- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
SwissAirplan
aktív tag
válasz
SwissAirplan #8754 üzenetére
Na valami lessz belőlem.. ha másnem akkor a Napnál fűtő...
Letöltöttem egy grafikus felűletes debiant, UUI vel sikerült BootStick-et csinálni!
2 gigás flash memora szépen elkezdett felcsuszni... igaz RAID tömbösítés után 970 mega maradt.
Root jelszó beállitva, felhasználo és jelszava beállitva, telepítés teljes!Ujraindul, és csak parancssorral hajlandó elindulni mintha nem is lenne "asztala" ( kezdem azt hinni hogy nem jót töltöttem le)
Viszont akár a root-al akár a felhasználoval lépek be semmilyen parancsot nem fogad el... csak a helpet listázza ki....Mondjok ott a telepítésnél nyomkodtam ám mindent ( még amit nem is értettem pedig az grafikus felületü volt)
Most merre probálkozzak? Miért nem fogad parancsot?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- Raspberry Pi
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Battlefield 6
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Hálózati / IP kamera
- Villanyszerelés
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest