- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz
CPT.Pirk #3437 üzenetére
Ati driverek valóban szarok, a flash problémát nem értem ugyanúgy telepíthető az adobe.comon mint a wines verzió.
A terminal alap linuxon és sokminden gyorsabban configolható, főleg vállalati környezetben (bár ezirányú tapasztalatom nulla).
- Több asztal lehet winen is, bár én sosem erőltettem
- Az aero azért tud ennyit, mert a felmérések alapján ennyi elég. Én pl. idegbajt kapok az imbolygó ablakoktól és a többi baromságtól, nagyjából annyi van a compizban, mint winen az aero + a kocka.
- A csomagkezelő jó dologElvileg lesz valami store szerűség a win8ban is.
Unity óta nem néztem az ubit, nem is kívánok vele foglalkozni. Kb 3x játszotta el a fent említett problémát: Ubuntu felrak, darabig használ, új distro jajjdejó, lefrissít, újraindít x összedőlt. Lehet, hogy a zárt catalyst driver miatt, nem tudom, nem is kívántam vele foglalkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P52s - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- DELL WD19 / WD19S dokkoló + 130W töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest