Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
törölt tag
Sziasztok!
ÚJ állapotú iPhone 4S eladó, fehér, T-Mobile. Teljesen karc és hiba mentes!
I.ár: 28k
-
nagyúr
Valakinek lenne eladó 2/3/4U üres rack szerver háza?
Pl Codegen 4U-500 vagy valami hasonló, a lényeg, hogy ATX méretű lapot fogadjon, és olcsó legyenÚj hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
Papaj x
senior tag
Üdv mindenkinek!
Eladó lesz Dacia logan MCV 1.5 dci 2008 évj. 194ezer km, 550ezer HUF FIX.
30/576 38hatvanLétavértes
Reklámár, telefonon mindent elmondok.!
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
erik365
senior tag
Olyan 70.000Ft-ig keresnék telefont, 4,5-4,8" között nagyon max 5", de vékony kávával.
Nincs valakinek valami ötlete?1.4 T-jet M32
-
dwelablack
tag
Sziasztok,
Profi ács (vagy hívhatjuk tetőfedő szakértőnek is) van itt köztünk? Egy kis helyszíni tanácsadásról volna szó.
Köszi,
Üdv,
Gy.[ Szerkesztve ]
nem a részvétel a győzelem, hanem a fontos.
-
Zola007
veterán
A gyógyszertárnak egyébként is törvény tiltja, hogy bármit visszavegyen.
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
qfm
őstag
Bontatlan, gyógyszertárból származó vitamint szabad itt árulni? (Béres porcerő forte). Több dobozzal vettünk egy 3 hónapos kúra miatt, de kiderült hogy párom nem tudja lenyelni őket, így pedig felesleges. Nyilván csak a bontatlanok kerülnének eladásra. Amennyiben ez is tilos (nem gyógyszer, arra láttunk kikötést), törölhető akár a hozzászólás.
Ui.: Visszavitel már nem opció, még költözés előtt vettük..
[ Szerkesztve ]
-
xuldar
addikt
2x2GB DDR2 asztali ramot keresek. MHz mindegy, 667 is bőven elég, csak működjön. Ajánlatokkal PM-ben lehet bombázni.
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
HANDO88
senior tag
AMD-re izmos proci hűtő is érdekelne, valamint R9 270X kari.
[ Szerkesztve ]
Vagyok aki voltam,leszek aki vagyok.
-
HANDO88
senior tag
1 TB-os vinyó nincs valakinek eladó?
Vagyok aki voltam,leszek aki vagyok.
-
varmi2
nagyúr
Vegyetek Digtális opticai, toslink , és coax átalakítót analógra (DAC) .
Vagy pcie sata 3.0 bővítőkártyát.Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
-
Salex1
őstag
MSI CR500X laptop (2*2,2GHz, 2GB RAM, 320GB HDD) Eladó 24000Ft
(Vinyó nem 100-as ) -
Dogengar
aktív tag
Superlux HD685 fejhallgató eladó!
-
mghltm
addikt
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
Morgal
aktív tag
Eladó dolgok:
Újszerű, alig használt bútorok és kiegészítők üzlethelyiség felszámolásából:
Antares Bistrot fém esernyőtartós állófogas - 10k
KIKA króm karfás kék tárgyalószék (6db) - 10k / db
Kör alakú kék fém kisszék (2db) - 500 Ft / db
JYSK Happy Green napozóágy (csak kibontott) - 5k
JYSK Bajlum összecsukható vendégágy - 10k
JYSK Antikolt ezüst keretes nagyméretű tükör - 20k
Bemutató vitrin, 10 üvegpolcos - 15k
Fehér műanyag kerti székek (2db) - 1k / dbEgyéb:
Flexibilis edzőrúd - 5k
Leg Magic edzőgép - 5kÉrdeklődni privátban!
-
birq
tag
Sziasztok!
keresek dvd lejátszót, hdmi csatlakozóval, ha létezik olyan, 2-3ezer ft körül.
üdv: Attila
-
Zola007
veterán
Régió Center csomagolástechnika (Epreskert utca ) felé jár valaki hétköznap 8-16 óra között?
szükségem lenne tőlük egy jól bevált termékre, de én nem tudok menni ebben az időintervallumban.
privi plízMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Bloksma
aktív tag
[ Szerkesztve ]
-
-
IMIIKE1998
őstag
válasz Real Ghoost #100669 üzenetére
Köszi, azt hittem nincs bolt, mert nem nagyon írt senki.
-
hernor02
tag
válasz perge666 #100641 üzenetére
Grapefruit mag kivonat, beszerezhető bármelyik DM-ben, Rossmann-ban vagy Gyógynövény boltban.
Nekem anno napi szinten akár 2-3 is kijött. Bőrgyógyásznál is voltam, elszedtem több száz szem gyógyszert, de semmivel sem volt jobb. Egyik ismerősöm ajánlotta, hogy próbáljam ki.
Naponta 3x 15 csepp, 2dl szénsavmentes folyadékba.Kicsit kesernyés íze van, de hamar meg lehet szokni.
[ Szerkesztve ]
Nem jegelek olyannak, akivel még nem üzleteltem, mostanában elég sűrűn "elolvadt" a jég...
-
Real Ghoost
aktív tag
válasz IMIIKE1998 #100665 üzenetére
Debrecenkonzol, Playbox mindkettővel volt dolgom, minden rendben volt velük.
-
Chesterfield
őstag
Junior Java programozó állást keresek!
-
Atomantiii
addikt
Másnál is sz@rakodnak a data.hu-s linkek vagy csak nálam van probléma? / telekom adsl net /
-
IMIIKE1998
őstag
Hali!
Ismertek Debrecenben olyan konzol üzletet, ahol árulnak használt xbox360/ps3 konzolt nem horror áron és megbízható maga az üzlet? -
lamiki
senior tag
Én F Astrából úgy vettem ki szeggel, hogy a szeg végébe hasonlóan beleköszörültem bakköszörűn min a kiszedőn, és összefogva két-két szeget a kezünkkel szépen kijött. De vehetsz hegesztő, vagy épületgépész boltból, vaskereskedésből, ahol árulnak lánghegesztő pálcát vasból. Ezt 1 m-es szálban árulják nem emlékszem milyen vastag kell, talán 4 mm-es. Ebből meghajtod, és beleköszörülsz a végébe, és kész a kiszedő pár Ft-ból.
Bánj úgy másokkal, ahogy szeretnéd, hogy veled bánjanak!
-
-
J054
csendes tag
-
Necro_Ramone
tag
Van egy eladó színes TV-m 3000 forintért (kell a hely, pár nap és kibaszom a szelektívhez). Ha esetleg valaki tud olyan rászorulót akinél jó helyen lenne és a szállíást megoldja ingyen odaadom.
-
dan1
tag
válasz diablo1984 #100658 üzenetére
Próbáltuk négy vékony csavarhúzóval,kiakad,de kifelé sehogy sem tudjuk húzni.Nincs rajta fogás.
-
sirály69
őstag
Ismerősömnek keresek Négercsókot(Az édesség félét ), de nem találok.
Látott mostanában valaki...?Szerver Hosting Debrecenben
-
Zola007
veterán
válasz zeon.hu #100654 üzenetére
köszönöm, de használt elég, nem kell új
olcsón, pecázós, túrázós, sportolós, GPS telefonnak, amit nem kár elhagyni, összetörni, vízbeejteni
5-15e Ft magassága/alacsonysága (kinek hogy tetszik )[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
keresek Androidos telefont az alábbi paraméterekkel
- jó fizikális és szellemi állapot
- legalább Android 4.3
- független
- töltő, papírok
- színe, szaga, márkája mindegyMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
dan1
tag
Sziasztok!
Ilyen Autoradio kiszerelő villát Opel Astra H-hoz Debrecenben hol árulnak? Esetleg van valakinek eladó?
-
diablo1984
veterán
válasz elfelejtette #100650 üzenetére
hízni akarsz, vagy herpeszed van?
-
elfelejtette
veterán
válasz perge666 #100645 üzenetére
"Anyósom bioboltbol hozott vagy 2 éve valami 100 szemes cuccot utána nem jött ki, de 15kiló rámragadt..."
Ennek a cuccnak a neve feltétlenül érdekelne!"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
Laraxior
titán
Előkerültek a képeim az imageshacken
(Aztán kaptam egy automata emailt még tegnap, hogy akár 24 órába is beletelik mire előszedik a régebben feltöltötteket.)*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
Lall
veterán
válasz perge666 #100641 üzenetére
Azt szokták mondani és így is van. Kenőccsel 1 hét, kenőcs nélkül pedig 1 hét. Egyébként Isoprinosine immunrendszer erősítő gyógyszer, herpeszre is. Receptes. Viszont, ha megcsinálsz egy kúrát 2 évig biztos nincs herpesz. Elég brutál.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Dan-szan
senior tag
válasz bul07 #100612 üzenetére
Nekem is önkormányzati flotta van,de abban nincs net ,viszont az előfizuja olcsóbb. Fogalmam sincs mi alapján vagy hogyan lehet kiharcolni egyik vagy másik csomagot. Bízom benne,hogy az idei csomagban már benne lesz a net és még olcsóbb is lesz hiszen ha verseny akkor adjanak bele mindent!
Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
-
válasz diablo1984 #100642 üzenetére
Most nem használok semmit, egy ideje nem kellett.
Anyósom bioboltbol hozott vagy 2 éve valami 100 szemes cuccot utána nem jött ki, de 15kiló rámragadt...
Igen szájherpeszről beszélek.Iscsu : Köszi kipróbálom.
[ Szerkesztve ]
-
atike
nagyúr
-
Herpeszre nem tudtok valami biokenőcsöt, gyógyszert?
Egy ideje nem jött ki, de most egyszerre kettő is van, meg az egyik múlik elfelé, de már egy másik is jön kifelé ami akkora mint a másik kettő együtt.[ Szerkesztve ]
-
ngabor2
nagyúr
Van itt valakinek olyan tűzőgépe, amivel kisebb újságot/könyvet lehet összetűzni? A4-es lap közepére kellene kapcsot nyomni, irodai tűzőgéppel macerás lenne.
-
Szajo
őstag
Eladóvá vált egy független Samsung Galaxy Ace 4 fehér tartozékok nélkül!
Irányár 17ezer. Képet kérésre küldök. -
lappy
őstag
Ha Penny-s matricája van vkinek és nem gyűjti én átvenném
Bámulatos hol tart már a tudomány!
-
XmoD
senior tag
Christoph Nies Cycles szeretnék közös rendelést indítani. 24 euro a postaköltég és ennek a csökkentésére keresek válalkozó kedvű kerékpáros kollegákat. Kinézed a motyót, én lerendelem és mikor megjött akkor személyesen / foxpost automatába átadom illetve rendezzük az anyagiakat. 50 euro-ig saját kp-ból intézem, felette az 50%-át előre kérem a rendelésnek biztosítékként. Ha valakit érdekel szóljon. 7.-én rendelek.
-
-
Zsoleszhun
addikt
Most minden mobilszolgáltató reklámozni/akciózni fog mert idén elindul a digi mobil (azt meg ugye nem kell mondani, hogy milyen árban lesz )
¯\_(ツ)_/¯
-
Laraxior
titán
Nem használ, vagy használt valaki imageshack.us képfeltöltő oldalt?
Le akartam menteni az ott levő képeimet, de már csak a kép neve van meg, meg, és csak fehérséget mutat mindenhol.*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
kiss.a
tag
Eladó T10-s 8-10 ledes izzó, utastérbe, helyzetjelzőbe 500ft/db
-
mghltm
addikt
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
IMIIKE1998
őstag
Hali
Valaki ismerti a Dózsa konzol shop-ot? Megbízható? -
bul07
nagyúr
válasz lappy #100623 üzenetére
Nálunk(kis falu) most decemberbe jött be, ezt alkudta ki a polgármester
Gondoltam hogy kis falu kicsi flotta, 120+ fő talán, akkor máshol is lehetnek ilyen feltételek főleg ha nagyobb is a flotta taglétszám( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Zola007
veterán
válasz Atomantiii #100621 üzenetére
Az alap minden extrémsportnál/cselekvésnél.
mindenedetre számomra sokkal kivitelezhetőbn, mint pl. egy bunjee vagy ejtőernyőzés.[ Szerkesztve ]
-
Pocok9b
aktív tag
Sziasztok!
Gamer notebookot valakinek? Erről lenne szó: Lenovo Y50-70.
Tel/Viber/WhatsApp: +36hetven3228077
-
dewil666
őstag
válasz bul07 #100612 üzenetére
Ez nagyon jól hangzik.
Valahogy be kellene kerülni abba a flottábaKLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
Papaj x
senior tag
Hétvégi akció!
Sony VGN-FS315H Intel 1.73GHz, 2Gb ddr2, 100Gb, wifi
Üdvözletem!
Eladó a címben említett Sony Viao VGN-FS315H laptop . Képen látható állapotban. Bal egérgomb nehézkesen megy, toucpad hibtlan. Képernyő lezáró műanyag biztosító hiányzik, de szerintem nem különösebb probléma ez.
Rövid infó:
Intel Pentium M 1.73GHz processzor
2Gb DDR2 memória
nvidia Geforce Go 6400 128 Mb vga
80 Gb merevlemez
dvd író
wifi
kártyaolvasó
stb...
Akksi valamennyit megy. Töltő jár hozzá.
ÁR: 15.000. HUF
Helyileg: Létavértes
Érdeklődni csak: 30/576 38 hatvan -as telefonszámon.
Bármilyen kérdés felmerülne, keressen bátran.További képekért írj üzenetet.
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
Zola007
veterán
válasz mghltm #100615 üzenetére
mit kell nézni?
egy 58 méteres létrát te is meg tudsz mászni biztosítóvalMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
varmi2
nagyúr
Vegyetek pcie sata3 bővítőkártyát.
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
mghltm
addikt
-
balinyo
tag
200x117-es (16-9-es. max 50cm-es kifutóval) házimozi motoros vetítővászon ingyen elvihető tőlem, aki az alábbi fogyatékosságival együtt tud éni, vagy meg akarja gyógyítani : a motor vacakol, valószínűleg a fogaskerékből kitörtek fogak (egyszer jó pár éve cseréltem benne motort, sajnos műanyagból készül ez az alkatrésze). Egyelőre még felhúzza kis segítséggel, de lehet 1-2 alakalom, és megadja magát. De az is lehet, hogy más a baja. A vászon természetesen hullámos valamelyest (kb. 15 éves a vászon), de nem halálos, filmnézés közbern hamar elfeledkezik róla az ember. Van infrás távja is (elvileg működik), és egy, a 220v-os vezetéken elhelyezkedő nyomógombos panel.
Ha többen jelentkeznétek rá, jelentkezési sorrendben válaszolok.
-
bul07
nagyúr
válasz hucsikoi #100610 üzenetére
Nincs olyan rokonod aki önkormányzatnál dolgozik vagy iskolában vagy bármilyen önkormányzati cégnél és van flottájuk, bármelyik település
Mert én a helyi önkormányzat flótájában vagyok, 2300Ft havidíj, korlátlan belföldi hívás(bármilyen hálózatba), korlátlan sms, és 1GB mobil nett
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
zeon.hu
nagyúr
válasz hucsikoi #100610 üzenetére
Ha egyéb flotta is szóba jöhet, akkor itt olvasgass.
Én IQPro-ban vagyok, igaz, csak korlátlan netet használok, telefonálásra évek óta csak voip.#?*@&!
-
hucsikoi
senior tag
Ha van itt a fórumon olyan személy, aki a Katolikus egyház mobilflottában van és tud segíteni a bejutásban, kérem keressen meg privátban.
Köszönöm szépen. -
atike
nagyúr
Wacom rajztábla eladó. 16 000 Ft.
-
törölt tag
-
dsys
csendes tag
üdv keresek sata, vagy usb-s winyót. a legfontosabb az ár, xp-t kell rá telepítenem. persze az nem gond, ha nem csak órái vannak hátra. minél olcsóbb kategória, ha így jobban tetszik! köszi
-
Dan-szan
senior tag
A Tescóban (Kishegyesi út) meddig van nyitva ma a lottózó tudja valaki? Most jött rám hogy tippmixet adnék fel..
Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
-
Calogero
addikt
válasz DonThomasino #100603 üzenetére
-
bukottangyal
tag
[ Szerkesztve ]
-
csapee
őstag
válasz DonThomasino #100596 üzenetére
Tesco mellett nem hagynám, 10 után a kutya nem jár arra feltűnő lesz. Miért nem hagyod bennt a reptéren vagy mész ki busszal? Tudom drágább de azért biztonságosabb.
Csapee
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Thinkpad L14 Gen3 14" FHD IPS i3-1215U 16GB 512GB NVMe gar
- Samsung monitor
- Asus TUF GAMING F15 - I5-12500H + RTX 3050 4GB + 32GB RAM + 1TB NVME + Win11 - 2027.05.09 -ig GARIS
- 3x Lian Li ST120 fehér ventilátor + ARGB kábel, PWM elosztó!
- Precision 5480 14" FHD+ IPS i7-13800H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar