Hirdetés
- Egy korszak vége
- AuraSync kibeszélő topic
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
ProdyG
őstag
Rendeltünk néhány nagyobb bútort innen-onnan, a Balmazújvárosi út környékén (Auchan, Mömax...).
Ha valaki vállalna fuvarozást valami nagyobb kocsival, korrekt áron, írjon rám. Vagy ha tudtok ajánlani valakit... 1 max másfél óra alatt szerintem meglenne minden... -
Zola007
veterán
válasz Cs1csó #126976 üzenetére
Index fórumon van még cifrább is [link]
néha nagyon állatok az emberek[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
atike
nagyúr
válasz ServerWorks #126975 üzenetére
Nem kérdeztem - és bevallom nem is érdekel - hogy miért ilyen fontos ez a kollégámnak. Feltett egy kérdést, azt hittem tudok rá válaszolni, de nem. Ezért kérdeztem itt is...
-
Cs1csó
félisten
válasz atike #126970 üzenetére
Na fene rákattintottam a HAON-ra - megvan könyvjelzők között - de most látom megújult a honlapjuk, és én sem találom.
Zola007
Van ilyen topik?? Legszebb nők?? Komoly!
ServerWorks
Egyetértek, én is az érett romantikus kapcsolat híve vagyok (tudjon főzni, mosni, takarítani) nem magamutogató nőt keresek
-
ServerWorks
aktív tag
válasz atike #126970 üzenetére
Már valszeg szerepelt legalább kétszer (is) az összes helyi prosztó lány, C kategóriás esetleg kurva xD - értelmes, magára valamit is adó nő/lány nem szerepel olyan szenny oldalon
Szólásszabadság 2024: “A Politika témából a regisztrációdat véglegesen kitiltottuk a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/1. és III 10/8. pontjának megsértése miatt. Semmi szükség rá, hogy felforgasd a topikot!“
-
Zola007
veterán
válasz atike #126972 üzenetére
van helyben: [link]
Ha valakinek van kedve megutáltatni magát a szomszédokkal , akkor
eladó héjas dió 5kg = 2e Ft
összesen ~30kg van[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
atike
nagyúr
Nincs most már nap lánya a Haon-on?
-
Zola007
veterán
Keresek Honor 7S üvegfóliát vagy 142 * 66mm körüli más modellre valót
ugyanitt eladó Redmi 4A üvegfólia 2db = 500 Ft[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz gps76 #126966 üzenetére
PH megjelent hozzászólásokból generálja, egy szleng szűrő elég lenne.
-
sNORh
addikt
Jó reggelt
Keresek valami jobbacska am3+ hűtőt, akinek van kérem privátban jelezze. KösziAz önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
-
LeventeV
senior tag
Sziasztok.
Keresek jo allapotu Logitech G29 kormanyt pedalokkal. -
EXIEZ
senior tag
A kisebbeket csokiért adom, a többit egyeztetés alapján
A transmitterek nem kopottak, muködnek rendesen. A sisak 0 perces, benne van még az elem közötti muanyag. A mágnesezheto zöld cuccból van 10+, a telefongyurukbol ezüstbol kb 6db, többi 1-1. Vez. nélküli egérbol 2db van, muködik, csak egér + receiver a része, elem nem. A kártya méretu késbol kb 10db van, csomagoltak.
Kérdésekre PM-ben válaszolok. -
-
sirály69
őstag
Női óra szíjából kitört egy darab. Ez fém szíj betéte. Fekete.
Szerintetek meg tudja vaki ezt csinálni? A kitört darab is megvan.
Esetleg 3D nyomtatással egy másik hibátlan elemet nyomtatni?Szerver Hosting Debrecenben
-
Zola007
veterán
válasz ildi_ #126949 üzenetére
Sajnos már időpont nélkül nem érdemes sehova menni
NAV alsó hangon 1 óra, okmányiroda 1-1.5 a kálvinon, kormányablak szintén 40-60p minimum, OEP talán a leggyorsabb, ott "csak" 20 percet ültemIdőponttal 10 percen belül bejutottam az utóbbi időben mindenhová.
Már időpont nélkül nem merek sehova menni, mert viszi a harmad/fél napot.Ha nincs lehetőség időpontra, akkor tényleg jobb városon kívül intézni ilyesmit, akinek van autója
-
Antimatrix
senior tag
HP Probook 430 G2 Intel 3205 / 4gb / 128Gb SSD / gari - 54430 HUF
eredeti fotók mellékelve - akinek kell van még pár fotó -Processzor Intel® Core™ 3205U 2M Cache,2 x 1500 MHz
13.3" HD - LED AntiGlare 1366x768
4GB DDR3 1600 Mhz LOW Voltage + 1 bővíthető port - csatolt képen látszik
HDD 128GB SSD LITE ON SSD - csatolt kép
Videókártya Intel® GMA HD
Hálózat Gigabit Lan - Wifi Wireless 802.11b/g/n -Webcamera Van Bluetooth 4.0
Kártyaolvasó Van
VGA Port Van HDMI Van
USB 2.0 1x USB 2.0 + USB 3.0 2x USB 3.0
Billentyűzet (EURO) kiosztású - ez most francia és van pár német is - Dokkolhatóság Igen
Szín Fekete Ezüst
Oprendszer Windows 8 Home/Pro - frissitve -> 10 Home/ Pro - ez hivatalosan a tiéd is
Akkumlátor 40 Wh (Lithium-ion) - kb 80-140 perc
Méretek 32,6 x 23,35 x 2,1 cm
Tömeg 1.86 kg
Tartozékok Hálózati töltő
Garancia 6 hónap- Személyes átvétel: Debrecen és Nyíregyháza vagy postával
telefonszámom az adatlapomnálPH+BIZHATÓSÁG TOP69 -helyén vagyok - innen kezdve exelhetek a PH!-n is :-)))) Hiába mondják Csernobilnak mégis van következménye.- by Slepy- Degenerált Userekről vélemény! -- Az internetem van/nincs az örök bitmezőkön!
-
őstag
válasz elfelejtette #126859 üzenetére
1151,AM4,1366,2011, - Lapok,procik,vinyók,tápok,vga-k -akciósan. - 70-2340239
-
ildi_
tag
válasz John_Deere #126907 üzenetére
Múlt héten csütörtökön a Szent Anna-Piac utcai okmányirodában délelőtt 11 körül érkeztünk és kb. 2.5 óra volt a lakcímkártya elkészítése.
-
fuwiradis
aktív tag
szolid, relative kicsi meretu ovre fuzhetos taskakbol hol tudnek raktarkeszletrol bosegesebben valogatni?
nem hasitasi kell! az also hangon +20 evet oregit, ugyhogy ezt inkabb rahagynam a termeszetre
minimal holmi lenne benne: ~5" koruli telefon, kulcscsomo, meg par fontosabb igazolvany.. de pl ha lenne egy kulon rekeszke hogy a kulcsot ne a telohoz pakoljam az jo pont, ezert szeretnek valogatni.
ha nem kell otthagyjam a fel vesemet a kasszanal az is elony
koszi
-
Peti78
őstag
válasz hdanesz #126925 üzenetére
Pont itt mosattuk az Astrát. Tavalyelőtt is ide vittük mind a két autót, akkor nem volt gond. Azóta tulajváltás volt, és a srácok is újak voltak. Kellemetlen tapasztalatot szereztünk, bár lehet hogy egyedi eset volt. Ennek ellenére nem szívesen vinném oda a kocsimat.
Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
Dan-szan
senior tag
A Piramis italkereskedésben szokott itt valaki vásárolni? Meg akartam nézni milyen áraik vannak, de csak reg. után lehetne.
Szóval ha tud valaki egy listát küldeni azt .Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
-
rob72
tag
Sziasztok
van itt köztetek olyan aki autószerelő? vagy ért hozzá? egy Golf IV -et kéne átnézni
priviben írjatok , légyszi -
Zola007
veterán
van itt valaki, akinek a cégénél a T-systems szolgáltat VOIP hálózatot?
-
hdanesz
őstag
válasz Peti78 #126920 üzenetére
Nekem annak idején a hátsó főtengely szimering kifordult a helyéről és elárasztott mindent olajjal. Egyetlen helyet találtam ahol vállaltak és képesek is voltak kézi alvázmosásra. Itt voltam. Tegyük hozzá, reggel nyitásra vittem....megvárták míg ismét hideg lesz a motor, utána intézték a mosást. Én 4-4:30 körül mentem érte. A mosóban azt mondták 11körül mosták.
Semmi probléma nem volt utána. Lehet itt a titok, érdemes egy napot rászánni. Vagy csak szerencsém volt.
-
őstag
válasz ServerWorks #126887 üzenetére
Ment pü !
1151,AM4,1366,2011, - Lapok,procik,vinyók,tápok,vga-k -akciósan. - 70-2340239
-
Peti78
őstag
Sziasztok!
Alvázmosásra hova érdemes vinni az autót? Az érdemes alatt azt értem, hogy gondoskodnak arról, hogy ne kerüljön se víz, se pára olyan helyekre, ahova nem kell.
Azért kérdezem, mert az asszony autója alvázmosás után 5 perccel leállt a Hétvezéren, majd nem indult. Feltételeztem, hogy beázott/párásodott a gyújtás környékén. Nyitott motorháztetővel álltunk kb. fél óráig, majd elindult és ment mintha semmi sem történt volna.Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
vlevi
nagyúr
válasz SOAD19 #126911 üzenetére
Én is olvastam valahol, hogy a határig lement "lábon", és a határ előtt kéredzkedett fel egy trélerre, úgy vitték át, a határ után megint ment a maga útján.
Egyébként a rendőrségnek tényleg nincs joga lefoglalni, mert milyen alapon foglalná le?
Annyit tehetne, hogy közúti ellenőrzés keretében leveszi róla a rendszámot, de ezt sem tudom, milyen jogi keretek között teheti meg. -
adi mester
aktív tag
válasz arpeen2 #126913 üzenetére
Ismeretség?
Telefon + Google kereső, nem hinném, hogy 3 telefonnál több kellett ahhoz, hogy átvigyék a határon, még azon sem lepődnék meg, hogy odaát segítettek neki behúzni a roncsotCsak két közönséges herkentyű husi, de ha egy bajnok tudásával szakértő módon hajítjuk el: "Ez a jegy a fájdalomba, csak odaaaa :D
-
John_Deere
tag
Köszönöm szépen a válaszokat, így már feltudok készülni!
-
Cs1csó
félisten
válasz Zsoleszhun #126909 üzenetére
+1 bobace
Inkább el kell menni egy környező kistelepülésre ott kb. azonnal megcsinálják.
-
SOAD19
addikt
válasz arpeen2 #126906 üzenetére
Ez mind benne volt a riportban. A baleset után a rendőrség trailerrel akarta elszállítani a végcélig, de a tulaj nem akarta ezt kifizetni, így, csak az első pihenőig vitték el. A rendőrök tudatták vele, hogy így nem mehet tovább, ennek ellenére mégis megtette. Most elolvastam más portálok cikkeit is ezzel kapcsolatban, de egyiknél se írták, hogy trailerre felpakolva lépett volna át a határon.
(#126907) John_Deere
Év elején kellett jogsit hosszabbíttatnom. A Kálvin téren nekem is elég hamar ment a dolog, össz-vissz 20-30 perc lehetett az ügyintézés.
-
bobace
addikt
Bár előttem egy pozitiv példát olvashatsz, de mi vagy 2 óra alatt zongoráztuk le legutóbb pár hónapja, idegörlő.
Következő alkalommal már kimentünk Nyíradonyba (Vámospércs is opció), na az tényleg 20 perc volt mindennel együttNem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
Zsoleszhun
addikt
A lányomnak csináltattunk személyit két hete, a Kálvin téren ültünk 1,5 órát úgy, hogy az előttünk lévő 4 várakozóból egyet sem hívtak be. Átmentünk a piac utcára kb. 40 perc alatt megvolt. 8 nap alatt meg is érkezett.
¯\_(ツ)_/¯
-
DrBubo77
veterán
Én most húsvét előtt voltam a Kálvin téren. Az adatokat ellenőrizte, elküldött a fotós fülkébe, ahol levették az ujjlenyomatot is (ez opcionális egyébként), utána kaptam egy papírt az igénylésről és egy borítékot az aktiváló kóddal.
Nyitásra mentem, intéztem 4 lakcímkártya cserét is és fél óra múlva már kint voltam az utcán.A héten mentem érte: az aktiválás pedig kb 2 perc volt, előtte talán 5 percet várakoztam.
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
John_Deere
tag
Sziasztok!
Valaki újított be személyi igazolványt mostanában? Mennyire időigényes, mit lehet tudni?
Illetve Piac utca-Szent Anna sarokra érdemes menni vagy a Kálvin tér melletti Városházára ezügyben?13.-án lejár a személyim és 21.-ig időpontot foglalni már nem tudok, szóval be kell baktassak mezitláb...és félek, nem az a 15 perc alatt elintézzük mutatvány lesz...
Ha valaki tud segíteni infóval, előre is nagyon szépen köszönöm!
-
Zola007
veterán
válasz Sanki #126890 üzenetére
simán
de postakész borítékot is kicserélik 20-30 forintért, ha rontod a címzést vagy sérülMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz Salex1 #126884 üzenetére
Ezt az ügyintézés dolgot nagyon támogatnám.
A városokat már régóta decentralizálni kellene, nen még több mindent a központba rakniMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
SOAD19
addikt
válasz htc07 #126899 üzenetére
"Lehet csak belemarkol a postás a táskájába aztán bedobálja, mint a kupokonat? "
Vagy ha rossz napja van, akkor megküldi a násasba : [link]
És ha már abszurditás. Nem rég volt a híradóban, ez a riport: [link]
Nem tudom felfogni, hogy hogy nem jelezte senki se a rendőrségnek, hogy egy ilyen állapotban lévő gépjármű közlekedik az utakon. Pedig tankolt is, de főleg azt nem értem, hogy a határon, hogy a francba engedték át?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest