- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teeh
csendes tag
Sziasztok!
Jelenleg Debian van a gépemen, de most Windows XP-t próbálnék rárakni. (úgy, hogy csak az legyen rajta, Linux nem). Viszont a telepítésnél elakadtam...
A Windows telepítője ugye a setup.exe, ami viszont Linuxon nem indul el. Beállítottam, hogy a CD-ről bootoljon, hátha akkor majd elindul. Persze nem jött be.
A legújabb ötletem, hogy formatálni kéne a winchestert. Ha üres lesz talán elindul CD-ről a Windows... (Bár igazából nem tudom, miért segítene az üresség ezen a gondon, de hát gondolom, a Linux kavar be...) Viszont itt akadtam el végleg.
Hogy a csudába lehet a winchestert formatálni Linux alatt?
Először azt hittem, hogy a boot képernyőn (vagy akárhogy is hívják) be lehet állítani - mert asszem Windowsos gépen is onnan oldottam meg a format C-t -, de nincs ott semmi beállítás. Ha viszont belépek a Linuxba, onnantól már végképp nem tudom, mit tudnék vele kezdeni.
Szóval van valakinek ötlete, hogy tudok XP-t varázsolni a Debian helyére?
---
Ja és mielőtt nekem ugranának Linux fanok, hogy miért akarom lecserélni a Debiant, elmondom, hogy csak azért kell most Windows a gépre, mert sürgősen használható állapotba kell hoznom. Mivel a Debiannal folyton problémák vannak, és nagyon sokáig tartana kideríteni, mi baja, és hogy lehet megoldani, gondoltam, gyorsabb felrakni az XP-t ideiglenesen. De úgy tűnik tévedtem, mert most ez sem megy...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ne felejtsd el a páncélt lemeríteni!
- Hardcore café
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ford topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Gray Használt, karcmentes, garanciával 2027. január 29-ig
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 87% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest