Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- 
			  LOGOUT Debian GNU/Linux 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Teeh csendes tag válasz  tierbatyo

üzenetére tierbatyo

üzenetéreÉn is csodálkoztam, hogy miért nem akar elindulni, de hát csak nem akart... Most egy ismerősnél van a notebook meg a Win telepítő is, jövőhéten kapom vissza. Ha addig sikerül rávarázsolnia az XP-t, akkor már tárgytalan, de ha nem, akkor majd kipróbálom ezt az Ultimatebootcd-t. Kössz! 
- 

Teeh csendes tag Sziasztok! 
 Jelenleg Debian van a gépemen, de most Windows XP-t próbálnék rárakni. (úgy, hogy csak az legyen rajta, Linux nem). Viszont a telepítésnél elakadtam...
 A Windows telepítője ugye a setup.exe, ami viszont Linuxon nem indul el. Beállítottam, hogy a CD-ről bootoljon, hátha akkor majd elindul. Persze nem jött be.
 A legújabb ötletem, hogy formatálni kéne a winchestert. Ha üres lesz talán elindul CD-ről a Windows... (Bár igazából nem tudom, miért segítene az üresség ezen a gondon, de hát gondolom, a Linux kavar be...) Viszont itt akadtam el végleg.
 Hogy a csudába lehet a winchestert formatálni Linux alatt?
 Először azt hittem, hogy a boot képernyőn (vagy akárhogy is hívják) be lehet állítani - mert asszem Windowsos gépen is onnan oldottam meg a format C-t -, de nincs ott semmi beállítás. Ha viszont belépek a Linuxba, onnantól már végképp nem tudom, mit tudnék vele kezdeni.
 Szóval van valakinek ötlete, hogy tudok XP-t varázsolni a Debian helyére?
 ---
 Ja és mielőtt nekem ugranának Linux fanok, hogy miért akarom lecserélni a Debiant, elmondom, hogy csak azért kell most Windows a gépre, mert sürgősen használható állapotba kell hoznom. Mivel a Debiannal folyton problémák vannak, és nagyon sokáig tartana kideríteni, mi baja, és hogy lehet megoldani, gondoltam, gyorsabb felrakni az XP-t ideiglenesen. De úgy tűnik tévedtem, mert most ez sem megy...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22
- magyar billentyűzet - 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 91% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő