Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- droidic: Safe Mode az agyban
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
Sziasztok!
Régi gépet szeretnék főleg filmnézésre, de netezésre, szöveg, és xml-szerkesztésre is.
A gép: CPU: PIII 1000B133MHz, RAM: 256MB133MHz, VGA: 32MB Riva TNT2 M64
Vmware-ben kipróbáltam több változatot, úgy láttam az lxde-s kb. annyi memóriát foglalt, mint az xfce-s, de az 6% processzorhasználatot írt ki, az lxde 0-1 közt mozgott a 2,5GHz-es gépben, ezért feltelepítettem már a régi gépre is az lxde-s verziót.A kérdésem egyrészt az, hogy miért van az, hogy ha Openboxot választok, és annak a menüjében a Debian-Fájlkezelők-Nautilust választom, vagy Terminálból nyitom meg, akkor betölt mögötte az Asztal háttérkép, esetleg asztali ikonok is, és megszűnik az Openbox, már az asztali menük jönnek csak ki. Viszont innentől nem lehet még kikapcsolni sem, mert az asztali menüben ilyen nincs.
A másik kérdésem az lenne, hogy van olyan billentyűparancs, vagy valami amivel egyszerre mindent be lehet zárni? Nem nekem lesz, és elképzelhető, hogy megnyit 10 fájlkezelőt, és 10 vlc-t, és egyenként elég hosszú folyamat lenne bezárni.
Próbáltam telepíteni a Standard verziót is, de nem sikerült telepíteni rá az Openboxot.
Lehet ez amiatt, hogy miután nem #, hanem $ van, úgy váltottam, hogy újraindítottam?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Razer Blade 17" i7-12800H / 32GB / 1TB / RTX 3080 Ti 16GB / 4K 120Hz
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest