- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
bambano #3433 üzenetére
Akkor mondj valamit, ami segíti ezt a témát. Én mint egyszerű Linux user, aki szeretne pl. játszani is mit látok?
-egyfolytában szopok az Ati driverrel a tisztelt cég töketlen driverei miatt
-radeonnal videó gyorsítás per pill elérhetetlen, örülünk ha nincs tearing
-jellemzően amit szeretnénk futtatni wines progit/gamét, azt sosem viszi a Wine, meg nincs belőle PlayonLinuxos verzió. Egyetlen pozitív élményem ilyen szempontból a Serious Sam, az csont nélkül megy Linuxon Wine-val neten multiban is.
-szopás van a rakás non free cucc miatt, az ember nincs rá felkészülve, hogy kézzel kell felvarázsolni flash playert, codeceket filmekhez, meg zárt drivereket.
-ha valami nem nagyon alap dolgot szeretnék beállítani, azonnal kell a terminál, és hozzá a google. Ha nincs google, beszoptam.
-valamint terminált használva az ember 1980-ban érzi magát. Akkor még nem is éltem, szóval szerintem a mai generáció nem vágyik már karakteres felületre. Véletlen sem azt mondom, hogy meg kell szüntetni, csak több dolognak kellene elérhetőnek lennie szerintem a GUI-ból.
Ami számomra pozitívum:
-több asztalos munkaterület, méghozzá értelmes megvalósításban
-compiz effektek, hozzájuk képest Win7 aero a bozótban sincs
-ha valami programot keresek, nem a googleben kell túrnom az n+1 triál, vacak, meg warez, vírusos stb. vackok között.
-az egész, Linuxokra jellemző logika, ami nincs meg a winekben. Vulkániaknak tetszene.hunfatal: Ubuntu 11.04 tiszta telepítés, FX5200-es VGA, CRT monitor. Bekapcsolom az nVidia drivert, erre minden összedől, még terminálig sem jutott el. Reinstall, kiválasztom a kísérleti nVidia drivert, azzal végre megy. Erre persze Unity felület bejön, ikonok nélkül. Maga a menü elemek megvoltak, csak nem volt egy darab ikon sem rajtuk. Visszakapcsolva Gnomera, végre használható. Az ilyen apróságok is beletartoznak a fent említett negatívum listába. Amióta Linuxozom, többnyire küzdelem vele az élet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debian GNU/Linux
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mikrotik routerek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Ford topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Régebbi játékok profilját frissíti az új GeForce driver
- Mafia: The Old Country teszt
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest