Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pajac: Hawking
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlac
nagyúr
Felhackeltem a friss ropogós nvidia drivert wheezy-re. Kicsit dolgozni kell rajta, olyan lazán nem ment.
-lepucoltam az összes csomagot, amiben benne volt az nvidia és nouveau szó
-egy gcc 4.6 és 4.7 is fent van, alapból az nvidia installer a 4.7-es próbálta használni, de az nem volt jó, mert a 4.6-ossal van a kernel fordítva
ezért rootként a következőket kell futtatni:update-alternatives --install /usr/bin/gcc gcc /usr/bin/gcc-4.6 10
update-alternatives --install /usr/bin/gcc gcc /usr/bin/gcc-4.7 20
sudo update-alternatives --config gccEzután már simán ment a telepítés. Kicsit meglepődtem, mivel támogatja a DKMS-t is, érdemes így fordítani a kernelmodulokat, mert ha legközelebb frissülni fog a kernel, akkor nem kell kézzel vacakolni, hogy a friss kernelhez is legyen megfelelő nvidia-s kernelmodulunk.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Futárcégek
- Formula-1
- Peugeot, Citroën topik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 15 M4 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 128GB,Használt,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- MSI Thin GF63 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 8GB - 512GB - RTX 3050 4GB - Win11 - Gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest