Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roland06
aktív tag
Értem! De ha szerintem a 800MHz-es memóriám 750MHz-n megy és PL.:kb.800-ra (körülre)
akarom felhúzni, (közben meg tud 850-900-at PÉLDA) akkor nem hiszem hogy agyon hajtanám!??
Egyépként értem a válaszod!
Sok helyen olvasgattam már és értem egy kicsit, hogy hogyan menne csak az a problémám, hogy a BIOS-omhoz nem találtam még megfelelő leírást hogy mi micsoda és mindíg van valmi amit nem értek vagy éppen nincs olyan beállítás ....stb. Olyan segítség kellene amin pontosan be tudom állítani vagy olyan akinek ugyan ilyen alaplapja van!
Kösz!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Battlefield 6
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Diablo IV
- Mesterséges intelligencia topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Asztalos klub
- World of Tanks - MMO
- Milyen TV-t vegyek?
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest