Hirdetés
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
smokk.
tag
válasz
Ősember
üzenetére
Én is beleszolnék akkor már!A történet a következő:
Vettem két db T800as ranmot Ősembertől.Sajnos nem dual csenel kiszerelés volt hanem,single chanekl.Persze erre felhívta ősember a figyelmemet előre.Nem mentek együtt a lapomban,ezt csak pár nap mulva vettem észre.Elindult velük a gép de hibázott.Szoltam ősembernejk és abban a pillanatban kicserélte őket,méghozzá egy gyorsabb dual chanel kiszerelésű tipusra.Ezek tökéletesen futnak eddig.Az egész ügy megoldódott 2-3nap alatt.Ősemberre jellemző korrektsággal nem találkoztam már régóta.És nagyon megvagyok elégedve!Szóva nyugodtan vegyétek a supertalentot mert jó ramok!Most pillanatnyilag 1080Mhz en 4-4-4-8 as beállítással megy 2.3Von.Lefutott eddig 2óra orthos,és még semmi gáz.A következő memóriavásárláskor is tuti Ősemberhez fordulok,mert biztos lehetek benne ,h ő nem fog elfordulni tőlem ha problémám lesz,és korrekt lesz!És persze nagyon tuti memóriái vannak!
Üdv.

Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Tianium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3909, 100% Akkumulátor
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3253, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő