Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penty
aktív tag
Két és fél év után előjött az első linuxos/debianos hibám. Éppen egy filmet néztem mpv-vel, amikor is a kép megfagyott a laptopomon. A hang ment tovább, de a kép teljesen megfagyott. Az egeret lehetett mozgatni, látszódott a kis nyíl, mikor jobb gombot nyomtam, akkor meg is állt a videó (hangja), de a kép ott maradt kimerevedve a képernyőn. Próbáltam kijönni teljes képernyőből, próbáltam bezárni a programot, de nem lehetett, a film egy képkockája foglalta el a képernyőt, akár mit nyomtam. Csak arra reagált a gép, hogy hosszan megnyomtam a kikapcsoló gombot (favágó módszer, tudom), így újra tudtam indítani a gépet. Nem tudom, mi lehet ez. Nézegettem a logokat, de semmi érdemlegeset nem találtam...

Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Ingatlanos topic!
- Házimozi belépő szinten
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Napelem
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Ableton Live 12 Suite Education
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Új MSI 15 Cyborg FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- Eladó egy pixel 7 obsidian
- MSI GeForce RTX 3090 VENTUS 3X OC 24GB GDDR6X 384bit
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest