Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roland06
aktív tag
Értem! De ha szerintem a 800MHz-es memóriám 750MHz-n megy és PL.:kb.800-ra (körülre)
akarom felhúzni, (közben meg tud 850-900-at PÉLDA) akkor nem hiszem hogy agyon hajtanám!??
Egyépként értem a válaszod!
Sok helyen olvasgattam már és értem egy kicsit, hogy hogyan menne csak az a problémám, hogy a BIOS-omhoz nem találtam még megfelelő leírást hogy mi micsoda és mindíg van valmi amit nem értek vagy éppen nincs olyan beállítás ....stb. Olyan segítség kellene amin pontosan be tudom állítani vagy olyan akinek ugyan ilyen alaplapja van!
Kösz! -
Roland06
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék kérni segítséget, hogy ezen konfigurációból lehet -e kicsivel többet kihozni?
Elsősorban a memóriát szeretném! Kezdő vagyok a dologban! Mit kellene állítanom a bios-ba? Próbálkoztam egy kicsit állítgatni de mindig leáll vagy lefagy v. összeomlik a rendszer! (ASUS M2N DH alaplap, AMD Athlon 64 X2 6000+ (zalmann cnps 7500 hűtő),
Gigabyte suprerb 550W táp, Gainward 4850 gs, 4x1GB kingmax 800Mz.
Nem akarom túlhajtani csak egy kicsit a memóriát gyorsítani!
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Házimozi belépő szinten
- Hardcore café
- Elektromos autók - motorok
- Projektor topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Kingston FURY 32GB (2X16GB) KIT DDR5 5600MHz CL36 Beast Black XMP/EXPO - 1 év gari! -
- ASUS Prime Z790-A Wifi Alaplap eladó!
- Kingston FURY 64GB (2x32GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Beast Black XMP/EXPO - 1 év bolti garival! -
- Corsair Vengeance LPX 32GB DDR4 3200MHz
- Új, bontatlan Corsair 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Vengeance White XMP - 10 év bolti gari!
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Eladó Abit Radeon 128MB videokártya
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest