Új hozzászólás Aktív témák

• Sapphi

aktív tag

Sziasztok!

Szeretném a segítségeteket kérni. Van egy WD My Cloud-om aminek a szoftverét szerettem volna kicsit okosítani, így telepítettem rá egy torrent klienst, aminek az lett az eredménye, hogy a My Cloud webes felülete teljesen meghalt és nem lehetett belépni.

Ezek után feltettem rá egy OpenMediaVault szoftvert, ami először jól is működött, de egy újraindítást követően már nem akart hálózatra kapcsolódni és semmit se tudtam vele kezdeni.

Találtam egy leírást, hogy hogyan lehet újratelepíteni az egész rendszert és rátenni a gyári vagy az OpenMediaVault szoftvert.

https://drive.google.com/file/d/0B_6OlQ_H0PxVejVic2ZubXBfbHM/edit

Itt elérhető a leírás. Szerettem volna elvégezni és mindent úgy csináltam, ahogy a leírásban szerepel, de amikor ez a rész következik:

8-1. Prepare main RAID partition (For rootfs): mdadm --create /dev/md0 --level=1 --metadata=0.9 --raid-devices=2 /dev/sdb1 /dev/sdb2
    * Type "watch cat /proc/mdstat" and wait 100%. Then - [ctrl] + (c) for close.

Akkor ezt a hibát kapom vissza:

(C)mdadm: super0.90 cannot open /dev/sdc1: Device or resource busy
    mdadm: /dev/sdc1 is not suitable for this array.
    mdadm: super0.90 cannot open /dev/sdc2: Device or resource busy
    mdadm: /dev/sdc2 is not suitable for this array.
    mdadm: create aborted(/C)

Sajnos nem nagyon értek a linuxhoz és fogalmam sincs mi a problémája.

Ebben szeretném a segítségeteket kérni, illetve ha valakinek lenne ideje akár Skypen is beszélhetünk így talán még gyorsabb lenne.

Előre is köszönöm szépen a segítségeket!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés