Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Irmscher 353
aktív tag
Bár annyiban igazad van, hogy van külön kajás topic is...
-
Bezony ám.
Akkor ha adás-vétel,még mindig keresek működőképes simsont olcsón.
Eddig 5 hirdetővel beszéltem,2 már eladta,a többi vagy messze van,vagy valami nem stimmel,2 embernek meg várom a visszajelzését.kovy29:Azt mondják 30 felett pohosodik az ember,azért már nálam is indul befelé lassacskán.xDxD
[ Szerkesztve ]
-
atike
nagyúr
Téma: Debrecen és környéke adás-vétel-csevegés 16.0
1. hsz.:
"Mivel többen is jelezték, hogy igény lenne külön beszélgetős topicra: régen volt, csak senki sem használta. Most is van külön kajáldás topic, mégis itt ír mindenki erről. Szóval nem igazán látom értelmét újra leválasztani a beszélgetős részt."Szóval itt minden zajlik... Időnként szokott lenni egy-egy felkapott téma, ami mellett a hirdetések szinte eltűnnek tény. De pont ez a buli... Nem csak hirdetünk, beszélgetünk is...
-
Ezzel csak az a baj,hogy szilveszteri fogadalmat tettem,miszerint nem iszok alkoholt,így kénytelen leszel itt elviselni.
kovy29 lyan a gyomrom mint egy feneketlen kút.
A legjobb az benne,hogy mindig is imádtam a hasamat,de 70 kiló felé soha nem tudtam menni.
Lassan közeledve a 30-hoz fejlődésnek indultam,most 91 kiló vagyok,de a 182 centimhez képest nem mondanám hogy kövér vagyok.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Witcher topik
- Nikon DSLR topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Facebook profil letiltás kapcsolt ismeretlen Instagram fiók miatt
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ZEN.com
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Macska topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% áfás Szám
- Eladó Bontatlan ! Apple Macbook Air 2024 M3 15.3 éjfekete szín
- 4K GAMER PC - i9 14900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5
- Adatgyűjtők, vonalkódolvasók akciós árakon!
- Sennheiser CX 400BT True Wireless fülhallgató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest