Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Levél gyermekemnek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Feltettem a [debian-live-11.5.0-amd64-cinnamon+nonfree.iso] debiant egy külsős HDD-re. Tetszik. Féltem tőle, mert a kezdőben azt írták, hogy jujj Debiant ne, még jó hogy nem mondták, hogy harapós.
Dehát ez így az ölbe tett driverekkel, nonfree kiegészítőkkel majdnem olyan kényelmes, mint a L Mint. Mondjuk engem a Linux-Live hóbortom kényszerített ide mert a Linux Mintből nem lehet rendes Linux-Live konzervet csinálni, mert meghal benne az egér. Érdekes ... az LMDE-ből lehet. Na ezért jöttem , mert akkor lépek egyet , nem bűvölöm a LMDE-t, hanem inkább akkor tiszta debinnal fogok "küzdeni". Már most is reggel óta dobog a RAM-ban egy ilyen Debian konzerv egy felkapcsolt swap partícióval kiegészítve és most ebből írok. Üdv! Ha elakadok, akkor jövök kérdezni. .... A végén itt fogok ragadni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Milyen egeret válasszak?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Formula-1
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Witcher 1 Collector's Edition
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Dehát ez így az ölbe tett driverekkel, nonfree kiegészítőkkel majdnem olyan kényelmes, mint a L Mint. Mondjuk engem a Linux-Live hóbortom kényszerített ide mert a Linux Mintből nem lehet rendes Linux-Live konzervet csinálni, mert meghal benne az egér. Érdekes ... az LMDE-ből lehet. Na ezért jöttem , mert akkor lépek egyet , nem bűvölöm a LMDE-t, hanem inkább akkor tiszta debinnal fogok "küzdeni". Már most is reggel óta dobog a RAM-ban egy ilyen Debian konzerv egy felkapcsolt swap partícióval kiegészítve és most ebből írok. Üdv! Ha elakadok, akkor jövök kérdezni. .... A végén itt fogok ragadni.