Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rickazoid

addikt

Sziasztok!

Ma letöltöttem a Debian 4.0 DVD-ket. Az amd64-es verziókat. Ugye hármat találtam, leszedtem mindegyiket.

Elkezdtem a telepítést az elsőről. Semmi beállítást nem módosítottam, mindenhol az alapértelmezett dolgokat használtam, már ahol voltak. Az első zavaró dolog, amit észrevettem, hogy folyton valami floppy-t emlegetett.

Végigment a telepítés, sehol nem tett utalást a többi DVD-re. Megpróbáltam indítani, de csak single-user módban tudtam elindítani, root-ként, és úgyis csak szövegesen, de fogalmam nincs, hogy hogyan lehet Debianban a vezérlőközpontot, vagy valami hasonlót indítani parancssorból, ezért ezzel sokra nem mentem.. A normál mód megállt ott, hogy: etch1: no IP6v routers present. Nem biztos, hogy pontosan emlékszem, hogy mi volt az utolsó sor, de a lényeg, hogy megállt!
    Ezután semmi! Meg se nyikkant!! :W

Megpróbáltam többször is a telepítést, több beállítással, expert módban, de sehogy nem sikerült indítható rendszert létrehozni. Le tudná valaki írni a telepítés valós menetét? A telepítési útmutató, amit találtam használhatatlan!!!!!!
    És mire való a 3 DVD??? A telepítő csak egyet használ, azt is csak épp hogy!

Azt írták a Debianra, hogy nagyon egyszerű telepíteni, de ez marhaság! Az Suse-t egyszerű volt! Meg az Ubuntut! De ezt sehogy nem sikerül! Egész nap ezzel szórakoztam!!!! :W :W
    Tud valaki segíteni????

Új hozzászólás Aktív témák