Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
Most hozattam OHS-ből egy 2x2GB-os DDR2 kittet, mondtam a srácnak, hogy ami éppen van jóféle ilyen sodexho-s ajándékutalványra volt, örültem, hogy el tudtam passzolni meg hogy pont volt is valami, mivel a rampáromból az egyik pont becart és gyártói gari lesz.
Ilyet tudott adni:
OCZ Reaper PC2 8500, 1066MHz, ez az a heat pipe-os cucc, de valami szekönd edisön lehet, mert a hetpájp nem réz színű, hanem króm és a borda se olyan a tetején, képet nem találtam a neten guglival.Tudja valaki mennyit megy ez CL4-ben, vagy hogy CL5-ben meddig bírja? Szóval hogy mit mutat? Marha körülményes a cémoszklír, mert a GX2 miatt nem férek oda, ráadásul még be is kell csavarozni a VGA-t, különben saját súlyánál fogva kijön, akkora tégla, szóval szívesen venném a tapasztalatokat, hogy ne kelljen szerelnem.
Ja meg mégvalami. Nézem a dobozon, hogy ennek is már a gyári fesze 2,2V, szóval nemtom meddig fogja bírni ez is, én azt hallottam, hogy DDR2-nél 2V fölött már vasfoga van az időnek, nem nagyon értem ezt az új módit, hogy már gyárilag jóval fölötte vagyunk.. a speckóban 2,1-2,3V ot írnak. Milyen chipeket használ az OCZ? Meddig bírja ez vajon 2,3V-on?
A Crucial Ballistix Tracer kittem 2V-os volt gyárilag, 2,05V-on járattam, aztán simán behányt, mondjuk 2. tulaja voltam, lehet előttem adtak az arcára, de amikor átvettem hibátlan volt, ráeresztettem a memtestet szóval most elbizonytalanodtam, hogy most akkor mi is van gyerekek, kifogtam a tutit, vagy ez ennyi és a tuning DDR2
1-2 után simán behány a fesztől? Nem értem, mert ez elég vagy bukta lenne a gyártónak élettartamgarival
Vagy úgy vannak vele, hogy elavul, aztán már inkább kidobják és újat vesznek?
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Milyen videókártyát?
- EAFC 26
- PayPal
- VGA kibeszélő offtopik
- LEGO klub
- Automata kávégépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- ASRock Z87 Extreme6 LGA 1150 alaplap
- Kingston FURY 32GB KIT DDR5 6000MT/s CL30 Beast Black EXPO (garanciális, Alza)
- LENOVO RAMAXEL 16GB DDR4 3200 Laptop SODIMM RAM-ok!!!
- --- KISHIBÁS --- AM4 alaplap Asrock B550m HDV Egyik ram slot nem megy! Ingyen FOX
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nintendo Switch 2 // Számla + Garancia //
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vagy úgy vannak vele, hogy elavul, aztán már inkább kidobják és újat vesznek?