- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
meone
tag
Köszi szépen
az egyszerűbbel oldottam meg, betettem autó loggolásra és a progit meg indítópultba. Ez csak egy ideiglenes megoldás volt mostanáig.
Most viszont sikerült egy külső IP-t kapnom a szerverhez, így vissza szándékozom állítani a régi állapotot.
Keresnék valami komplex le írást, hogy hogy kell beállítani a VNC-t, hogy ugyan így fusson mint a teamwiever, csak annyi különbséggel, hogy a gép újraindítása után mielőtt be kéne lépnem már akkor eltudjam érni a gépe, és kvázi már onnan tudjak be loggolni.Vagy esetleg valami más ötlet valakinek, hogy hogy tudnám elérni a gépe praktikusan távolról?
Az én gépem Windows XP.
Meg időközben felmerült egy másik problematika is.
Ezt a tutorialt használtam telepítésnél:[link] (a phpmyadmint nem tettem fel majd webmint teszek fel rá)és az ISP konfig úgy jelzi ki a FTP szervert, hogy offline nem működik. néztem a futó processzek között viszont ott van.
Esetleg valakinek valami ötlet, hogy mit kellene még alakítanom.A Clamav vírusirtót, hogy tudom letörölni?
Szintén a fenti linket használva tettem fel azt is.
Köszönöm előre is a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- Formula-1 humoros
- Windows 11
- Le Mans Ultimate
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Premier előzetesen a METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER
- Proxmox VE
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- SzoftverPremium.hu
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest