Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sanyi.mTs: VÉGRE: Óraátállítás konzultáció
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
- Syl: Just Works! …. Vagy mégsem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
budo82
tag
válasz
proof88
üzenetére
Persze csak szép sorjában. Ha van időd, akkor ~0,02V-os ugrásokban próbálgasd végig, hogy mikor lesz stabil. Mert persze annál jobb, minél kisebb a fesz... Emlékeim szerint ~2,45V-tól jelenik meg DDR2-nél -persze chipfüggően- az elektronmigráció (vagy mi a nyű) De ebbe talán ne menjünk bele, majd egy hozzáértőbb elmagyarázza, én most nem vállalkozok rá. Szvsz 2,35-ig menj el, azt elvileg 24/7-ben bírniuk kell biztonsággal.
Az Ascent-nél próbáld a 2,25V - 1150 MHz-et (elvileg kisebb feszen is kell tudnia, de...)
Performance Level (Asus-nál) ami fontos: a 2Gb-os modulok miatt ~10-11-re kell állítani. Én emiatt szívtam az elején (meghogy valamiért auto-n mindig CR1-re rakta a hülye lap
).
Egyébként 1100 MHz környéke bőven elég, emeld az FSB 550-re, oszt 1:2-ben (Asus-nál ez van talán) hadd szóljon.Ezzel kapcsolatban:
Természetesen MEM. OC Charger be van kapcsolva, ill. van az AI Transaction Booster, de az Auto-n van, nem értek hozzá.
Kérdezz rá a lapod topikjában, de én úgy emlékszem, hogy ezek a beállítások RAM tuningra így nem teljesen jók (talán túl aggresszív időzítéseket próbál így rákényszeríteni a RAM-ra, ismétlem talán..)
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó ASUS PRIME Z390-A ritka csúcsdeszka!
- Corsair VENGEANCE SODIMM 2x16GB DDR4 3200MHz CL22 - Új, bontatlan - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX B550-F GAMING Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- (Cini) Minis Forum mini PC Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M RAM és SSD nélkül! 1 év garanciával
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
).