Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbert400
tag
Sziasztok.
Kérnék egy kis segitséget. Elkezdünk debiannal foglalkozni és telepítés közben két winyót raid 1el fűztünk össze.
Aztán annyit csavart óra végén hogy virtual boxból a tárolók résznél kiszedte az egyik winyót. így hibás a raid.
Órán megcsináltuk de otthon már nem sikerül megcsinálni. gondolom hibás a jegyzetem.
A folyamatot értem ahogy zajlik a dolog https://www.howtoforge.com/replacing_hard_disks_in_a_raid1_array
innen is próbáltam büvészkedni mert tök jól leírja de sajna már a legelején nem jó..a azt írja hogy nem sikerült failre állítani.
annyit még megtudtam hogy elméletileg előtte mást is csinálni kéne. sda átrakni sdbre és utána menjen a --fail majd a --remove
viszont két problémám is van. 1. fogalmam sincs hogy melyikre kell hivatkozni. hol kéne megnéznem hogy melyik winyó adta be magát?
próbáltam ezzel hogy cat /proc/mdstat de ez alapján sok mindent nem tudok.
ja igen elméletileg ezzel kéne hogy sfdisk -d /dev/sdac | /dev/sdb --force füzetemben is benne van de hát nem jó.
valami ötlet esetleg valakinek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Iqos cigaretta
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Automobilista 2
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- Hisense LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Eladó Samsung A30S zöld 4/64GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10400F 16GB DDR4 512B SSD RX 6600XT 8GB AeroCool DS Cube ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
valami ötlet esetleg valakinek?