- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sapphi
aktív tag
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni. Van egy WD My Cloud-om aminek a szoftverét szerettem volna kicsit okosítani, így telepítettem rá egy torrent klienst, aminek az lett az eredménye, hogy a My Cloud webes felülete teljesen meghalt és nem lehetett belépni.
Ezek után feltettem rá egy OpenMediaVault szoftvert, ami először jól is működött, de egy újraindítást követően már nem akart hálózatra kapcsolódni és semmit se tudtam vele kezdeni.
Találtam egy leírást, hogy hogyan lehet újratelepíteni az egész rendszert és rátenni a gyári vagy az OpenMediaVault szoftvert.
https://drive.google.com/file/d/0B_6OlQ_H0PxVejVic2ZubXBfbHM/edit
Itt elérhető a leírás. Szerettem volna elvégezni és mindent úgy csináltam, ahogy a leírásban szerepel, de amikor ez a rész következik:
8-1. Prepare main RAID partition (For rootfs): mdadm --create /dev/md0 --level=1 --metadata=0.9 --raid-devices=2 /dev/sdb1 /dev/sdb2
* Type "watch cat /proc/mdstat" and wait 100%. Then - [ctrl] + (c) for close.Akkor ezt a hibát kapom vissza:
(C)mdadm: super0.90 cannot open /dev/sdc1: Device or resource busy
mdadm: /dev/sdc1 is not suitable for this array.
mdadm: super0.90 cannot open /dev/sdc2: Device or resource busy
mdadm: /dev/sdc2 is not suitable for this array.
mdadm: create aborted(/C)Sajnos nem nagyon értek a linuxhoz és fogalmam sincs mi a problémája.
Ebben szeretném a segítségeteket kérni, illetve ha valakinek lenne ideje akár Skypen is beszélhetünk így talán még gyorsabb lenne.
Előre is köszönöm szépen a segítségeket!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Battlefield 6
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Windows Insider Program
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3187, 96% Akkumulátor
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest