Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
bambano
üzenetére
Akkor mondj valamit, ami segíti ezt a témát. Én mint egyszerű Linux user, aki szeretne pl. játszani is mit látok?
-egyfolytában szopok az Ati driverrel a tisztelt cég töketlen driverei miatt
-radeonnal videó gyorsítás per pill elérhetetlen, örülünk ha nincs tearing
-jellemzően amit szeretnénk futtatni wines progit/gamét, azt sosem viszi a Wine, meg nincs belőle PlayonLinuxos verzió. Egyetlen pozitív élményem ilyen szempontból a Serious Sam, az csont nélkül megy Linuxon Wine-val neten multiban is.
-szopás van a rakás non free cucc miatt, az ember nincs rá felkészülve, hogy kézzel kell felvarázsolni flash playert, codeceket filmekhez, meg zárt drivereket.
-ha valami nem nagyon alap dolgot szeretnék beállítani, azonnal kell a terminál, és hozzá a google. Ha nincs google, beszoptam.
-valamint terminált használva az ember 1980-ban érzi magát. Akkor még nem is éltem, szóval szerintem a mai generáció nem vágyik már karakteres felületre. Véletlen sem azt mondom, hogy meg kell szüntetni, csak több dolognak kellene elérhetőnek lennie szerintem a GUI-ból.
Ami számomra pozitívum:
-több asztalos munkaterület, méghozzá értelmes megvalósításban
-compiz effektek, hozzájuk képest Win7 aero a bozótban sincs
-ha valami programot keresek, nem a googleben kell túrnom az n+1 triál, vacak, meg warez, vírusos stb. vackok között.
-az egész, Linuxokra jellemző logika, ami nincs meg a winekben. Vulkániaknak tetszene.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
hunfatal: Ubuntu 11.04 tiszta telepítés, FX5200-es VGA, CRT monitor. Bekapcsolom az nVidia drivert, erre minden összedől, még terminálig sem jutott el. Reinstall, kiválasztom a kísérleti nVidia drivert, azzal végre megy. Erre persze Unity felület bejön, ikonok nélkül. Maga a menü elemek megvoltak, csak nem volt egy darab ikon sem rajtuk. Visszakapcsolva Gnomera, végre használható. Az ilyen apróságok is beletartoznak a fent említett negatívum listába. Amióta Linuxozom, többnyire küzdelem vele az élet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- OLED monitor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Arc Raiders
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)