Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Yézi: Blekk Frájdéj
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
szeretnek feltenni egy bittorrent klienst (bittorent 4.20.4), de mindenfele fuggosegei vannak, amikkel nem tudok elbanni
kellene neki egy python, a python-nak meg mindenfele egyebek
mondom neki apt-get install python, az felrak par dolgot, de meg ezutan kellene a python-wxgtk2.6, amit viszont nem sikerul apt-get-tel feltenni
sebaj, talaltam iilyet, leszedtem, de dpkg-i ker hozza egy csomo goldot fuggosegkent
pl python2.4-et ker, de apt-get nekem 2.3-at tesz fel
meg egy csomo csomagbol kellene neki magasabb verzio
kovetkezo alkalommal, mikor hasznalnam az apt-get-et, mondja, hogy ez meg az nem telepult, mert nem teljesulnek a fuggosegek, futtassak apt-get -f install-t
ecceri juzer mit gondol? hogy majd ez jol leszedi a szukseges verziokat
hat nem, ez letorli a python-wxgtk2.6-ot
kerdes tehat, hogy hogyan tudnam ezek utan feltenni az en kicsi bittorrent kliensemet
p.s.: apt-get upgrade nem csinal semmit, tehat elvuileg mindenbol az elerheto legfrissebb van fent
most szedegessem le kezzel az osszes szukseges csomagot? vagy keressek korabbi bt klienst? vagy van valami megoldas?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest