Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
arpeen2
senior tag
-
_Fonzy_
tag
Még mindig keresek 3,5 sata 40-es, 80-as vinyót!
-
hucsikoi
senior tag
válasz Chesterfield #31984 üzenetére
Fölösleges. A párom a legapróbb neszre is felébred, de ő sem panaszkodott.
-
lorcsi
veterán
fenét..én néztem be te jól írtad
bár nekem a 15G is elég#31995:
azért innen is érezhető, hogy a vízfejben menynire a pénz az úr
inkább legyen több a bevétel,d e szívjon rengeteg ember a zaj miatt..mint hogy kint a picsába senkit nem zavarva
zseniálisan kósáék
szerintem a vekerin tök más volt még a hangulata is..pár éve voltam a nyagyerdein...vacak, kis hoki az egész
zsúfolt és élvezhetetlen[ Szerkesztve ]
eladó: vadi új soundcore motion+
-
D347HBR1NG3R
tag
Sziasztok!
Eladó:
TL-WA901ND Access Point
Kb fél éves készülékről van szó, azért eladó, mert feleslegessé vált, de kifogástalan állapotban van.
Ár: 9000 HUF
Jaffa jokes???
-
vlevi
nagyúr
válasz lorcsi #31992 üzenetére
25-ot irtam volna? Akkor bocsi, "csak" 15 az a 25. Es ugy kell erteni, hogy az osszes google szolgaltatasnak ( picasa, gmail, drive,...) van egyutt 15G hely.
Viszont a kepeket nem ide kell rakni, mint korabban megtudtam, hanem a flickr-re, mert ott tavasz ota ingyen van 1TB. -
lorcsi
veterán
ez a google drive a 25 gigájával elég megnyerő
nem értem miért kellett behozni a campus fesztet a vekeriről
ott kint senkit nem zavart, hely is volt a különböző sátraknak elég messze ..egyedül a kiutazást kellett megoldaniuk...de ha jól emlékszem azzal sem volt túl nagy gond. vonatállomásról óránként induló csuklósokkal...meg szerintem elvárható is volt a dkv-tól, hogy pár buszt a rendelkezésre bocsájtson egy ekkora rendezvénynekeladó: vadi új soundcore motion+
-
Akár mai átvétellel nincs valakinek eladó videókártyája az alábbiak közül:HD5750-5770,6750,GTS450DDR5?????
[ Szerkesztve ]
-
GabN73
addikt
Adatmentéssel foglalkozik valaki? Vagy tud egy jó embert?
-
GabN73
addikt
válasz werszomjas #31987 üzenetére
Zomboy odavágott pénteken
-
werszomjas
addikt
No para, utolsó nap
üdv
-
dudikpal
senior tag
válasz Chesterfield #31984 üzenetére
Füredi utsza, túl a malomparkon, itt még a padló is dübög, és megmondanám a címét, de sajna nemtom, mert ilyen holmi magyar "számokat" a f*szsetartszámon, mánmegbocsássonavilág..azelőbb a gangsaparadise ment...nemtom az mennyiremagyar....
-
ati012
őstag
ICOO D70 Pro II tablet pc 25.000 Ft-ért eladó!
-
Tubi2
senior tag
Én is hallom: Libakert.
Bár két napja mikor ott voltam haveromék sátrában már aludni is sikerült.
- Tubi // 06-30-kettőhatnulla-3922 // Debrecen
-
wody21
tag
Debrecenben eladó Phenom II X2 @ X4 CPU.
-
dudikpal
senior tag
-
jlali83
csendes tag
Sziasztok! Vegyetek valamit...
Tel.szám az adataimnál
-
pockhome
senior tag
Árul valaki olcsó Androidos tabletet, jó akksival? (30ezer Ft környékén)
Wi-Fi elég, 3G felesleges, 7" is jó, de szeretnék valami nagyobbat ha lehet. 4.0.4-es android legalább legyen rajta.
Priviben megtaláltokSzerk: Gagyi kínai nem érdekel
[ Szerkesztve ]
Girls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
Borosz
őstag
Van valakinek eladó USB 2.0-ás sata-s külső Alu merevlemez háza?
-
fasterware
aktív tag
Eladó termékek :
Raidmax Altas, tartozékaival, dobozában, hibátlan állapotban
ASUS GTX 275, 896 MB 448 bit, dobozában, tartozékaival
Xbox 360 arcade + 250 GB hdd ( 150 W JASPER ) dobozában, tartozékaival, forza 3 és Banjoo játékokkal
Eredeti Toca Race Driver, Judge Dredd: dred vs death, Contract j.a.c.k., T3: war of the machines,stb
Gears of war 2, Banjo Kazooie: Nuts & Bolt
Vov Digital dvd-993R
Nokia C5-03 ( T-mobile ) dobozában, tartozékaival
Led Lenser L6 elemlámpa, új, dobozában, tartozékaivalPrivátban lehet érdeklődni .
[ Szerkesztve ]
-
vlevi
nagyúr
válasz lorcsi #31934 üzenetére
Ha van windows 8-ad, akkor skydrive. Egyébként meg mindegyik egyszerre
Nekem fenn van a skydrive is (7Giga), dropboxon pár könyv (2G tárhely), és a google drive (15G ) is. Így azért huszongiga szabad helyem van, ingyen.
Mindháromnak (és persze a többinek is, de én ezeket ismerem) van Windowsos (és talán Linuxos) PC kliensprogija is, ami az adott mappába bemásolt dolgokat azonnal küldi fel a felhőbe. E tekintetben nincs köztük különbség.
Win 8.1-en a Skydriveban annyi az extra, hogy csak azt tölti le, amire tényleg szükséged van, amíg nem kattintasz rá, addíg csak a felhőben (vagy másik gépeden letöltve) van meg. -
patex1983
őstag
válasz hucsikoi #31959 üzenetére
Szintén irigyellek...
Zsákfos hallgatása ellen én itthon tolom a zenét, sör, meg tequila társaságában, így legalább azt hallgatok, amit én akarok, nem azt amit kötelező, mert bebaszták jóformán ide mellénk ezt a Campus genyót...Szerk.: ha már aludni úgysem tudok...
[ Szerkesztve ]
X
-
pohár
félisten
Soundon Avicii bulija alatt (Main Stage) konstans 104dB-t mértek a nagyszínpaddal kb 150m-re szemben lévő Strongbow színpadon, mi meg ott voltunk vagy 30-40m-re a nagyszínpadtól, naaaaaagyon brutális volt
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
cekkk
veterán
Azért ez is érdekes, hogy beengedik a város közepébe ezt, és sok ember meg nem tud miatta pihenni, gondolom többen mint akik kint vannak
Azért szép hangerő lehet ha a fényes udvarban is hallatszik
-
törölt tag
De legalább lehet hallgatni az egész városban a krampusz fesztigyált.
-
stranger28
addikt
válasz werszomjas #31954 üzenetére
Akkor bejött az utolsó gondolatom, tényleg itt tartunk.
Azért csak szétnézett, mielőtt kidobta a szemetet. Mondjuk pár éve volt egy idióta itt nem messze, amelyik sikeresen megpörkölte a szomszédot is a kis gázos mókázással. Simán meg is kérhette volna, hogy verje agyon, nem kell ahhoz előtte rádönteni a falat.
Na, igen. Elég sokkoló lehet gyerek fejjel, ahogy földet ér egy bácsi. A pszichológust meg nem fogja állni kihűlve.
Sok a hulladék ember itthon, ez van.
[ Szerkesztve ]
-
werszomjas
addikt
válasz kungzi #31939 üzenetére
Néhány napja ugyan ez történt pesten is. Úgy látszik most már ez a menő, ugrálni a plazakban.
Azért elgondolkodhatnának ezek az öngyilkos jelöltek, mi van ha ráesik valakire, az is azonnal szörnyethal, 70-80kg--os test eltalál....nameg aki pont látja nem irigylem, gyerekek is vannak szép számmal, végig néz egy ilyet lehet soha nem tudja feldolgozni.
[ Szerkesztve ]
üdv
-
Zola007
veterán
Samsung / Xerox univerzális mono lézer tonerpor 500g, kimért eladó.
1 kilót vettem, de ahogy elnézem, a fele is bőven elég nekem évekig.
Samsung ML-, Xerox 31xx szériákhoz biztosan jó (tesztelve)
érdeklődni privátbanMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
mitulabattyi
aktív tag
Érdekel valakit egy 512MB-os notebook SD RAM?
Vékony változat, minden notiba belemegy szerintem... Kingston KVR133X64SC3/512 -
patex1983
őstag
válasz stranger28 #31941 üzenetére
"...az élettel összeegyeztethetetlen sérüléseket szenvedett" azamegfogalmazás
X
-
kungzi
veterán
-
Sanyabá
senior tag
Eladó asztali PC kis házban:
Alaplap :Asus- M2V-MX
-- AMD Athlon 64 processzor 3500+ 2.2GHz
-- Ram :2 GB
--Videókártya :64MB VIA Chrome 9 HC IGP
-- Hangkártya:VIA VT8273A
-- Merevlemez:250GB (WDC)
-- Hálózati kártya: Releatek RTL 8139/810
--PCI Geforce 9600 512Mb Zalman hűtésseVagy ennek beszámításával notebook-ot:
-Core 2 Duo proci
-15 colos , matt képernyő
- 4 GB RAM
- 500 GB HDD.A tanulás gyökere keserű,de a gyümölcse édes.
-
Blabcsi
senior tag
Üdv.
Eladó / cserélhető / rendelhető.
Szemezgessetek bátran.1.: Tükrös szekrény eladó / cserélhető.
2.: Egyedi kristály ékszer készítés rendelés alapján.
3.: És a kihagyhatatlan ajánlat: GRAVIR készítés megrendelés alapján.
4.: Gesslein Lion babakocsi eladó / cserélhető.
5.: Kéz mixer új, eladó / cserélhető.
6.: Pince ürítés készletek, porcelánok, könyvek, stb. Friss képek!!!
Van egy ilyen karim fölösben, ha kell szólj:
Htpc építéshez keresek vezeték nélküli egret, sata slim dvd olvasót cserével az alábbi cumók közül. Vagy szép porcelánért, de akár gravirozhatok is érte valamit.
Mert jelenleg lóvé embargó van....Üdv.
Ismerősöm számára keresek laptopot alábbi kritériumokkal:
- Olcsó ( max.: 25000-30000 Ft )
- Min. 15' kijelző
- Hibátlan működés
- Min. 1,6 Ghz
- Min. 1Gb RAM
- Min. 80Gb HDD
- WIFI
- Lehetőleg kártya olvasó legyen.
- Akku min. 0.5 órát bírjon.
- DVD olvasó legalább.
- Ne legyen leharcolt.
Ajánlatok priviben.https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
KőkorSzaki
tag
Hm, mivel ez a villogó alaplapi LED érdekes téma, keresgettem (blinking green led on asus motherboard, blinking helyett flashing is lehet). Univerzális hibajelzésnek tűnik. Pl. egy fickónál azért volt ilyen, mert a gép elején lévő USB csati tönkrement, és a rövidzárat így jelezte az alaplap (és nem indult). Gondolom eltelt pár óra, míg rájött szerencsétlen... Szóval, ahogy más kolléga is jelezte, meg lehetne próbálni néhány dolgot lehúzni / cserélni, nyilván az egyszerűbbekkel kezdve, és akkor a gépházon lévő USB portot is beleértve... Good luck!
[ Szerkesztve ]
-
-
-
kungzi
veterán
-
izee
őstag
válasz ati012 #31915 üzenetére
A táp nem működik, de a gép egy másik, jó táppal sem működik. Ugyanaz a jelenség, kivéve, hogy az asus lapon van egy zöld színű led ami most villog, de ha jó lenne minden, akkor világítana. Szóval a lap talán elromlott vagy még milyen dolgot jelezhet a villogó led?
Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
Fagyi
aktív tag
Keresek hdd keretet gépházba, akinek van szóljon.
Szakik kövewtkező hibajelenség kiszűrésében kérek segítséget. Gép indítás után változó időben és változó rendszerességgel leáll a gép vajon mitől? Van amikor napokon keresztül órákig nem csinálja van amikor sűrűn!
https://logout.hu/cikk/zyxel_nas326/ Nexbox A95x + IPTV
-
lorcsi
veterán
felhős tárhelyek közül melyik a legjobb?
a dropboxon gondolkozom, de ha van jobb akkor az lesz
fényképek, excell-word doksik tárolásához használnámeladó: vadi új soundcore motion+
-
Nazara
őstag
Galaxy S3-hoz barna flip covert valaki? Debrecenben személyesen átvehető, 1500 forint, csak kipróbálva volt, eladtam a telót aztán.
Rudimentary creatures of blood and flesh, you touch my mind, fumbling in ignorance, incapable of understanding.
-
Zola007
veterán
kell valakinek pár darab karcos üres slim cd-tok?
egyelőre nem tudom hány darab jön össze a lomtalanítás végére, de olyan 10-40db között lesz szerintem.
privit please, mert ha nincs jelentkező akkor az ökológiai sz.rtaposóm fog nőni tőleMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Destructo
senior tag
Sziasztok!
Van valakinek eladó 2darab wifi antennája ?
Legyen olyan kedves ,és privátban írja meg ha igen!
Köszi,sziasztok!
-
bobace
addikt
válasz stranger28 #31925 üzenetére
Éreztem, hogy valaki el fogja sütni
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
törölt tag
válasz ati012 #31883 üzenetére
Ez így viszont ferdítés. Mert ilyen is lehet a helyzet:
64 bit: 2 sávos autópálya, 130-as sebességkorlát
128 bit: 4 sávos országút, 90-es sebességhatár, helyenként 50-es táblák
256 bit: négy sávos földútAz nV mostani felxibilis vezérlése meg a jelenlegi 4-es "főútra" hasonlít. két sáv, néhol több, de ha a többit is használod, akkor lassítanod kell. Emellett tele van kátyúkkal az egész.
Az általad linkelt 8800GT (G92) lehet csak nekem újdonság, mert a 8800GT 256 bites memóriabusszal bír. A G80-nak volt 384 bites busza, az meg csak a 8800GTX-eken és Ultra-kon volt. A GTS-eken már csak 320 bites volt a memóriabusz.
A memóriabusz szélessége és a memória sávszélesség nem egyenértékű fogalmak. Egy gyakorlati példa:
GF8800 Ultra 384 bit 2160MHz GDDR3 = 103GB/s memóriasávszélesség.
HD 6870 256 bit 4200MHz GDDR5 = 134,4GB/s memóriasávszélesség.
HD 7790 128 bit 6000MHz GDDR5 = 96GB/s memóriasávszélesség.
GTX 660 192 bit 6008MHz GDDR5 = 144,2GB/s memóriasávszélesség.Szóval melyik úton halad át a több kamion?
-
bobace
addikt
Valakinek van Samsung Galaxy S3 LTE telefonja eladó? Csak független, garis érdekel, lehetőleg 8-assal kezdődő árcédulával. Más Androidos teló is szóba jöhet hasonló árkategóriában, 2 GB memóriával.
[ Szerkesztve ]
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
cekkk
veterán
válasz PofaJenö #31918 üzenetére
Barátnőm nővére vett ott egy izzót 2000 forintért, mondom neki, várjál már mert szétnézünk a neten és veszünk máshol. De neki akkor egyből kellett és megvette.
A neten találtam 690ért darabját Nem is messze tőle. Én ilyen helyeken ilyen apróságokat nem vennék mert tényleg arany árban mérik .Mert hülye azért nem vagyok, csak annak néznek a boltba
-
ati012
őstag
-
izee
őstag
válasz ati012 #31909 üzenetére
A fekete a reset, nem a power.
Siker megtalálnom, úgyis a kábelre is írva van, hogy power vagy pwr. Az alata levő tűk rövidre zárása nem hatotta meg.
A tápot úgy kéne kipróbálni, hogy nem szedem ki Ez nem ma lesz tesztelve...Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
qfm
őstag
Tudja valaki, szerelt cat6 utp kábelt hol kapok Debrecenben? És kb. milyen áron adják?
-
izee
őstag
válasz ati012 #31907 üzenetére
Bekapcsológomb áramkörén (vagymin) van három tű, 2 van csatlakoztatva, egy nincs csatlakoztatva.
Mit jelnt, hogy összezárni a tűket és hol, a gomb felőli oldalon vagy az alaplapon?Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
ati012
őstag
Zárd össze azokat a tüket amikhez a bekapcsoló gomb kábelei mennek. Egyből kiderül hogy az -e a ludas.
Keresd meg az alaplapodon azt a 2 tüskét amihez az van irva: PWR / PWRBT / PWSW vagy valami hasonló.Azok rövidrezárásával tudod bekapcsolni. Rövidre zárni pl egy csavarhúzóval is tudod.
[ Szerkesztve ]
-
izee
őstag
Kedden nem kapcsolt be a gépem, meg se nyikkant, mintha nem lenne áram alatt. Pedig hétfőn gond nélkül hasnáltam és kikapcsoltam.
Konnektoraljzat ok. Mi lehet a baj? A bekapcsológombra gondoltam, hoztam egy képet. Nem értek hozzá.
Haggyuk a képet, van link. [link][ Szerkesztve ]
Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
Kryczek
aktív tag
kérnék egy kis segítséget, újra telepítettem a win7-et. A free download managert használom flv videók letöltésére explorerbe. a videó mellett mindíg megjelent, hogy download with fdm és most nem. mit kell vele tenni hogy ismét működjön? fdm-ben be van állítva ez a funkció.
Mert a stílus ízlés dolga. Nem pénzkérdés.
-
lizakattila
senior tag
Sziasztok!
Samsung Galaxy Mini telefon érdekel valakit?
Van 1 fehér és egy fekete.
A fekete szép állapotban, fóliás, karcmentes kijelző.
A fehérnek hiányzik az usb töltőnél a kis takaró "lap", de ennek is karcmentes a kijelzője - viszont csak gépről, adatkábellel tölt, valamiért hálózatról nem hajlandó.
Legyen az ára a kettő együtt 26eFt.
Mindkettő független.
Vagy a 2-t együtt cserélném 1:1-ben egy Galaxy S-re.[ Szerkesztve ]
"Ha próbára akarod tenni egy ember jellemét, adj neki hatalmat." - Abraham Lincoln
-
harcos22
csendes tag
-
Salex1
őstag
Eladó
-Hajdú centrifuga, működőképes, de kb. 12éve nem használt... 3000Ft-Nokia 2760 Telenoros, kopott, de működik 2000Ft
-Pezsgőspohár készlet, arany szegéllyel, díszdobozban vihető a legjobb ajánlatért.
-160*200cm-es fém ágyváz, 4000Ft (lehet 180*200-as ha érdekel megnézem....)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest