Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
válasz mghltm #100198 üzenetére
mostanság jól jön pár ilyen donor, azt mondják hosszú a várólista szívre, májra, vesére
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
mghltm
addikt
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
Zola007
veterán
Ha valaki jár az Intersparban, megnézné nekem, hogy van-e nekik valami jóféle 4-6 literes Lamart vagy Ambition kerámia bevonatos edényük?
nem mennék potyára, ilyesmit keresek:: [link]Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Valakinek nem áll az udvarán/kertjébe működőképes trabant, wartburg vagy hasonló autó ami az útjába van és meg kellene tőle szabadítani?
1db-ra lenne szükségem, szóval nem felvásárló vagyok.
Kertbe használnám kis átalakítással haszonjárműnek szóval nem kell műszaki meg semmi hozzá.
Robikapán gondolkoztam, de azzal lehet több munka lenne. -
Zola007
veterán
Dolgozik itt valaki / felesége ruházati üzletben?
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
atike
nagyúr
Eladó LG 107-es plazmatévé + komoly állvány
50helyett 45 itt afórumbantopikban.Van 3 db Huawei P9 Lite tok is (a párom berendelt vagy ötöt, kettő megmaradt, a többi eladó ):
Az ezüst az volt egy pár napot a telón, így azon van minimális használati nyom, ezért az ára 500 Ft.
Az arany 1000, a pillangós 2000 Ft (ezek nem voltak használva).
Egyben mind a 3 - 3000 Ft.
-
7Sony7
addikt
válasz PLaci58 #100191 üzenetére
Ha szétkapom beviszem a bolta egy zacsiban az egészet, úgy kérek hozzá alkatrészeket.
A takaró könnyen lejött, csak az a mocsok műanyag anya nem akar. Megpróbálom még hajszárítóval, aztán majd meglátom, hogyan tovább. Köszi.[ Szerkesztve ]
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
PLaci58
addikt
válasz 7Sony7 #100181 üzenetére
Betéthiba. Akkor szokott felül folyni, ha megnyitod, aztán később már nem is lehet rendesen elzárni.
Nekem kínai van ilyen forgatható, de miután kiderült, hogy ki kéne venni a csapot, mert alulról lehet hozzáférni ahhoz a forgatható részhez feladtam. Szerintem nincs értelme cserélni a gumigyűrűket, mert a vízkő úgyis hamar kikezdi.
Nekem fém csavar fogja fent a betétet. Ha sikerült kivenni, akkor vidd magaddal a boltba, hogy ugyanolyat adjanak, mert engem rendre megszívat, hogy kicsit nagyobbak a betét műanyag tüskéi és nem mennek a helyükre."Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
7Sony7
addikt
-
arpeen2
senior tag
válasz 7Sony7 #100164 üzenetére
Azt a menetes sz. rt kell kicsavarni, amin a kulso menet van, megfogod OVATOSAN egy vizpumpa fogoval, es kitekered normalisan., utana kiemeled a betetet kompletten. Becsavarasnal az ujat ovatosan huzd meg nem kell megtepni mert szetroppan. A beteten van alul 2 kis kiallo pocok, az ujat mikor teszed bele azt erezd majd hogy belement a pocok a 2 kis lyukba ami a fembe van furva!
[ Szerkesztve ]
-
7Sony7
addikt
válasz lamiki #100180 üzenetére
Most megfigyeltem: nem állandóan folyik, viszont mikor igen, akkor a kar alól jön a víz. Fentről. A hideg- meleg szabályzótól. Alul, a nyaknál ami forog, ott is meg van kopva belül, de ott szemre jók a gumigyűrűk.
Diablo1984: ok, csak nem tudom kivenni.
Ez a csőkulcsos technika jó lehet, mindjárt nekiállok megint. (már összeraktam)[ Szerkesztve ]
-
lamiki
senior tag
válasz 7Sony7 #100173 üzenetére
Ha a betét lenne rossz, akkor a kifolyó csövön csepegne a csap. Egyébként ha Mofém junior a csaptelep akkor a 35 mm kerámia vízelosztós 800 Ft-os kínai, és az 1000 Ft-os sokkal jobb minőségű Marosker KFT által forgalmazott Portugál csapbetét is jó bele, nem csak a 3000 Ft-os Mofém. De neked most nem ez kell, hanem valami ilyen aminek a mérete a csaptelep típusától függően változhat.
[ Szerkesztve ]
Bánj úgy másokkal, ahogy szeretnéd, hogy veled bánjanak!
-
lamiki
senior tag
Ilyennel tudod kiszedni vagy dugj egy megfelelő (talán 3/4") méretű vascsődarabot a műanyag anya és a négyszögletes csapbetét tengely közötti résbe, ez megtámasztja a puha műanyag anyát belülről, és nem fog lefordulni róla a villáskulcs, és nem meg tönkre a műanyag anya sem. Itt biztos kapsz hozzá azt az ajakos tömítést ami elöregedett, beviszed a csaptelepet és megmondják melyik Mofém csaptelep család, és milyen tömítés kell bele.
Bánj úgy másokkal, ahogy szeretnéd, hogy veled bánjanak!
-
mezis
félisten
válasz Atomantiii #100174 üzenetére
Nem kellet volna ilyen szavakat használnod, hogy atomstabil meg bomba jó,...
[ Szerkesztve ]
mezis
-
schulc99
aktív tag
Eladó:
-Huawei Y6II Compact üvegfólia [link]
-fürdőszobai törölközőtartó karika [link]
-Philips elemtöltő [link]
-kábel csomag (rca, scart, stb...) összesen 27 db. [link]Érdeklődni privátban lehet.
Sokaknak fáj az intelligencia. Akinek ilyen fájdalma van az kerüljön, ha kérhetem. (A 99 NE tévesszen meg, nem a születési évem!)
-
Atomantiii
addikt
válasz mezis #100172 üzenetére
Az odáig oké, de most akkor mi van? Miért nem hívtak és szó nélkül felfüggesztettek?
2 napja küldtek sms-t, senki nem keresett ez ügyben. Közben megtaláltam neten is, hogy majd elvileg neten kereszül is megoldható lesz a dolog, na ezt persze nem találom, hogy megoldható legyen, így most csesszem el az ebédidőmet rájuk.
[ Szerkesztve ]
-
7Sony7
addikt
Mofém, 8 éves. No gari. 2-3 eft lenne egy betét, csak nem tudom kiszedni. Amúgy szerintem nem a betét a rossz, hanem valami gumigyűrű lent, ahol fordul? Kicsit mintha marna forgatás közben.
-
mezis
félisten
válasz Atomantiii #100171 üzenetére
Ez nem szívatás, hanem szükségszerű. Sajnos.
[ Szerkesztve ]
mezis
-
Atomantiii
addikt
Mást is szívat a t mobile? Küldtek egy sms-t, hogy valami adategyeztetésre lesz szükség és majd keresnek valamikor ez ügyben.
Ez idáig oké is lenne, de közben kiderült, hogy aki engem most fel akar hívni annak azt mondja be a női hang, hogy telefonszáma felfüggesztésre került. Most ez mi a fene?
-
törölt tag
Lehet nem is éri meg szétszedni. Márkás drága telep? A gagyi kategóriából választva legutóbb (tescos retro csaptelep) nagyon megbántam döntésem. Gondoltam hogy azokat simán javítom otthon... aha egyszerűen nem lehet szétszedni úgy össze csavarták,hogy inkább megcsavarodott a ház. És kb egy hónapig sem bírta,elkezdett csepegni. Szóval ha legközelebb csaptelep akkor drágább márkás garisat.
[ Szerkesztve ]
-
zeon.hu
nagyúr
2db Lacoste hosszú ujjú és 1 rövid ujjú Tommy Hilfiger eladó.
Utóbbiban XXL felirat van, szerintem inkább XL.
A Lacoste-okban nincs méret, L-XL körül lehetnek, török gyártmány.
Soha egyik sem volt használva, kaptam, nem az én stílusom.
2500/db.#?*@&!
-
varmi2
nagyúr
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
MarKoo
addikt
-
rambo4ésfél
senior tag
válasz rambo4ésfél #100138 üzenetére
Megoldottam
-
Dan-szan
senior tag
SanDisk Ultra Fit 16GB pendrive (SDCZ43-016G-G46) eladó, 2500 Ft darabja.
Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
-
Zola007
veterán
válasz csapee #100155 üzenetére
nagyjából 4 kék influenzás bicikli
#100148) Adonimus :így már más.
Te azt kérdezted, hol tudnak utólagos központi zárat szerelni. Ebből nekem azt jött le, hogy sima egyenként nyitható kulcsos van csak az autódban.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Adonimus
senior tag
válasz PLaci58 #100150 üzenetére
Na végülis a bosch szervíz úgy néz ki megcsinálja, ha benne van a központi zár (ami benne van), cakk pakk 20.000ft, végülis így a vezérlést kell csak kicserélni. Ha kész van beszámolok róla, hogy, milyen. Remélem jó lesz.
adonimus felhasználónak 41 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! - http://www.phmegbizhatosag.atw.hu
-
func93
senior tag
Valaki esetleg vállal itt noti bill matricázást? Rohadtul remeg a kezem, le is szedtem
"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
bul07
nagyúr
válasz Adonimus #100148 üzenetére
Pár éve öcsém ugyan így volt
Először csak egy olyat akart berakatni amivel távirányítóval tudta volna nyitni zárniDe mondtam neki kérdezzen rá hogy mennyi riasztóval, és 5e Ft-al lett volna több így azt rakatott bele
Szerintem keres egy olyan riasztókat áruló üzletet ahol be is szerelik és ajtó nyitó mellé még lesz egy riasztód is majdnem ugyan annyiért
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
PLaci58
addikt
válasz Adonimus #100148 üzenetére
Ha jól értem, akkor neked van egy gomb az autóban, amivel csukni-nyitni tudod az összes ajtót és csak távvezérlő kellene bele.
Ha csak a távvezérlőd rossz, akkor olyat lehet az autóhoz venni. pl.[link], [link][ Szerkesztve ]
"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
Adonimus
senior tag
válasz Zola007 #100147 üzenetére
Igazábol a központi zár benne van az autóban, kulccsal nyitható zárható. Gondolom én, hogy esetleg létezik valami kütyü ami erre a rendszerre ráköthető. Ilyesmi megoldásra gondolok.
Én úgy gondolom eléggé tisztába vagyok a pénz értékével, nem ér semmit. Oké. De az Osanos" kulcsmásoló megnézte a távomat, rosz sajnos és ajánlott ilyen utólagost, azt mondta neki valami 12 ezer forintos olasz van és tökéletes. Én is egyböl rácsobbantam, hogy az elég olcsó de azt mondta ennyi és tényleg jó, meg, hogy 3 ezerért bekötötték, ezért írtam a 20 ezres árat.
Zola007: tudom egy jobb minőségű kábel is 10 ezer, sőt néha azért is gagyi van.
[ Szerkesztve ]
adonimus felhasználónak 41 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! - http://www.phmegbizhatosag.atw.hu
-
Zola007
veterán
válasz Adonimus #100145 üzenetére
Ha arra kell, hogy az ajtót tartsa, ki ne nyíljon magától, akkor jó lesz bele az 5-6 ezres
ha jól emlékszem a Lanosba 4-5e körül volt 1 db gyári
Itt meg adnak 5-6e Ft-ért
4db motoros központi zárat
kábeleket
2 távirányítót
központi vezérlőtHogy kicsit megvilágítsam a "mit adhatnak ennyiért" oldalról ► egy gyros 900 Ft
[ Szerkesztve ]
-
Salex1
őstag
Nincs valakinek kimaradva 5nm ásvány/közetgyapot szigetelése, 5cm vastag kellene (Üveggyapot nem jó)?
-
atike
nagyúr
50helyett 45 itt afórumbantopikban.Van 3 db Huawei P9 Lite tok is (a párom berendelt vagy ötöt, kettő megmaradt, a többi eladó ):
Az ezüst az volt egy pár napot a telón, így azon van minimális használati nyom, ezért az ára 500 Ft.
-
Adonimus
senior tag
Üdv Mindenkinek.
Tudna valaki ajánlani Debrecenben olyan helyet ahol a 2001-es Citruen Xsara Picassomba tudnának utólagos központi zárat szerelni? Így vaktában nem is akarok venni, mert nem akarok rosszat venni. Olyan hely kellene ahova odaviszem az autót és 15-20 ezer forinttal később távirányítóval nyithatom, zárhatom a kocsit. Köszönöm.
-
havast
aktív tag
válasz Atomantiii #100139 üzenetére
Köszönöm, megpróbálom
-
rambo4ésfél
senior tag
Sziasztok!
Van valakinek regisztrációja a würth shopba? Szeretnék onnan vásárolni de csak vállalkozóként lehet regisztrálni.
-
havast
aktív tag
Üdv!
Valaki tud nekem abban segíteni esetleg, hogy Debrecenben hol találok készleten (és nem rendelésre) jó minőségű, erős 2 oldalú ragasztót?
Notebook LCD és káva közé kellene, tehát 1cm széles és kevesebb mint 1mm vastag kellene. Bár a szélesség nem is lényeg, levágom Próbáltam már ilyen 300 Ft/tekercs mindenhol kapható noname verziót, de sajnos több esetben is kudarcot vallott már.
Ha valakinek van ötlete hol esélyes esetleg normálisabb minőséget kapni, netán 3M-et, az ne tartsa magában.
Köszi előre is -
func93
senior tag
Ismer itt a topikba valaki olyan illetőt/fórumozót aki foglalkozik használt tv-kel?
"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz PindurAnna #100120 üzenetére
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
JohnyBlue
addikt
Eladó sorba került pár lomom
20.000 - Asus GTX 750 OC 1GB /( 2014.04.15vásárlás és 3év ipon gar ) dobozos
13.000 - Asus M5A97 EVO R2.0 dobozos
18.000 - AMD FX-8120 dobozos gyári hűtés + jó nagy hűtő nem tudom a típusát
20.000 - 2x8GB Corsair Vengeance (DDr3/1600)
15.000 - 2x4GB Corsair Vengance (DDr3/1600)
10.000 - Thermaltake Hamburg 530W
12.000 - OCZ Agility3 120GB ( nem sokat ment )
12.000 - Chieftec LF-02B
8.000 - Toshiba 2.5" HDD 500GB 7mm - MQ01ACF050 zacskós25.000 - HTPC (csak egyben) - ASROCk A330ION, 2x1GB (KVR1333D3N91G), Seasonic paneltáp+atx átalkító, Codegen MX31, Samsung 1.5T (HD153WI) + ajándék 2TB HDD (wd20earx) eléggé ki van a lelke, de még működik... asszem valami 11%os
Érdeklődni: pm és mobil
[ Szerkesztve ]
https://ipollo.com/?ref=johnyblue
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz mghltm #100128 üzenetére
Nem tudom, nem mentem le. De már valami vita is volt az imént, mert vagy öten kézzel-lábbal magyaráztak.
[ Szerkesztve ]
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
mghltm
addikt
válasz PindurAnna #100127 üzenetére
lehet csak figyelmeztetes van a csomagban es nem buntetes. a parkolos ceg vezetoje mondta a 2 hetet a debrecen tv-n.
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz mghltm #100126 üzenetére
Már alig van olyan autó amin nincs piros csomag...
Még az írja, hogy lakossági kérésre....minket senki nem kérdezett
[ Szerkesztve ]
-
mghltm
addikt
válasz PindurAnna #100122 üzenetére
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz Zola007 #100123 üzenetére
Semmit nem kaptunk. A parkolás vége tábla tartót a járda felett elvágták és elvitték.
(#100124) mrbig25 Veletek bérlőkkel van a legjobban kicseszve. Mert 100% majdnem, hogy nem oda van az autód bejelentve..
[ Szerkesztve ]
-
mrbig25
őstag
Estére érek haza, majd kiderül.
Látom én a parkolózóna vége táblákat...éppen ezért lenne fura, ha a Monostor utcán is osztogatnák a csomagokat.A bérletet szívesen megvenném...az a 6k nem pénz érte, de sajnos albérlő vagyok, így elég sok papírmunka lenne. Ráadásul tervbe van a költözés.
...
-
Zola007
veterán
Azèrt lehetne bennük annyi gerinc, hogy a valtozas eletbelepese elott par hettel kitesznek a behajtasi pontoknal egy-egy tablat, hogy "parkolasi rend valtozas XY idoponttol"
[ Szerkesztve ]
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz mrbig25 #100121 üzenetére
Nyilvánosan kinn van a Közgyűlés határozata neten. Nem kötelesek másképp figyelmeztetni. Annyi ami szemmel látszik, hogy konkrétan kivágták a fogászat előtt a parkolás vége táblát, meg betettek parkoló automatát az Avon elé. Parkolózóna meg addig tart, amíg nem látsz parkolás vége táblát.
És külön van parkoló zóna a
- Csapó szervizút - ez a sortömb előtti két sor belső parkoló
- Berek utcai parkolás - ez a Csapó 10 emeletes melletti sor és a vele szembe sor
- Malomköz - ez a Csapó 10 emeletes melletti Takarékszövetkezet felőli két sor
- Monostor - ez a Csapó 10 emeletes mögötti garázssor
Ha egyik helyre megveszed, akkor már nem parkolhatsz a másik helyen. Sőt kinn a Csapó forgalmi úton csak fizetős van, oda nem vehetsz bérletet
Bérletet is úgy adnak ha a lakcím kártyádba és a forgalmiba is az adott lakcím szerepel.Most néztem ki a, hátul a Csapó garázssornál még nincsenek Mikulás csomagok.
[ Szerkesztve ]
-
mrbig25
őstag
válasz PindurAnna #100120 üzenetére
A Monostor utcán -a Csapó és Monostor utcai panelek közötti szervízúton- vagyok...kíváncsi leszek.
Ez a szakasz is parkolóövezetnek van feltüntetve a DV-Parking honlapján, viszont semmi említés nincs arról, hogy a Monostor utca is fizetős lett...arról nem is beszélve, hogy az út egyik végén sincs jelölve a parkolóövezet....
-
PindurAnna
Közösségépítő
Úgy néz ki, hogy vége a türelmi időszaknak..
Ne megszokásból parkoljatok!
2017.január 1-től a városban -eddig ingyenes- parkolók sokaságát tették fizetőssé Debrecenben!
A képen látható Csapó utca-Berek utac-Monostor utca parkolói mint FIZETŐSEK!
Épp most járkálnak a közterületisek, már vagy 15 mikulás csomagot kitettek
2017. január 1-től újabb kilenc utcát vont be az önkormányzat az I. számú díjfizetési övezetbe az ott élők kérésére.A bevont területek:
- Abigél utca (54 db parkolóhely)
- Csapó utcai szerviz út Pacsirta utca – Berek utca közötti szakasza, és Berek utca Csapó utca – Kígyó utca közötti szakasza (169 db parkolóhely)
- Egyetem sugárút Honvéd utca és Füredi út közötti szakasza 62 db parkolóhely)
- Ókút utca (20 db parkolóhely)
- Őszirózsa köz (16 db parkolóhely)
- Serház utca (20 db parkolóhely)
- Sumen utca és szerviz útjai (145 db parkolóhely)
- Malomköz utca
- Berek utcaGalaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
-
törölt tag
Lumia 930 eladó, szép állapotban, garanciális!
Ár: 29 900 Ft
-
MarKoo
addikt
Szavazzatok légyszíves a 3x3-as kosárlabda tornára. [link] Eddig mi vezettünk, de valakinek nem tetszett és leállították a szavazást, majd megelőztek minket... Már csak 30 perc van...
https://tabla.hu/ - Minden ami tábla.
-
Morgal
aktív tag
Eladó dolgok:
Újszerű, alig használt bútorok és kiegészítők üzlethelyiség felszámolásából:
Antares Bistrot fém esernyőtartós állófogas - 10k
KIKA króm karfás kék tárgyalószék (6db) - 10k / db
Kör alakú kék fém kisszék (2db) - 500 Ft / db
JYSK Happy Green napozóágy (csak kibontott) - 5k
JYSK Bajlum összecsukható vendégágy - 10k
JYSK Ezüst keretes nagyméretű tükör - 20k
Bemutató vitrin, 10 üvegpolcos - 15k
Fehér műanyag kerti székek (2db) - 1k / dbEgyéb:
Flexibilis edzőrúd - 5k
Leg Magic edzőgép - 5kÉrdeklődni privátban!
-
schulc99
aktív tag
160GB Samsung HD162GJ 3.5" SATA HDD eladó. [link]
Az ár 2000 Ft.
Érdeklődni privátban lehet.Sokaknak fáj az intelligencia. Akinek ilyen fájdalma van az kerüljön, ha kérhetem. (A 99 NE tévesszen meg, nem a születési évem!)
-
func93
senior tag
Eladó:
Samsung UE32F6400 - 65.000"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
atike
nagyúr
50helyett 45 itt a fórumban.Van 3 db Huawei P9 Lite tok is (a párom berendelt vagy ötöt, kettő megmaradt, a többi eladó ):
-
7Sony7
addikt
válasz PLaci58 #100100 üzenetére
Nincs szag, se tócsa. A vízpumpa fizikailag közel van a vezérműszíjhoz, de nem az hajtja, hanem sima ékszíj. Ott sem láttam szivárgást, de lehet, hogy csak azért, mert picit szivárog, nyomás alatt, és el is párolog.
nagyfejü: Ja, akkor jó. Reggel alánéztem, az olajdekni nedves, de lehet, hogy olaj. Ha pedig fagyálló, akkor nem tudom honnan folyt oda. Lehet hétvégén megemelem. Most nem akartam összekenni magam.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Elite csúcstáblával készül a Xiaomi
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- Milyen széket vegyek?
- CES 2025: még idén befut az Intel Panther Lake
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Villanyszerelés
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 4 - Cellular (AJÁNDÉK Pencil 2) 64 GB
- Gainward RTX 4070 Ghost 12 GB szinte új videókártya - 34 hónap Alza garancia
- Thinkpad L14 Gen3 14" FHD IPS i3-1215U 16GB 512GB NVMe gar
- Samsung monitor
- Asus TUF GAMING F15 - I5-12500H + RTX 3050 4GB + 32GB RAM + 1TB NVME + Win11 - 2027.05.09 -ig GARIS