- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Na levittem a live debian lxde iso-t, mondom abban van memtest, majd megnézem vele a gépet. Persze nem jó az iso, hiányzik belőle a memtets.img... Indítanám live módban, erre megáll a betöltés, mindegy melyik opciót választom.
Elindítva a laptopomon ott meg betölt, de pont a lényeget nem tudtam kipróbálni, mert a korábbi hálózatkezelő helyett wicd van az lxde-ben, ami mindent tud, csak PPPoE-t nem, ott azon a régi gépen meg pont azzal nem akart menni a net. Úgy néz ki, hogy a kapcsolatom az lxde-vel a szakítás felé közeledik. (rádugva a lapotomoat az ottani netre Chakra alól simán tudtam csatlakozni, szóval nem a net vagy a jelszó a rossz)Azt sem értem, hogyha rw,user opcióval van csatolva a pendrive az fstab által, akkor miért nincs rá alapból írási jogom. Ez is valami lxde specifikus hülyeség.
Most szedem a hivatalos 1 dvd-s telepítőt, onnan valószínűleg a Mate felülettel fogok próbálkozni.
zoli62: az biztos, hogy gyorsabban indul a rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Mikrotik routerek
- Linux kezdőknek
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Bittorrent topik
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Ableton Live 12 Suite Education
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- GAMER PC! Intel Ultra 245 / RTX 5070 / H810M-X WIFI / 32GB DDR5 / SSD 512GB / 700w! BeszámítOK!
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- AKG K371 professzionális stúdió fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest