- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Volt szabad partíció, így a nagyszülők gépén ki akartam próbálni egy friss Debian telepítést, Gnome helyett Lxde-vel, hátha gyorsabb lesz egy kicsit.
A gép egy P4-es, benne egy RV100-as régi radeon:
Advanced Micro Devices [AMD] nee ATI RV100 QY [Radeon 7000/VE], ami nem lenne baj, mert támogatott a "radeon" driverben.Leszedtem live nonfree Lxde-s hybrid telepítőt, de a live rendszer nem indult el, valamilyen xorg hibája volt de nem lehetett elolvasni, mert nagy sebességgel pörgött a hibaüzenet képernyője és az is csak akkor látszott, ha failsafe módban volt indítva.
Aztán telepítettem mivel jelenleg is jól fut a gépen a Wheezy, gondoltam nem lesz gond. Végül persze lett, a telepítés után villogó prompt volt csak. Átváltottam konzolra, aztán kiderült, hogy nincsen xorg.conf fájlom. Próbáltam konfigurálni, de azt adta vissza, hogy:
"number of created screens does not match detected devices" [link], de erről nem találtam semmi érdemi infót, a xorg wikiben is csak mint kérdés szerepel.Végül átvittem a mostani xorg fájlomat az új telepítésre, majd startx paranccsal bejött az Lxde. Magától még persze nem tölt be.
Mi lehet a xorg gondja?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Apple iPhone 12 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest