Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Syl: Just Works! …. Vagy mégsem?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
szeretnek feltenni egy bittorrent klienst (bittorent 4.20.4), de mindenfele fuggosegei vannak, amikkel nem tudok elbanni
kellene neki egy python, a python-nak meg mindenfele egyebek
mondom neki apt-get install python, az felrak par dolgot, de meg ezutan kellene a python-wxgtk2.6, amit viszont nem sikerul apt-get-tel feltenni
sebaj, talaltam iilyet, leszedtem, de dpkg-i ker hozza egy csomo goldot fuggosegkent
pl python2.4-et ker, de apt-get nekem 2.3-at tesz fel
meg egy csomo csomagbol kellene neki magasabb verzio
kovetkezo alkalommal, mikor hasznalnam az apt-get-et, mondja, hogy ez meg az nem telepult, mert nem teljesulnek a fuggosegek, futtassak apt-get -f install-t
ecceri juzer mit gondol? hogy majd ez jol leszedi a szukseges verziokat
hat nem, ez letorli a python-wxgtk2.6-ot
kerdes tehat, hogy hogyan tudnam ezek utan feltenni az en kicsi bittorrent kliensemet
p.s.: apt-get upgrade nem csinal semmit, tehat elvuileg mindenbol az elerheto legfrissebb van fent
most szedegessem le kezzel az osszes szukseges csomagot? vagy keressek korabbi bt klienst? vagy van valami megoldas?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460P - i7-6820HQ I 8GB I 256SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3454, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest