- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
-SUICIDE-
csendes tag
válasz
Rickazoid #2490 üzenetére
tehát akkor kezdésnek mondjuk egy a sok közül:
Az első dvd-én minden rajta van a mi szükséges egy alap rendszer telepítéséhez! Sőt még több is.
ha ubuntut konzolos módban telepitetted, bár gondolom nem, na Debian szinte full ugyan az.
Minden lehetőséget felajánl a telepítés során, ez biztos! Net beállítást, választhatsz hogy akarsz e szabvány rendszert, akármilyen kiszolgálót, laptop-támogatást, stb. A monitor felbontásokat is beállíthatod, felajánlja, tft-nél ez is biztos. Nem bonyolult telepíteni, de az tény hogy win, grafikus, live cd-és ubuntu után picit más!
és tényleg rengeteg jó, magyar leírás howtoo is található. Egyébként milyen verziot töltöttél le pontosan. Ugyan is van három: Etch, lenny, Sid! Szólok előre nem lesz alapból sem nvidia, sem ati driver fent, ezeket is mind magadnak kell utána feltenni. Összeségében én nem ajánlanám így "elsőre" a debiant. De te érzed -
Rickazoid
addikt
válasz
Rickazoid #2490 üzenetére
A grafikus felületet már sikerült elindítanom, persze csak miután rendszergazdaként bejelentkeztem.
Valami tipp, hogy hogy lehet automatikusan így belépni, csak felhasználóként egyből gnome-ba?
Egyébként rosszul írtam le, hogy hol áll meg a rendszerindítás, de azt hiszem ez mindegy is.Gondolom nem kell újratelepíteni, csak pár beállítás hiányzik. Megköszönnék egy kis segítséget.
Illetve, mi az a HAL? Amikor belépek ennek a hibáját írja ki egyből, belső hibaként.
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest