- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anno én is lemondtam a játékokról inkább, de nem féltem a Linuxtól, annyira elegem volt a Windowsból, hogy behatárol, korlátoz mindenben és kb azt kaptam a Linuxtól, amit szeretek mai napig is, itt a behatároltság, korlátozás az én tudásomon és kíváncsiságomon múlik csak, azt csinálok meg vele, amit csak szeretnék! Igaz lassan 9 éve a Linux Mint Cinnamont használom napi szinten, de rengeteg disztrót kipróbáltam és ez a szabadság érzése is tetszett benne. A csomagkezelés, frissítések rendszer és programok szintjén tényleg egyszerű és nagyszerű.
Ma már különösebben az se kell, hogy érdekeljen, hogy meló miatt mindenféle MS szutykot kell használnom, Teams, Outlook meg bánat tudja miket még, ezekhez sem kell Windows, böngészőből elvagyok ezekkel és/vagy mobilon.
Visszagondolva anno a főiskolai könyvtárban is valamelyik Linux futhatott, csak a webböngészőt tudtam rajta megnyitni, semmi mást nem engedett, ennyiből hülyebiztos rendszer lehetett, mert az egyik hülyét (engem) visszatartott, hiába kattingattam kíváncsiságból mindegyik ikonra az asztalon, nem voltak végrehajthatóak.
A könyvtáros ismerte a Linuxot és jó kis kioszk módba állította be a rendszert!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3181
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest