Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
1066-os Reaper-t nézek éppen. 1:1-ben 1066MHz-en 2,2V (gyári fesz) alatt nem hajlandó gályázni, azt adni kell neki. Hogy ezt most meddig bírja a DDR2 azt mindenki eldönti magában.
Tehát kvázi alapfeszen gyári alap időzítések mellett 5-5-5-15 1066MHz
Everest Ultimate: olvasás: 9119 pötty írás: 11109 pötty.
Nekem spec gyorsabban olvasta a Crucial-t a lapom, pedig az csak ezren ment, írni ezt írja gyorsabban de csak pár pöttynyivel, viszont ez 2,2V mellett orthos 100% stresszelés után épphogy csak langyos, szóval ez kevésbé melegedős fajta, de mint kiderült számomra a ram hőmérséklete max a házhőmérséklet tekintetében lehet számottevő, úgy egyébként a magas fesz idővel úgyis kinyírja a DDR2-őt, hiába a jó hűtés, az meg hogy 2,2V-on tudja csak az 1066-ot, hát én nemtom, én annyira nem vagyok elájulva. Mindenesetre ez 20k körül elérhető 2x2GB-os kit. Én spec ma vettem 22k-ért, de nekem meg volt kötve a kezem, mert gyorsan kellett, ráadásul utalványra, így csak az OHS jött szóba, mert ott elfogadják közel van és nincsenek horror árak, odaszóltam telón hogy épp mi van tegnapra és ez esett.
Ez is egy ram, de ha hosszútávra szeretnél választani nem biztos hogy ez a legjobb, adni kell neki rendesen a 2,3-2,4V-ot ha húzgálni akarod, persze lehet és megy is, csak nekem ez a fesz kicsit soknak tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós kamerák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Robogó, kismotor
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Milyen program, ami...?
- VR topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- MSI H81M P33 LGA 1150 alaplap
- Patriot Viper Venom 32GB KIT DDR5 6000MHz CL36
- AKCIÓ! Asrock Fatality Z170 Gaming K4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 16GB DDR4 RAM modulok 3600Mhz több darab // Számla // Garancia //
- DDR4 párban Kingston HyperX FURY (2x8Gb 30k) + Kingston FURY Beast (2x16GB 75k)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 - 27% ÁFÁS (0332)
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GAMER PC! Ryzen 7800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 860w Platinum!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest