- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
Sziasztok!
Régi gépet szeretnék főleg filmnézésre, de netezésre, szöveg, és xml-szerkesztésre is.
A gép: CPU: PIII 1000B133MHz, RAM: 256MB133MHz, VGA: 32MB Riva TNT2 M64
Vmware-ben kipróbáltam több változatot, úgy láttam az lxde-s kb. annyi memóriát foglalt, mint az xfce-s, de az 6% processzorhasználatot írt ki, az lxde 0-1 közt mozgott a 2,5GHz-es gépben, ezért feltelepítettem már a régi gépre is az lxde-s verziót.A kérdésem egyrészt az, hogy miért van az, hogy ha Openboxot választok, és annak a menüjében a Debian-Fájlkezelők-Nautilust választom, vagy Terminálból nyitom meg, akkor betölt mögötte az Asztal háttérkép, esetleg asztali ikonok is, és megszűnik az Openbox, már az asztali menük jönnek csak ki. Viszont innentől nem lehet még kikapcsolni sem, mert az asztali menüben ilyen nincs.
A másik kérdésem az lenne, hogy van olyan billentyűparancs, vagy valami amivel egyszerre mindent be lehet zárni? Nem nekem lesz, és elképzelhető, hogy megnyit 10 fájlkezelőt, és 10 vlc-t, és egyenként elég hosszú folyamat lenne bezárni.
Próbáltam telepíteni a Standard verziót is, de nem sikerült telepíteni rá az Openboxot.
Lehet ez amiatt, hogy miután nem #, hanem $ van, úgy váltottam, hogy újraindítottam?
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- sziku69: Szólánc.
- Milyen házat vegyek?
- Háztartási gépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- További aktív témák...
Hirdetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest