- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hold - SW Heritage - Auto üzemmód
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlac
nagyúr
Felhackeltem a friss ropogós nvidia drivert wheezy-re. Kicsit dolgozni kell rajta, olyan lazán nem ment.
-lepucoltam az összes csomagot, amiben benne volt az nvidia és nouveau szó
-egy gcc 4.6 és 4.7 is fent van, alapból az nvidia installer a 4.7-es próbálta használni, de az nem volt jó, mert a 4.6-ossal van a kernel fordítva
ezért rootként a következőket kell futtatni:update-alternatives --install /usr/bin/gcc gcc /usr/bin/gcc-4.6 10
update-alternatives --install /usr/bin/gcc gcc /usr/bin/gcc-4.7 20
sudo update-alternatives --config gccEzután már simán ment a telepítés. Kicsit meglepődtem, mivel támogatja a DKMS-t is, érdemes így fordítani a kernelmodulokat, mert ha legközelebb frissülni fog a kernel, akkor nem kell kézzel vacakolni, hogy a friss kernelhez is legyen megfelelő nvidia-s kernelmodulunk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest