Hirdetés
- Szólánc.
- Egy korszak vége
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AuraSync kibeszélő topic
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
Nyílászár beépítő vagy szigeteléssel foglalkozó szakember van köztetek?
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
erdoke
titán
Sziasztok!
Régen jártam erre.Eladósorba került a két darab Dell U2414H típusú monitorom (IPS, Full HD, vékony kávás, ideális párban). Külön-külön 45e Ft, együtt 80e Ft.
Emellett van egy bontatlan, lapra szerelt tévés szekrényünk. Barna-bézs színű, kb. 2,5 méter széles és 50 cm magas. Garázsban tartott, még nem volt kibontva, bár az egyik csomag oldalán leszakadt a karton. Elvileg hibátlan, új. Ára 25e Ft.
Van egy alig használt Panasonic BD lejátszóm is, ha valakit érdekel. Régebbi belépő modell, valami 20-as vagy 25-ös széria. Megnézem, ha komoly az érdeklődő.
Van még egy Marley STIR IT UP fejhallgató dobozával, vászon zsákjával, újszerű állapotban. Alig használt. 8e Ft.
Esetleg egy újszerű Plantronics BackBeat Pro zajcsökkentős, BT-os/vezetékes fejhallgató is eladó. Elég jól szól, de nem nagyon használtam.Szerk: Privátot vagy emailt írjon, akit érdekel valami.
[ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
-
HUTCHDB
nagyúr
Sajnos meg a full hd adasok is korlatozottak a szolgaltatoknal, es nem is tudom, hogy mikorra varhato legalabb egyetlen egy...
Filmeknel pedig ismet kerdes a forras.
Max telefonnal csinalsz ilyen felbontasu videokat, de azoknak is eleg lejatszaskor a full hd tv.
Nekem volt mar 4k-s tv-m, raadasul a felso kategoriabol (samsung F9000) es nem voltam vele megelegedve normal fhd tartalomnal.
En mindenkepp fhd-t ajanlok." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Chesterfield
őstag
Itt tudnak pontos tanácsot adni, és FullHD-t vegyél
-
lappy
őstag
Milyen tv-t érdemes venni ami 108 cm átmérőjű maximum? Lehet smart is, a lényeg hogy ilyen méretben indokolt e az UHD felbontás vagy elég a FullHD.
Bámulatos hol tart már a tudomány!
-
Morgal
aktív tag
Eladó dolgok:
Újszerű, alig használt bútorok és kiegészítők üzlethelyiség felszámolásából:
Antares Bistrot fém esernyőtartós állófogas - 15k
KIKA króm karfás kék tárgyalószék (6db) - 10k / db
Kör alakú kék fém kisszék (2db) - 500 Ft / db
JYSK Happy Green napozóágy (csak kibontott) - 5k
JYSK Bajlum összecsukható vendégágy - 8k
JYSK Ezüst keretes nagytükör - 20k
Bemutató vitrin, 10 üvegpolcos - 15k
Fehér műanyag kerti székek (2db) - 1k / db
Beépíthető neonok - 2k / dbEgyéb:
Puch Jungmeister Sport vintage kerékpár - 15k
Flexibilis edzőrúd - 5k
Leg Magic edzőgép - 5kÉrdeklődni privátban!
-
Atomantiii
addikt
Lidl újságban láttam Parkside sarokcsiszolót 7 ezerért, otthoni barkács célokra kellene. Mennyire ajánlott kategória?
Pár db zártszelvény darabot kellene létrehozni, illetve utána ritkán lenne használva. Persze már ha van még belőle...
[ Szerkesztve ]
-
gps76
őstag
válasz tahepa #99073 üzenetére
Gabi barkácsol ezerrel...
Eladó:
- Intel G2120(2x3.1 GHz IvyBridge, 22nm,3 MB)3. gen. CPU - 7 k
- Bluetooth egér, laptophoz,tablethez, telefonhoz eladó - 2.7 k
- 30 cm-es egyenes WLAN antenna. - 1 k
- 15.6" LED laptop kijelző. - 9 k
- Rapoo H3070 vezetéknélküli fejhallgató, mikrofonnal - 5 kA hardveraprón fent vannak részletesen.
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz xuldar #99082 üzenetére
Nem
Csupán memoárként legközelebb referencia pontnak, hogy tudjam, még mindig van lejjebbMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
Felrakosgattam pár kacatot gyógyfogásra. Kommunikációs tapasztalatok újfent pazarok....
Komolyan ennyi értelmileg sérült, egoista vagy szimplán buta ember van ebben az országban?Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
kiss.a
tag
Eladó xiaomi redmi 3 2016. 05. Havi eustockrol rendelt független telefon, még 6 hónap garis 40 ezer
Új Huawei band 00 okosóra 12 ezer -
seadrone
őstag
sziasztok!
egy műsort fel tud nekem venni esetleg valaki?
az M5-ön kezdődik hajnal 2-kor, Petipa: Don Quijote a címe, 4-ig tart
köszi előre is, ha igen
[ Szerkesztve ]
-
qfm
őstag
Tudtok megbízható költöztetőket megfizethető áron? Egy franciaágyat kellene felvinni panelben az 5-re.(lépcsőn) Szállításra nincs szükség, de az ágynak épségben kellene felérnie és be a szobába.
[ Szerkesztve ]
-
xuldar
addikt
válasz pigmeus #99072 üzenetére
Süteményt bármelyik belvárosi cukrászdában tudtok venni, bármelyikbe be tudtok ülni. Esetleg fagyi a Fórumban, a Gelatiban. Teára a Carpe Diem teaházat ajánlom a Batthyányin. Ide viszont érdemes boxot foglalni előre.
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
pigmeus
tag
Sziasztok, Tanács kellene kedves Topic lakók!
Hova érdemes egy hölgyet elvinni ismerkedni, hétköznap vagy esetleg hétvégén?
Mivel nem ismerem, nálam fontos lenne, hogy az első találkozás az ismerkedésről szóljon.
Kávé, kakaó, sütemény, tea? Na de hol? Természetesen Debrecen vagy annak belvárosa a cél.[ Szerkesztve ]
-
válasz Sanyabá #99067 üzenetére
Szerintem jófogáson el fogják vinni 8-10 000ft-ért is.
Én péntek este 9-kor hirdettem meg, szombat délig 2-en hívtak, délutánra el is vitték, utána még hívtak ketten.
Ráadásul az enyém nem volt dobozos és volt 1-2 hibája.
A vevő látta hogy van még egy és arra is lecsapott, pedig azt nem akartam eladni, de végül csak meggyőzött mert még mindig van itthol egy, de azt már tényleg nem akarom eladni. -
PLaci58
addikt
válasz PindurAnna #99061 üzenetére
Ezen a szekrény linken még dolgozni kéne kicsit, mert nekem Anna Horváth-okat hoz fel a fészen
"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
mamusz11
tag
Learning never exhausts the mind!
-
izee
őstag
válasz mghltm #99062 üzenetére
Ezek a kis robotporszívó kinézetű (szintén robot) gépek bravúrosak. Igazi karácsonyi/gyermeki hangulat költözött a szívembe
Meg a gyors vasúti csomóponti közlekedés is adja[ Szerkesztve ]
Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
dewil666
őstag
-
PindurAnna
Közösségépítő
Ha valakinek szüksége lenne egy ilyen szekrényre ( üvegpolc és fogantyúk nélkül) vagy szétszedve bútorlapokra mondjuk virágtartónak, akkor ingyen elvihető csütörtökig!
[link]Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Sanyabá #99052 üzenetére
De igazabol hoszivattyus, kondenzacios 200e alatt nincs is, es amivel kevesebbet adsz erte, kb. 1 ev alatt a villanyszamlara kifizeted, raadasul a minosege (szarito hatas, program varialhatosag, ruha gyurottseg, stb.) is gyengebb.
Igazabol kompromisszumokat kell kotni ennel is, vagy megvenni tenyleg a MILE-t, es akkor kb. 15 evig nincs gond ra, max. dizajnban fognak ujulni a gepek." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Dyingsoul
veterán
[ Szerkesztve ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Peti78
őstag
válasz Bloksma #99050 üzenetére
Ott még midig bunkók a pultosok? Amúgy sosem tartottam többre a meteort, mint hajnali bulikajáldának.
Egyébként itt érdemes szétnézni, vagy kérdezni.
debreceni_gyorsetkezdek_ettermek_kibeszelosdi[ Szerkesztve ]
Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
Chesterfield
őstag
Eladó komplett elektromos gitár felszerelés:
A következőket tartalmazza(zárójelben az új bolti ár):
-Squier Bullet HSS black gitár(44.900)
-Zoom G1on multieffekt(22.900)(+usb tápkábel és audio kábel)/beépített dob modul 64 patternnel, 4 metronóm típus, hangoló/
-3m gitárkábel (3.690)
-pengetők (1.000)
-OMNITRONIC Gitár állvány fekete ECO 6000740M (2.500)
-gitártok (3.000)
Újonnan összesen 77.900Ft lenne.Egyben alku nélkül40k-ért eladó.
Karácsonyra kaptam a felszerelést, de a lelkesedésem néhány hét próbálkozás után alábbhagyott. Így gyakorlatilag újnak mondható minden, mindössze pár óra játék van benne.
Egyik cucc sem gagyi, a vásárlást hosszas olvasgatás előzte meg, és mindet hozzáértők(nem eladók) ajánlották.A felszerelés komplett. már csak a hangszórót/fülest kell rácsatlakoztatni.
-
xuldar
addikt
válasz LógaGéza #99040 üzenetére
A legjobb pizza a városban a Tar Pizzériában van. Drágább is mint a többi, de a minőségbeli különbség is hasonló. Ajánlom még az Uno Pizzát.
Gyrososnak a Meteort ajánlom, ez is közel van a belvároshoz, szinte a Fórum mellett van, sokan járnak oda.
Az összes linken megtalálod a címet.A Don Pepe pizzériát semmi szín alatt nem ajánlom. Párszor meghívtak már onnan származó pizzára, de szerintem rettenet gyenge.
[ Szerkesztve ]
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Sanyabá #99042 üzenetére
Nekunk ilyen van, ezt vettuk kb. 3/4 eve.
Ez kondenzacios, hoszivattyus es pluszban 5 evre vettunk bovitett garanciat.(#99044) Peti78 !
Nekem az Avesta izlik legjobban az Egyetem srt-on.[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
LógaGéza
veterán
Üdv!
Tudnátok ajánlani egy jó gyrosost és pizzázót Debrecenben? Pár napot itt töltünk, és nem szeretnék csak KFC csirkét zabálni"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
Zola007
veterán
Van a ház előtt 2db tűztövisnek látszó bokor.
Időnként megjelennek acigá..ok, akarom mondani megélhetési kertészek, és letépik a fél bokrot.
Mit csinálnak ezek vele?
Tudtommal a termés mérgező[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
varmi2
nagyúr
válasz HUTCHDB #99033 üzenetére
Extrem digital. Van debrecenben is.
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
HUTCHDB
nagyúr
KERESEK!
Iratmegsemmisítőt, darálót max 9-10.000 forintig. (otthoni, házi használatra, napi 2-3 lap)
Tudtok esetleg valami boltot ahol tudnék venni itt Debrecenben?
(Esetleg valaki látott akciós újságban tesco, aldi, lidl?)[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
ViragL
tag
Sziasztok!
EOV-ból szeretnék WGS84-be konvertálni egy SHP fájlt, tud valaki segíteni? Egy egyszerű parancssori alkalmazás is megtenné. A helyes kimenet, a gyors beszerezhetőség és a megfizethetőség a szempontjaim, ebben a sorrendben.
Üdv
[ Szerkesztve ]
-
Peti78
őstag
Sziasztok!
A fórum/plaza vonalon van valami jó akció farmernadrágokra?Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Sanyabá #99027 üzenetére
Van tapasztalat.
Az AEG kondenzacios csucsgepet vettunk vegul meg a hosszabb garancia/olcsobb ar miatt.
Ismerosoknel Bosch van.
Utolag azt mondom, hogy rossz dontes volt.
Az AEG zajosabb, hosszabb a szaritasi ido, es a ruhak is gyurottebbek.
Szoval amit ismetelt vetelnel valasztanek, az a Bosch, de nyilvan ebbol is a csucsgepek kozul.
Sajnos igaz, az amit Zola007 irt, hogy ha viszonylag kompromisszum nelkuli gepet szeretne az ember (hasonloan a mosogephez) akkor 200e a minimum amit ra kell szanni, sot itt meg tobbet.
Viszont en pl. Mile-t nem vennek, mert hasonlo tudasu kb. 500e, ami mar azert boven a "tureshataron" tul van." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HANDO88
senior tag
Hali. Nincs valakinek olcsó-megbizható 600-700 w-os tápegysége eladó?
Esetleg ha CM Silent Pro 500 w-os tápot beszámit az a legjobb.Vagyok aki voltam,leszek aki vagyok.
-
Sanyabá
senior tag
Szárítógépet, de milyet,? Van valakinek ebben tapasztalata?
A tanulás gyökere keserű,de a gyümölcse édes.
-
ficere
aktív tag
Sziasztok!
Verbatim DL dvd-t hol tudok venni jó áron Debrecenben?Machete nem ír sms-t
-
HUTCHDB
nagyúr
-
XmoD
senior tag
Utolsó 2db LOCTITE 406 eladó 3k/ db áron. Ha elviszed mindkettőt akkor 5k-ért a Tied.
Helyileg Nyíregyháza.
Ugyanitt keresek FM2+ garanciás mITX alaplapot 17 ezerig.
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz zeon.hu #99016 üzenetére
Ritka kombináció.
Ha olcsón (<90-100e Ft) kell, akkor olyat keress, ami belefér a keretbe, de adnak rá legalább 3-4 év garit.
Mosógép témában 200e alatt megbízhatóságot ígérni vagy reklámozni az ezo.tv kategóriaMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
Igen
~2 hét, bár most szezon van, igy sok a munkaja a varrodának, valoszinuleg többMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
zeon.hu
nagyúr
Olcsó, de megbízható automata mosógépet keresek.
Vékony kivitel kellene, panelba lesz.#?*@&!
-
Adonimus
senior tag
Üdv.
Érdeklődnék, hogy tud-e valaki Debrecen és környékén kerítés árusítással és kivitelezéssel foglalkozó céget? 2x25 métert kellene a legolcsóbban megcsinálni, 150-170cm magasan. Betonoszlop és drótfonat kombóra gondoltam de ha kicsit többért más is érdekelne. Mit tudtok ajánlani? Esetleg honnan érdemes beszerezni ilyesmit?
Ha valakinek van jó féle nyílászárója, 190cm-es bejáratni ajtója, palája, lemeze ne tartsa magában.
[ Szerkesztve ]
adonimus felhasználónak 41 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! - http://www.phmegbizhatosag.atw.hu
-
Sanki
addikt
Öltönyt még mindig a Kossuth utcai Lordman-ban érdemes csináltatni? Diplomaosztóra meg államvizsgára szükségem lenne 1 új öltönyre.
-
gps76
őstag
Holnap nem megy valaki Budapestre és vissza? Egy 25x30x20-as kis csomagot kellene elhozni.
Eladó:
- Mini-ITX gép(Intel i3-3220, 4 GB, 500 GB. - 53 k
- ASUS pendrive méretű PC(Intel x5-Z8300(4x1.84 GHz), 2GB RAM,32 GB, Win10 - 31 k
- Intel G2120(2x3.1 GHz IvyBridge, 22nm,3 MB)3. gen. CPU - 7 k
- Bluetooth egér(Omega), laptophoz,tablethez, telefonhoz eladó - 2.7 k
- 30 cm-es egyenes WLAN antenna. - 1 kA hardveraprón fent vannak részletesen.
[ Szerkesztve ]
-
Sanyabá
senior tag
Hp Elitebook 8740w I7 Full HD 17,3"-os notebook eladó! Ár csökkenés !!!!!! 80 ezer!
Vagy csere okos telefonra!
Processzor:corei7 Q720 1.6GHZ-2,8GHz 6MB Cache
Memória:12Gb Ram
HDD:320Gb WD
Kijelző:17,3" Matt
Felbontás:1920×1200
VGA:nvidia Quadró FX2800M
Webkamera
Wifi
Bloototh
DVD író
Operációs rendszer:windows 7 Professional 64Bit
Jó akkumuláror 2 óra + tartalék akku kb.1h-ás
Gyári töltőA tanulás gyökere keserű,de a gyümölcse édes.
-
aldebaran
őstag
válasz perge666 #99003 üzenetére
Ez így van, most minden a gyerekekről szól.
Csak az a baj, hogy dínós cuccokat nehéz beszerezni nem aranyáron, mert mostanában nem volt dínós film, ezért nincs is belőle. A gyerkőceim meg imádják mind a 4 filmet. Már ebay-ről is rendeltem, de gondoltam, hátha kiegészítésnek, vagy ilyesminek lenne még valami.Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
Dyingsoul
veterán
BONTATLAN! Doogee T5 Lite (ütés-por-vízálló IP67) alkalmi áron!
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
hcs57
addikt
Lidl pontokban tud valaki segíteni?
Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
-
Laraxior
titán
válasz #65675776 #99002 üzenetére
Volt anno a mekiben olyan, hogy 1 perc alatt kiszolgalnak, ha nem akkor asszem vagy nem kellett kifizetni, vagy kaptál valamit pluszban. 10 éve volt.
Megfelelo konyhai letszammal siman kivitelezhető. Gondolom fel is vannak keszulve a reggeli orakra, mert biztosan nem egyszeri eset.
Nalunk is itt a nagy meki a varosban ket szintes. Gyakorlatilag non-stop tömve van.
De biztosan van ennél szervezettebb étterem lanc is... Gondolom en*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
dewil666
őstag
Sziasztok!
Ha esetleg valakinek van felesleges COOP-os pontja és nincs rá szüksége akkor szívesen elfogadnám
KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
Zola007
veterán
-
-
aldebaran
őstag
VESZEK
Dinoszauruszos játékot keresek karácsonyi ajándéknak (Legó, műanyag... stb.). Ha van valakinek, pm, megbeszéljük, hogy kell -e vagy megvan -e nekünk már. Köszönöm!Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest