motorháztető alatt.... -
pockhome
senior tag
válasz Bjørgersson #33957 üzenetére
Mert olyan sokat változtattak a sima 8-hoz képest?
Girls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
XtremLor
őstag
válasz Bjørgersson #33957 üzenetére
1-2 het es jon az rtm azt megkell varni szerintem
"Legen...Wait for it...Dary"
-
sto1911
veterán
válasz Irmscher 353 #33955 üzenetére
Fel kell rakni egy start menut a 8-ra, es olyan lesz, mint azikszpe.
-
pockhome
senior tag
válasz Irmscher 353 #33955 üzenetére
Engem sem, csak azt írta hogy egy újat meg akar szokni, hogy egy darabig ne legyen vele baj. Akkor már inkább a 8, tovább fog tartani (valszeg) mint a 7.
-
birq
tag
Sziasztok!
Intel Pentium G620 (3M Cache, 2.60 GHz, LGA1155) - 10k
üdv: Attila
-
Kryczek
aktív tag
válasz ngabor2 #33859 üzenetére
konkrétan nem ismerem az ubuntut, láttam már nem tetszett, átlag buta felhasználó vagyok, nem kell a mutatványos cirkusz, xp-t ismerem és ennyi. A win7-től is rosszul voltam, szóval most nem tanulnék be megint egy rendszert, ami majd 5000szer felidegesít mert semmit nem ismerek vagy találok benne.
Mert a stílus ízlés dolga. Nem pénzkérdés.
-
GIJoe
addikt
új Chieftec iARENA (GPA400S8) 400W OEM tápegység 1 év garancia, 6500
FSP ATX-300PNF (350W peak) 1 hó garancia 4000[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
-
7Sony7
addikt
Sziasztok! Debrecenben javítanak valahol ZTE telefonokat?
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
mexicanraven
senior tag
SOS!
Valaki nem tud vmi szállást hétvégére (akár Debrecen vonzáskörzetében), 5-8 fő számára, nem kell se medence, se látványosság, víz,villany, és főzőhelyiség legyen, és max félórányi sétára bolt.
Valaki?
when the sun shines, we'll shine together
-
sto1911
veterán
Samsung 223BW-hez keresnek forgathato VESA mountot. Hol erdemes keresnem?
-
Papaj x
senior tag
Cserébe érdekel/beszámítok legfőképpen HD 5-6-7xxx kártyát, illetve 775-ös Q procit!
[ Szerkesztve ]
-
birq
tag
videókazetta digitalizálásra tud valaki embert? volt itt múltkor valaki csak elfelejtettem a nevét
üdv: Attila
-
Irmscher 353
aktív tag
Továbbá eladó:
- Playstation 2 (nincs chippelve), még made in Japan, nem pedig vacak kínai (8Mb memória, 3 joy, +7játék)
- 4GB-os M2-es, Sony fényképezőgépbe való memóriakártya.(SanDisk)
- Huawei 736 dobozában, töltővel Voda függő
- Micro headset mobilhoz, olyan pici, mint egy modern hallókészülék, Puskázni tökéletes
- 2 db DSL 360R modem (dobozával, kb minden tartozékával)
- USB (1.0) 4 portos pci-os hub
- 4x100 ról 5x112-re osztókörmódosító (2db 25mm vastag)
- VW Golf III-hoz lökhárítók, fényszórók, első indexek
Érdeklődni privátban.[ Szerkesztve ]
-
lappy
őstag
válasz janes1976 #33936 üzenetére
valami ilyesmire gondoltál?
itt aztán minden van!![ Szerkesztve ]
Bámulatos hol tart már a tudomány!
-
janes1976
őstag
Normális konditerem Debrecenben? Cutler (jelenleg ide járok) kilőve, mert most kb. 6 gép rossz kb. második hete, ami számomra teljesen elfogadhatatlan. Azért ez így komolytalan.
Légkondis (nem ventilátoros) van?
Segner Fitness vagy Corpus. Tapasztalat?
Pedig közel lakom, kb. 3 percre, de inkább bevállalok egy kis utazást.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi X6 Pro 512/12 GB (Grey)
-
törölt tag
Dobáltak be ma mindenféle burzsujkinges kuponokat a levélszekrénybe. Nem kell valakinek?
-
Giot
addikt
Eladó 2 darab erősítő:
NAD 3155
Wega PV 400
Privátban keressen aki érdekel! -
Csöves
őstag
Astra tetőcsomagtartót keresek megvételre.
Aquila non captat muscas.
-
ngabor2
nagyúr
Kiadó albérlet!
A Fórumtól 5 percre, csendes utcában levő lakás szobájába keresek 1 fő nem dohányzó személyt, hosszabb távra. 20eFt + fél rezsi. Részletek pü-ben.
Árcsökkenés!
Ugyanitt kihasználatlanság miatt eladó egy GREX GRF1 bukósisak. 62-es méretű (XL), felnyitható állrészű, fekete. 2007-ben vettem, kb. 5x volt rajtam. néhány tárolás miatti karcon kívül nincs rajta sérülés.
17000 Ft -
Pocok9b
aktív tag
Tel/Viber/WhatsApp: +36hetven3228077
-
JoDy_28
csendes tag
Már szereltem korábban. Annyi a különbség a két kábel között, hogy a Cat6-nál van egy belső műanyag elválasztó, ami az érpárokat elválasztja egymástól, így gyorsabb adatátvitelre használható és zavarmentesebb. Ugyanúgy 8 vezetékből épül fel, tehát a bekötése is ugyanaz.
[ Szerkesztve ]
“Ne várj, a legjobb alkalom soha nem fog elérkezni. Kezdj hozzá ott, ahol éppen most vagy, és használj bármilyen eszközt, ami csak a kezedbe kerül, hiszen a legjobb szerszámokat útközben úgyis meg fogod találni.”
-
inkubator
aktív tag
Valaki nem tud erős, védelmet nyújtó laptoptáskát? 15,4- hez kellene. Sajna a Logitech kinetiket már nem árulják, meg jó hogy vettem magamnak belőle.
Note 4, bicikli 3, Gear 2, asszony 1
-
Laraxior
titán
Nem erdekel valakit egy pannonos Blade 3? Beszamoltatnak a htcbe, de nekem az se kell 24-25k körül. 2013. 01 vétel. Garis még bőven.
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
Bobby G.
senior tag
Tükörreflexes minőség, kompakt méretben. Vegyetek fényképezőt! Most olcsóbb is lett... [link]
[ Szerkesztve ]
-
qfm
őstag
Valaki szerelt már cat6 utp kábelt? Van bármi különbség a cat5e-hez képest, vagy minden ugyanúgy történik? (van ahol azt írják hogy bonyolultabb).
-
atike
nagyúr
Dual-simes androidos telója van valakinek eladó? Előny, ha magyarországi beszerzés, és mindenképpen garanciális érdekel.... Privátba várok ajánlatokat....
Szerk:
Nem írtam, hogy olcsó legyen... Az olcsósággal szemben előnyben részesítem az itteni beszerzést, a "könnyen" érvényesíthető garanciát...És újonnan már 40-50-ért határozottan jókat lehet venni.
[ Szerkesztve ]
-
atike
nagyúr
Eladó cuccok:
Seagate 80 Gbyte IDE 3.5 HDD (100/100-as, 38 napot ment)
3.500 Ft3.000 FtAMD Athlon 64-es proci (ada3000daa4bp) 3000+
1.500 Ft1.000 FtNoname DDR 256 Mbyte / 400 Mhz 800 Ft
Noname SD-RAM 256 Mbyte / 133 Mhz 500 Ft
Kingston SD-RAM 128 Mbyte / 133 Mhz ingyen elvihető
Törpenyúl ketrec (kompletten felszerelt, szénatartó, itató, "nyuszi-wc ", 60 cm hosszú, 40 cm széles, 34 cm magas) újszerű állapotban
7 000 Ft5.000 FtUSB - IDE átalakító (Sata nélkül, kapcsolós)
1.500 Ft1.000 Ft részletesenFali zenegép (minden tartozékkal, jó állapotban)
135.000 Ft120.000 Ft részletesenDVD író, IDE, fehér, LG GSA-4082B 1 000 Ft
Joystick, (gameport), QuickShot QS-123 500 Ft
Nokia 5110 előlap+ billentyűzet, Xpress-on Cover 3db, Átlátszó világos zöld, világos kék, sárga-fekete 500Ft/db
Nokia 3510 hátlap, 3 SIM kártyás, Haffner, 500 Ft
Nokia 3210 eredeti elő- és hátlap, szürke 500 Ft
HP Deskjet D2360 tintasugaras színes nyomtató megkímélt állapotban, fekete és tri-color (színes) eredeti tintapatronokkal.
Fekete patron: C9351AE (21) kb. 20%-os töltöttségű.
Színes patron: C9352AE (22) kb: 75%-os töltöttségű.
Tartozékok: 230V-os adapter, USB kábel, telepítő CD
6.000 FtÉrdeklõdni privátban!
Keresek:
Ömlesztve régi (15-25 évvel ezelőtti ) Lego elemeket. Elsősorban a várépítősek érdekesek igazán... Építőlap (zöld), építőelemek, várfal (egyenes, sarok) szürke és fekete színekben, de igazság szerint minden érdekel... Kiegészítők is jöhetnek. Reális áron természetesen. Nem komplett készletre vadászom... A meglevő elemek számát szeretném bővíteni (még nagyobb várat akarunk ). -
Morgal
aktív tag
Eladó egy Lowepro Flipside 400 AW fotós hátizsák - 20k
Részletek a linkelt hirdetésben, érdeklődni privátban!
-
Nooki
tag
Eladó Intel Pentium Dual Core E5200 2500MHZ + venti 5k
-
Blabcsi
senior tag
Üdv.
Eladó / cserélhető / rendelhető.
Szemezgessetek bátran.1.: Tükrös szekrény eladó / cserélhető.
2.: Egyedi kristály ékszer készítés rendelés alapján.
3.: És a kihagyhatatlan ajánlat: GRAVIR készítés megrendelés alapján.
4.: Gesslein Lion babakocsi eladó / cserélhető.
5.: Pince ürítés készletek, porcelánok, könyvek, stb. Friss képek!!!
Van egy ilyen karim fölösben, ha kell szólj:
Htpc építéshez keresek sata slim dvd olvasót cserével az alábbi cumók közül. Vagy szép porcelánért, de akár gravirozhatok is érte valamit.
Mert jelenleg lóvé embargó van....Valamint szükségem van egy dobozra.
Ajánlatok priviben.https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
fenergie84
addikt
válasz fenergie84 #33778 üzenetére
-
vlevi
nagyúr
Janigen, kozben nezegettem.
Ott van pl. Ezen az oldalon az m350 nevu haz is, amiben picopsu tap van, kivulrol kapja a 12v-ot, es abbol allitja elo a szukseges feszultsegeket.
[link]
Ilyenkor latom, mennyire le vagyok maradva ezen a teren.
Raadasul az az m350 haz nem is extrem draga.Csakhat sokkal jobb lenne, ha ezekbe az apró alaplapokba már csak 1db 12V-os csatlakozót kellene dugni, nem azt a disznónagy ATX tápcsatit, mert az alaplap méretének jelentős része csak a táp
[ Szerkesztve ]
-
fasterware
aktív tag
-
törölt tag
Azt nem értem én sem, hogy minden baromságot integrálnak rájuk, de egy szerencsétlen 80-100W körüli paneltápra nem fussa agyilag.
kovy29: És annyit sem képesek adni magukra, hogy egy szerencsétlen oldalt fenntartsanak? Csak faszbúk profil... Ez azért már valahol szánalom egy cégtől.
[ Szerkesztve ]
-
vlevi
nagyúr
Nem lenne jobb ezekre valami másfajta táp? Mert egy ilyen eszköz fogyaszthat teljes terhelésen mittudomény húszegynéhány vattot, beleértve a HDD-t, egyebet is. Egy normál ATX táp ekkora terhelésen marharossz hatásfokú. Egy paneltáp, vagy noti tápegység sokkal jobb lenne hozzá.
Persze, értem én, mivel Mini ITX, ezért gondolom kell rá a tápcsatlakozó. -
Bjørgersson
félisten
Nem tudom mi mellett van, viszont jövő héten benéznénk oda keresztanyuékkal. Ha azt mondod jó, megkóstolom, nem ettem még soha.
-
pohár
félisten
válasz Bjørgersson #33901 üzenetére
a pizzás melletti? a kebabjuk veszett jó
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Bjørgersson
félisten
Úgy tudom a Simonffy utcán nemrég nyílt egy Mekan nevű török étterem. Evett már ott valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest