Új hozzászólás Aktív témák
-
LeventeV
senior tag
Sziasztok.
Van egy eladó Kingston A400-as SSD-m, 240GB-os, ipon garanciával.
9500 Ft.
További részletek privátban. -
törölt tag
válasz #05304832 #121877 üzenetére
Mármint hálózati 220V tápot?
Azokat max 80%-ra terheljük, itt a vezérlő által leadható 6A(72W) a 80%. Ennek a 100%-ára keress előtétet. Azaz valami 100W környékén lévő megfelelhet.
Még az a kérdés második körben, hogy hol lesz elhelyezve? Ha az asztalosműhelyedben, vagy éghető felületre, esetleg kézzel érinthető helyre, akkor javasolt a zárt kivitel, (jellemzően a nedvességtűrő előtétek ilyenek, meg a laptop hasábtáp kialakításúak) bárhova máshova jó a lyukacsos.
Anro-tól kb amúgy mindegy mit veszel a fentiek alapján választva. Hozzájuk még nem nagyon kellett visszavinni semmit. -
Zuzu
csendes tag
Sziasztok
Eladó ASUS RT-N18U Router 600Mb/s
Garis szinte féláron [link] -
-
Shokkolo
addikt
Urak,
Volt már téma a topikban, autó-izzó.
H7 -es kellene, ki is néztem az Osram Night-Breaker Laser -t, lehet ezt emberi áron kapni Debrecenben?
Vagy marad a lumenet -ről rendelés?Előre is köszönöm
[ Szerkesztve ]
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Zola007
veterán
válasz F_Petiii #121879 üzenetére
Nincs átb.szás, annyiért adod, amennyiért akarod.
A pék is keres a zsemlén, meg a fodrász is mikor, nem ad számlát, az mégse fáj senkinek.Ellenben kis helyesbítést tennék - Ha valaki megveszi 125-ért ezt a TV-t (vagy bármelyiket), akkor nem keresett 25 ezret, hanem költött 125-öt
Just sayin'Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
athomi
veterán
Fiúk, a sok felesleges hsz miatt elvész a lényeg.
Szóval a lényeg: [link]
[ Szerkesztve ]
-
dobolan
senior tag
válasz #05304832 #121884 üzenetére
Mi vetítettünk is falra, minden más ugyanaz volt, csak 150 cm átló helyett volt 300+. Sokkal jobb volt, pedig azt is 2,5-3 méterről néztük. Nem csak az számít, hogy meg tudod e számolni a pixeleket vagy sem. De sajnos a vetítőt egyéb okok miatt száműznöm kellett ... Én azt mondom, hogy bizonyos határokon belül bármihez hozzá tud szokni az ember, és a nagyobból kisebb, azt én mindig visszalépésnek érzem
-
Cs1csó
félisten
válasz #05304832 #121884 üzenetére
JÓL LÁTOD A LÉNYEGET. Erről is írtam, EGYÉNI preferencia,(magyarul igazi válasz nincs rá) ismerek olyat aki a 32"-os HD ready tévét 3 méterről nézi. Sokan panaszkodnak arra is hogy egyre nagyobbak a tévék és amikor ki vannak kapcsolva mint egy feket lyuk úgy ásítozik a sötétség ami 55-65"-nál már qva nagy részét jelenti a falnak, a szobának.
(majd jönnek a feltekerhető tévék és ez sem lesz gond nem fog 2-3 méteres képátló kikapcsoltan ásítozni hanem ha nincs rá szükség akkor visszahúzza a panelt. )
-
Cs1csó
félisten
válasz #05304832 #121878 üzenetére
Egyéni preferencia, de ha UHD a tévé és a tartalom is és jó a szemed nem vagy öreg és/vagy szemüveges stb.
akkor van erre egy táblázat is:Alap szabály, hogy a képátló növeli a nézési távolságot a képfelbontás pedig csökkenti. A kép alapján valahol 1,5-2 méter körül.
pl. amit dobolan ír a 60"-hoz a 2,5 méter már az "ELMÉLETI" felső határ felett van.
De más táblázatok is vannak az is kérdés hogy a TARTALOM milyen mert ha a felbontása a tartalomnak kisebb és a felskálázás nem megoldható vagy nem olyan minőségű akkor simán lehet akár 3 méterről is nézni, hogy ne tűnjön pixelesnek. A tévé adásokat tuti érdemes messzebbről nézni egy tűéles HDR filmet akár közelebbről.
[ Szerkesztve ]
-
F_Petiii
csendes tag
Meg lehet venni üzletben is 150 ezerért és akkor nyilván annyiról fog szólni a számla. Nem kötelező tőlem venni. Más kérdés, hogy pl. egy Romániába bejegyzett Emagnál egyszerűbb-e érvényesíteni adott esetben a garanciát, vagy besétálni az első Telekomba.
Másrészt épp ezért van a tv piaci ár alá árazva. Én kérek elnézést azért, mert nem megyek be a boltba, veszem meg a 150ezres tv-t 150ezerért, és hirdetem meg azt itt 120-ért, mert egyesek szerint az a "korrekt". Nyilván ha valamit piaci ár alatt veszel, azzal valamilyen kompromisszumot kötsz, aki ezzel nincs tisztában, az elég naív....
Az meg, hogy kinek mi a korrekt, az totálisan szubjektív, szerintem. Mindenki előtt ott volt a lehetőség, hogy megrendelje anno a Telekomtól annyiért, amennyiért én is megrendeltem, így nem értem a felháborodás tárgyát... Még azt sem mondhatjátok, hogy lefosztottam a készletet és ezért nektek nem jutott.... Az meg nyilvánvaló és egy percig sem volt titok, hogy nekem ezen az áron van hasznom, különben nem csinálnám. Ma már semmit sem adnak ingyen.
Arról meg nem is beszélve, hogy ha valaki most megveszi pl. 125ezerért ezt a tv-t 150e helyett, az máris keresett 25ezret. Még ha el is romlana a tv mondjuk 4 év után, ráadásul feltételezzük, hogy olyan hibája lenne, amit már nem gazdaságos javítani(mindenki döntse el maga, hogy erre mennyi esélyt lát), akkor is visszakap 100ezret. (Ha javítható, persze meg fogják javítani garancián belül ugyanúgy díjmentesen) Ergo a 125ezres vételárhoz képest bukott 25ezret, pont annyit, amennyivel olcsóbban megvette a bolti ártól. Így kvázi nullán van a vevő, sőt 4 évig használhatta azt a 25 ezret (ha már nagyon beleakarunk menni a részletekbe). Más tévéknél meg ha lemegy az 1-2 év gari és utána bedöglik, akkor dobhatod a kukába az egészet, és a teljes vételárat....
Elmagyarázná nekem valaki, hogy akkor hol is van itt az átb@szás?
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
válasz Csöves #121875 üzenetére
Meggyőztél, akkor legyen úgy.
Vannak még versenyzők, akik ahogy kérted el is hozzák NÉMI felárért.
Van aki drágábban árulja mint amennyiért a boltban kapható.
Vannak "korrektek" is 120 ezerért árjulja - ahogy írtam ez ér amúgy 120-at:
Telekomos számlával, amivel a Panasonic oldalán beregisztrálva, 5 év gyártói garancia van rá, 2023. decemberig.
Számlán kevesebb összeg szerepel, mert kedvezménnyel lett véve, de így is kedvező az ár, mert boltban 150.000 Ft körül mozog.[ Szerkesztve ]
-
dobolan
senior tag
Acer Aspire 3050, akku nélkül, táp meg van. 5000 Ft. Működőképes, de csak alkatrésznek.
-
bul07
nagyúr
válasz Zola007 #121869 üzenetére
Itt vagyok, én se írok semmit
De aki ilyet akar venni mindenképp kérdezzen rá a számla összegére, és többet ne adjon érte
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
John_Deere
tag
válasz Zsoleszhun #121863 üzenetére
Hádde most miért, befektető, az is egy hivatás.
-
Zola007
veterán
Faraktár utca környékéről jár valaki Metroban?
Díjazás ellenében el tudna nekem hozni egy lapra szerelt cuccot?
90x45x10 cm-es doboz
~20kgMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
F_Petiii
csendes tag
Sziasztok!
Eladó vadonatúj bontatlan Panasonic TX-49FX600E 4K UHD HDR smart tv 5év garanciával. LINK
Ára: 130 000Ft
-
mghltm
addikt
itt aztan volt takaritas!
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
HUTCHDB
nagyúr
Nagy izgalom utan ismet jelzem, hogy van egy elado iPhone 6S! [link]
[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
őstag
válasz copass #121835 üzenetére
#121829 egyáltalán nem volt a képpel festett kategória. Akik viszont beleesnek, az kb annyit takar, hogy semmi más mondanivalója nincs ezen kívül és késztetést érez ezt a semmit elénk tárni.
(#121844) local1 Ha elolvasod/meghallgatod az összes oldalt, akkor azért kicsit előrébb vagy, mert a félinformációk néha kiegészülnek. Tudom, hogy nem túl reális amúgy. Ugye kinek van ideje legalább 3x több anyagot feldolgozni, mint kéne és leegyszerűsíteni a hallottakat, olvasottakat... Ebből nyereséggel nem száll ki az ember, ha csak magáért csinálja.
Mondjuk a lottózó csoportok (ha van még ilyen) összeállhat akár információfeldolgozó közösséggé.[ Szerkesztve ]
Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
őstag
-
őstag
Ha már témánál vagyunk, melyik év óta létezik ilyen fogalom, hogy tao pénz? Most ez a nagy trend kis közösségekben.
Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
HUTCHDB
nagyúr
Eladó iPhone 6S!
Legnagyobb lányom telefonja volt, újonnan vettük, kb. 1,5 éves." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
koshmar
addikt
Helló!
Gondoltam, megkérdezem itt: nem szokott valaki átjárni Romániába (mondjuk Nagyváradra) vásárolni?
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
RexpecT
addikt
Hét vége felé eladó lesz ez a videokártya(dobozával, 1 hét próbagar):
Gigabyte GTX950 2GB DDR5 GV-N950WF2OC-2GD 25k
-
Zsoleszhun
addikt
-
kungzi
veterán
Üdv
A Nagyállomáson a Coop-nál még ott van az OTP ATM? Google szerint igen, de tutira akarok menni
[ Szerkesztve ]
-
Zuzu
csendes tag
üdv
Eladó:
ASUS RT-N18U Router 600Mb/s [link] -
athomi
veterán
Nem ismertek véletlenül Debrecenben bádogost, aki kisebb melóhoz is kijön?
-
zolikaDB
veterán
válasz zeon.hu #121807 üzenetére
Ezzel az elavulasos dologgal az a gond, hogy ha megnezed, Nougaton pl. el sem indul egy regebbi facebook/messenger verzio. Letoltom apkmirror-rol, feltelepitem, majd szol, hogy ez a verzio nem tamogatott.
Regi Iphone-on (6.1.6, kb 5-6 eves), 2 eve meg volt olyan, h szolt, a legujabb verzioval nem kompatibilis, letolti a regebbit? Le. Ment, mukodott. Ha ma tenned ezt, akkor azt mondja, h ez az operacios rendszer nem tamogatott. Ha rajta van a fb/msngr/youtube, az meg nem indul el, atiranyit a Safari bongeszobe. Ott meg azt mondja, hogy a fb/msngr/yt nem tamogatja adott Safarit. Amit nem lehet frissiteni a legujabb verziora
-
Salex1
őstag
válasz Zsoleszhun #121798 üzenetére
Iphone-ra van?
-
SOAD19
addikt
Sziasztok!
Valaki volt mostanában munkanélküli, kapott álláskeresési járadékot? Ha igen, lenne egy kérdésem privátban.
-
zolikaDB
veterán
Sziasztok!
Szerdaig el kellene juttatnom egy kis csomagot a vasarlohoz.
Milyen csomagkuldo szolgaltatast ajanlotok?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vezetékes FEJhallgatók
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 11 2024 Wifi + Cellular 256GB M4 Garanciális
- Apple iPad Pro 13 Wifi + Cellular 512GB 2024 M4Garanciális
- Lenovo Legion 5, 15'6, Ryzen 7 5800h, RTX 3060, RAM 16gb
- iphone 16 128GB gyári független, új, bontott
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.