- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gerner1
Hirdetés
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
válasz
ubyegon2 #8113 üzenetére
Háát, miután megcsináltam a sudo-t, működött a skype telepítés. De a hivatkozásra azt írta Server not found. Azért kellett egy sudo apt-get install -f is előtte, de az Ubuntun is kellett. Ami probléma még, hogy mindig kijön a képernyőkímélő, ubuntuban nem jött, ha néztem egy videót, ha online, ha gépről. És a bejelentkezésnél elég volt a jelszót beírnom, alapból az én nevem volt előre kiválasztódva. Fagyás még nem volt, Nem néztem sok mindent meg, de elég ránézni az mkvtoolnix-re, valami hatos verzió van, pedig már vagy 11-nél tart. Visszatérve én debből az új Skype-ot telepítettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Házimozi haladó szinten
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- Gyúrósok ide!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Villanyszerelés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 128GB Ultramarine -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3097, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest