- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
EasyR
aktív tag
válasz
bambano #3854 üzenetére
szia!
korábban nem volt vele problémám!
tegnap este tettem bele egy másik vinyót is, amit szintén megosztottam a sambával. erre megy a 24-30mb/sec-es másolás. tehát az eredeti hdd-vel lesz valami.
egy tanács hatására lefuttattam egy filefrag-et egy nemrég létrehozott kb. 800megás file-t!
ezt írja rá:
64303 extents found, perfection would be 1 extent
gondolom ez nem jót jelent!
okozhatja a problémát ez is?
ha igen, akkor mi a teendő?még egy kérdés, ami kicsit off:
gondolom, hogy a routerem (dlink dir-825) áteresztő képessége miatt nem megy a nagyobb sebességű másolás egy normál vinyóra. (router charts-ot néztem, kb. 215mbps ~ 26-27Mbyte/sec).
tud valaki ajánlani hozzá egy gyorsabb megoldást (kb. 50-60mb/sec-re lenne szükségem). (kössek be egy gigabites switchet? ha igen ,akkor melyiket?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3027
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest