Hirdetés
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Óraátállítás
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- hcl: Könnyű légierő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peet19
csendes tag
válasz
ubyegon2
üzenetére
Ok, köszi. Persze van egy terrás hdd-m, akkor ott nem lesz gond. Egyenlőre egy összedobtam egy régi gépet a teszt kedvéért, persze pont akkor halt be a 40GB-s hdd-je, de már annyira kíváncsi voltam hogy felküldtem a rendszert egy pendrive-ra
. Aztán a nagy gépemen egy virtuális gépre aminek adtam 26GB lemezterületet, ott nem volt semmi gond a GUI telepítéssel. Azt hittem azért mert a gazdagépen folyamatosan van net és közben rá is csatlakozott aztán menet közben szedte le a cuccokat a netről.
Gondoltam hogy a DVD-s telepítőnél benne kellene hogy legyen minden, de azért gondoltam megkérdezem, mert ha letörlöm a mostani rendszeremet és felrakom a debiánt, azért szeretném ha települne minden rendben asztali környezettel, ahogy a virtuális gépen. Nem akartam még utána harcolni vele ha csak szerverként települ, mert kicsit macerás lett volna (nekem most még) konzolból netet csiholni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Rap, Hip-hop 90'
- Linux kezdőknek
- LEGO klub
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile (ARPG)
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Android játékok topikja
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- További aktív témák...
- Ableton Live 12 Suite Education
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Samsung Galaxy Z flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Dell Optiplex 3050 SFF,i5-6500,8GB DDR4,256GB SSD, WIN11
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- GAMER PC! i7-12700 / RTX 3080 Ti / 32GB 4133MHz / B760M / 1TB NVMe / 700w! BeszámítOK
- PE ProLiant ML350 Gen9 Hot Plug 8SFF Rack Szerver! x2 XEON + HDD + 16GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Aztán a nagy gépemen egy virtuális gépre aminek adtam 26GB lemezterületet, ott nem volt semmi gond a GUI telepítéssel. Azt hittem azért mert a gazdagépen folyamatosan van net és közben rá is csatlakozott aztán menet közben szedte le a cuccokat a netről.