Hirdetés
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Petiii
csendes tag
Meg lehet venni üzletben is 150 ezerért és akkor nyilván annyiról fog szólni a számla. Nem kötelező tőlem venni. Más kérdés, hogy pl. egy Romániába bejegyzett Emagnál egyszerűbb-e érvényesíteni adott esetben a garanciát, vagy besétálni az első Telekomba.
Másrészt épp ezért van a tv piaci ár alá árazva. Én kérek elnézést azért, mert nem megyek be a boltba, veszem meg a 150ezres tv-t 150ezerért, és hirdetem meg azt itt 120-ért, mert egyesek szerint az a "korrekt". Nyilván ha valamit piaci ár alatt veszel, azzal valamilyen kompromisszumot kötsz, aki ezzel nincs tisztában, az elég naív....
Az meg, hogy kinek mi a korrekt, az totálisan szubjektív, szerintem. Mindenki előtt ott volt a lehetőség, hogy megrendelje anno a Telekomtól annyiért, amennyiért én is megrendeltem, így nem értem a felháborodás tárgyát... Még azt sem mondhatjátok, hogy lefosztottam a készletet és ezért nektek nem jutott.... Az meg nyilvánvaló és egy percig sem volt titok, hogy nekem ezen az áron van hasznom, különben nem csinálnám. Ma már semmit sem adnak ingyen.
Arról meg nem is beszélve, hogy ha valaki most megveszi pl. 125ezerért ezt a tv-t 150e helyett, az máris keresett 25ezret. Még ha el is romlana a tv mondjuk 4 év után, ráadásul feltételezzük, hogy olyan hibája lenne, amit már nem gazdaságos javítani(mindenki döntse el maga, hogy erre mennyi esélyt lát), akkor is visszakap 100ezret. (Ha javítható, persze meg fogják javítani garancián belül ugyanúgy díjmentesen) Ergo a 125ezres vételárhoz képest bukott 25ezret, pont annyit, amennyivel olcsóbban megvette a bolti ártól. Így kvázi nullán van a vevő, sőt 4 évig használhatta azt a 25 ezret (ha már nagyon beleakarunk menni a részletekbe). Más tévéknél meg ha lemegy az 1-2 év gari és utána bedöglik, akkor dobhatod a kukába az egészet, és a teljes vételárat....
Elmagyarázná nekem valaki, hogy akkor hol is van itt az átb@szás?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Asus ROG Strix XG27ACDNG - Újszerű
- Intel Core i9-10900 processzort keresek megvételre MA
- HP Z840 workstation 1450W 2db XEON 2697 v4 36MAG,256GB DDR4, Quadro P6000 24GB/M6000 24GB/P5000 16GB
- Fujifilm GFX50S II Garis + GF 50mm F3.5 R LM WR + 3db akkumláltor + Urth Core nyakpánt
- 2025-ÖS Vadiúj Core Ultra 7 20 Magos 20x5.5Ghz RTX 5070 12GB GDDR7 32GB DDR5 1TB M.2 Gamer Pc 2ÉV
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest