Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Dark Souls 3 (téma lezárva)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:52:58

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1151) Šolaire válasza Adam_Shepard (#1150) üzenetére


Šolaire
veterán

Érdekes mindenkinek más a nehezebb nekem az könnyen ment.

“Praise The Sun” \[T]/

(#1152) vorosmarti válasza Rony949 (#1142) üzenetére


vorosmarti
senior tag

"Amúgy nagyon rossz ez a harc. Hagyományos fegyverekkel túl sokat kell beleütni, Storm Ruler-el meg gyerekjáték easy boss. Sajnálom, mert Yhorm move setje jónak néz ki és érdekes harc lehetett volna belőle. De elkúrták a készítők."

Ezzel nagyon egyetértek. A trailer alapján Yhorm ikonikus figurája volt a játéknak, és sokkal szofisztikáltabb harcot érdemelt volna.

(#1153) Rony949


Rony949
őstag

Meggyaláztam a Prince tesókat. Sajna csak ötödjére lett meg, de azt kell hogy mondjam ez egy kifejezetten szórakoztató boss.

Azóta az Ancient Wyvern is megvan, erről pedig azt gondolom hogy: Really? Itt se harcolunk, csak futunk mint egy hülye gyerek. Úgy mondjuk meg lehetett volna csinálni hogy a plunging attack-al legyengítjük és a legyengült sárkánnyal pedig normálisan harcolunk. De nem, ez is vérgyenge harc volt.

(#1154) Kvelstadt válasza Rony949 (#1153) üzenetére


Kvelstadt
veterán

Meg lehet ölni plunging nélkül is úgy hogy jól sebezd. Neten láttam egy videót ahol a gyerek mindig triggereli hogy közel legyen a feje és azt üti.

"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"

(#1155) Rony949


Rony949
őstag

Az első részben az O&S harc nehéz volt, de lássuk be, Ornstein egyes egyedül móka és kacagás. Aztán visszahozták a 2. részbe is, körülbelül ugyanazok voltak a támadásai csak lightning helyett dark magic volt, szóval itt is gyerekjáték volt legyőzni.

Na most a From Software-nél valami hasonló zajhatott le:
-Te figyu? Szerinted nem lett túl gyenge Ornstein?
-Mondasz valamit...
-Te! Csináljunk belőle egy baszógépet!
-Igazad van, ez tök poén! ^^
-Ja tök poén! ^^

*létrejött a Nameless King*

Mármint gondolom hogy ez Ornstein lenne. Archdragon Peak-en egyetlen fegyver található és az Ornstein lándzsája volt. Nameless King-nek is lándzsája van és hasonlóak a támadásai, főleg mikor felnyársal minket, az koppra ugyanaz a támadás. Plusz sárkányon/wyvernen lovagol, tehát hű is a nevéhez bizonyos módon.

Lényeg a lényeg, meghaltam vagy 10x és ez nagyon felidegelt. Az 1. fázis már nagyjából könnyedén megy, de a 2. fázis brutális. Még a felére se tudom levinni az életét. Egyelőre nagyon lehetetlennek tűnik ez nekem.

(#1156) Šolaire válasza Rony949 (#1155) üzenetére


Šolaire
veterán

A 2 részben tényleg egy vicc volt ornstein. Na a nameless nagyon epic harc volt anno én legalábbis imádtam.

“Praise The Sun” \[T]/

(#1157) #90933760 válasza Rony949 (#1155) üzenetére


#90933760
törölt tag

Baszógép. :DDD VR Pisti mindenhol üt. :DDD

(#1158) Djuree válasza Šolaire (#1156) üzenetére


Djuree
félisten

2. részben nem volt orstein nevű boss..

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#1159) Rony949


Rony949
őstag

Kinek hanyadjára sikerült a Nameless King? Csak hogy szörnyülködjek hogy mekkora béna vagyok.

Nem számolom, de eddig körülbelül 25-30 halálnál tarthatok.

(#1160) Adam_Shepard válasza Rony949 (#1159) üzenetére


Adam_Shepard
addikt

Amikor egész pályáról rádküldi azt a hullámot, na az valami :D Az hogy hanyadjára lett meg már nincs meg de arra emlékszem, hogy a Dragonslayer Armourral többet szívtam.

Bearer... Seek.. Seek..Lest..

(#1161) Rony949 válasza Adam_Shepard (#1160) üzenetére


Rony949
őstag

Akkor úgy tűnik hogy nekem ez a nemezisem. Eddig minden boss megvolt átlagban 4-5 próbálkozásra. Ez meg szívat végig a késleltetett támadásokkal. Nagyjából már tudom mikor kell vetődni, de még így is van olyan hogy elkúrom és túl korán vagy túl későn ugrok. Van hogy elrontok egy vetődést, megüt és a lightning sebzés miatt lebénít egy pillanatra, aztán ez alatt jön a következő támadás és vége, halott vagyok, kb 2 ütésből meg is öl. A szúró rohamos támadását utálom a legjobban, az nagyon kiszámíthatatlan.

A villám támadásaival is nagyjából képben vagyok, csak oda először el is kéne jutni, mert sokszor már az elején meghalok még mielőtt elkezdené a villámokat szórni. :(

Mindegy, most már nem erőltetem, mert csak rossz lesz. Maradt 12 darab ember-öm, azokat se akarom már pocsékolni, így hollow alakban megyek mindig.

Holnap, kitisztult fejjel és nem remegő kézzel újra megpróbálom.

[ Szerkesztve ]

(#1162) Šolaire válasza Djuree (#1158) üzenetére


Šolaire
veterán

Bocs old dragonslayer.

“Praise The Sun” \[T]/

(#1163) Djuree válasza Šolaire (#1162) üzenetére


Djuree
félisten

ja igen, így már ismerős, a lándzsás pajzsos, fasza kis boss volt, nem semmi volt először leverni, volt nagy öröm! :C

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#1164) Šolaire válasza Djuree (#1163) üzenetére


Šolaire
veterán

Nekem kicsit csalódás volt,könnyűnek tűnt. Első részben keményebb volt mikor párba estek nekem. Viszont a Dragonslayer Armour nagyon hangulatos és kemény boss.

[ Szerkesztve ]

“Praise The Sun” \[T]/

(#1165) Djuree válasza Šolaire (#1164) üzenetére


Djuree
félisten

igen nem volt vészes, könnyen kitanulható volt meg kikerülhetők voltak a támadásai. nem sok boss volt amit egyedül vertem le, de őt sikerült.

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#1166) Rony949


Rony949
őstag

El se hiszem, de megvagyok a Nameless King-el, habár meghaltam vagy 30x. Ennyit csak az O&S harccal szívtam anno. :D

És mint kiderült Ornstein páncéljából, nem ő volt az NK. Kár, pedig hatalmas plot twist lett volna hogyha kiderül hogy Ornstein igazából Gwyn fia.

Most már csak úgy tűnik hogy a Soul of Cinder van hátra. 2-3 kör erejéig beleszagoltam a harcba...hát ööö...ezzel is fogok szívni, már előre látom. De nem értem hogy miért kellett ide is egy 2. fázis, ez a játék már szívat, nem szórakoztat. Már egyáltalán nem az előző rész mentalitását követi. Csak legyen boss boss hátán és ha megöltél egyet, öld meg még egyszer, mert miért ne. Ez nagyon rossz. :(

(#1167) Adam_Shepard válasza Rony949 (#1166) üzenetére


Adam_Shepard
addikt

Főleg, hogy a 2. phase az a Gwynn movesetje szünet nélkül.

Bearer... Seek.. Seek..Lest..

(#1168) szarvasbogár válasza Rony949 (#1159) üzenetére


szarvasbogár
aktív tag

Elsőre kb 15 másodperc alatt:DDD najó készültem rá mert tudtam, hogy kemény arc 99 int, +10 logan staff, gyűrűk, power within, gyertyatartó meg ilyenek..:) dexes karival meg csinálja meg aki akarja.... Én kihagytam:DD

[ Szerkesztve ]

(#1169) szarvasbogár


szarvasbogár
aktív tag

A dlc final boss a legmocsokabb szerintem;) huszadjára lett meg kb. Jorm nagyszerű macsetéje ízlett az arcának:))

(#1170) BOBAKILL válasza Rony949 (#1166) üzenetére


BOBAKILL
őstag

Akkor készülj lelkileg a dlc főboss-ra, az 3 körös ahogy a kolléga is írta előttem. :DDD Igen csak vékony a határ a nehéz és az idegesítően szemét boss harcok közt. Nekem is lazán mentek a bossok egy darabig, lehet nem voltam elég türelmes a végén már. A herceg fívérek betették a kaput. 20-25x nekik mentem. Gratula a nameless kinghez! :R

[ Szerkesztve ]

(#1171) Rony949 válasza BOBAKILL (#1170) üzenetére


Rony949
őstag

A DLC-hez gondolom újra kell kezdenem a játékot.

(#1172) BOBAKILL válasza Rony949 (#1171) üzenetére


BOBAKILL
őstag

Asszem igen, de ha nem mész át ng+ba a játék végén akkor vissza tudsz.oda menni ahol be tudsz lépni a dlc-be. De ebben nem vagyok biztos mert én eddig mindig átmentem. :)

(#1173) szarvasbogár válasza Rony949 (#1171) üzenetére


szarvasbogár
aktív tag

Nem kell újra kezdeni csak menni a kapcsolódási pontra.

(#1174) Rony949 válasza szarvasbogár (#1173) üzenetére


Rony949
őstag

Fasza, akkor olyan mint a 2. rész gondolom. Akkor nem várom meg az utolsó DLC-t. :)

(#1175) Rony949


Rony949
őstag

A Soul of Cinder meglett köbö 10. próbálkozásra. A befejezés pedig az örök sötétség lett, mert miért ne. Így is a tűz miatt történtek ezek a szarságok, akkor inkább pusztuljon az egész világ. :D

(#1176) Rony949


Rony949
őstag

Jöttem magamban beszélgetni. Azt hiszem lassan végzek az Ashes of Ariandel DLC-vel. Ha minden igaz, minden helyet végigvizsgáltam és minden cuccot fölszedtem, még a PvP arénát aktiváló bossharcot is megcsináltam, igaz ez csak másodjára sikerült (első alkalomnál már csak EGY HP maradt a farkasnak, nekem se volt már estus, egyszerűen nem tudtam hozzáérni, plusz be is pánikoltam, úgyhogy elrontottam, de másodjára könnyedén ment).

Ezek a Millwood Knight-ok kifejezetten idegesítőek és szívósak. Sokukkal nem is nagyon foglalkoztam, csak elrohantam mellettük és fölszedtem előlük a cuccokat, egyszerűen nem éri meg foglalkozni velük, túl sokat szív vele az ember.

Ugyanez volt a Corvian Knight-okkal is, halálra idegesítettek. Annyi jó van bennük hogy nem sok van belőlük. Hasonló szitu mint az Outrider Knight, hasonlóan gyorsak és nem hagynak levegőhöz jutni. Cserébe sokat is kell beléjük vágni. Állítólag lehet őket backstab-elni, én próbáltam is nem egyszer, de soha nem jött össze.

A többi ellenféllel nem sok bajom volt, ötletesek főleg a farkasok, egyáltalán nem úgy viselkednek mint a kutyák, sokszor bevárják a falkát és aztán támadnak, közösen. Nagyon okosak, de egyben nagyon gyengék is. A Chaos Blade-el két nyisszantás és végük.

A pálya igazából teljesen okés, volt egy-két shortcut is ami hasznos volt mert volt egy hely ahol sokszor meghaltam és akkor nagyon jól jött. Egy icipicivel nagyobb területre számítottam, szóljatok ha tévedek, de a DS2 DLC-i is nagyobbak voltak mint ez. Még ha teli lenne rakva contentel, megértem, de elég üresnek érződik az egész.

És akkor elérkeztünk az utolsó bosshoz. Még jelenleg is próbálom leverni a kurvát, de ez már nagyon a ló túloldala. Az alapjátékban eleinte még jópofának tartottam azt, hogy több bossnál is több fázis van (tehát egynél többször kell megölni), de ez már durva. Ráadásul Friede a harmadik alakjában egy istennő, alig lehet hozzáérni és mikor már azt hinném hogy ez az, most sikerül megböknöm....de nem, olyan hirtelen támad a kaszájával hogy az beteges, unfair. Kell hozzá némi lelkierő hogy újra megpróbálkozzam vele, mert most teljesen elfogyott.

(#1177) Šolaire válasza Rony949 (#1176) üzenetére


Šolaire
veterán

Köszi az infókat én még hozzá se szagoltam a dlc-hez még boreal valley pálya elején járok meg pihentettem is a játékot. Na jó benéztem egyszer de még gyenge a karim hozzá. Pvp aréna milyen esetleg próbáltad?

[ Szerkesztve ]

“Praise The Sun” \[T]/

(#1178) Rony949 válasza Šolaire (#1177) üzenetére


Rony949
őstag

Van egy nagyon fapados matchmaking rendszere. Beállítod hogy sima 1v1, 2v2 stb legyen és elindítod. Ha talál embert, automatikusan elindítja. 2x próbáltam ki, mindkétszer én nyertem. :D

A DLC-re lelkileg készülj fel, mert nem egyszerű.

(#1179) Šolaire válasza Rony949 (#1178) üzenetére


Šolaire
veterán

Már megszoktam a fromos srácok aljas húzásait :) alapjátékot már végigtoltam csak átmentem new game plusba aztán meg kezdtem egy új karit :DD nekiülök majd és a cinder előtt benézek a dlcbe :D

“Praise The Sun” \[T]/

(#1180) Rony949 válasza Šolaire (#1179) üzenetére


Rony949
őstag

Inkább javaslom Cinder után.

(#1181) Šolaire válasza Rony949 (#1180) üzenetére


Šolaire
veterán

Oké :R egyébként azóta jópár játékkal toltam de mindig visszahúz a szivem a souls játékokhoz :) nemrég elővettem az első részt még mindig jó :))

“Praise The Sun” \[T]/

(#1182) BOBAKILL válasza Rony949 (#1176) üzenetére


BOBAKILL
őstag

Friede-nél próbáld meg hogy amikor kilövöldözi magát dark magiccel vagy mivel, akkor nekifutásból támadsz rá. 1-2őt rá tudsz suhintani. Az alap kaszás támadásait meg lehet akasztani ha ráversz egyet. Nekem sincs még meg a csaj sajna..
Amúgy a Friede is egy ashen one? Nekem ez jött le de nem tudom jól értettem-e.

[ Szerkesztve ]

(#1183) lbandi777 válasza Rony949 (#1176) üzenetére


lbandi777
aktív tag

Friede,ha csak a legyőzés a cél és nem a szép harc akkor bármilyen maxra húzott íj vagy nyílpuska megteszi,lvl1 karakterrel a legkisebb nyílpuskával persze 10- es megcsináltam másodikra.

(#1184) #90933760 válasza lbandi777 (#1183) üzenetére


#90933760
törölt tag

Pisit meg agyhalált kapott mire a végére ért, aztán egy egyszerű nyílpuska elég lett volna. Mondjuk nem is értem azt miért nem használt, a pajzs meg a páncél a dodge miatt oké, hogy nem viszi, de nyílra kellett volna gyúrni simán és csak fél agyvérzéssel ért volna a végére...

(#1185) Rony949 válasza lbandi777 (#1183) üzenetére


Rony949
őstag

Dexes kari vagyok, biztos hogy nem nyírom ki ilyen olcsó módon. Nyilazni csak kisebb ellenfeleknél szoktam, olyankor csak magamra húzom hogy a többi ellenfél ott maradjon a helyén.

(#1182) BOBAKILL

"Amúgy a Friede is egy ashen one? Nekem ez jött le de nem tudom jól értettem-e."

Nem hiszem. Friede az, aki elvette a tüzet ebből a világból. A másik Ash vagy a Champion's Gravetender, vagy az a dark magic-es Sir Vilhelm.

[ Szerkesztve ]

(#1186) lbandi777 válasza Rony949 (#1185) üzenetére


lbandi777
aktív tag

Csak mint lehetőséget írtam.

(#1187) Rony949 válasza lbandi777 (#1186) üzenetére


Rony949
őstag

Én ezt értem. És köszi hogy próbálsz segíteni. De én már az elején eldöntöttem hogy mindenkit karddal ölök meg, pajzs nélkül, parryzés nélkül. :)

(#1188) lbandi777 válasza Rony949 (#1187) üzenetére


lbandi777
aktív tag

Én meg nemrég fejeztem be a lvl1 végigjátszást és amikor elkezdtem megfogadtam hogy mindent felhasználok amit a játék enged,így is 20 óra volt Cinder az össz idö meg 45.És hát Fredie meg a Nameless azok távolról lelőhetők,ez a tapasztalatom.

(#1189) Rony949 válasza lbandi777 (#1188) üzenetére


Rony949
őstag

Hát jó, LvL 1-el elhiszem hogy inkább távol maradsz az ellenfelektől, de én már LvL 100 körül vagyok és azzal a karival már illendő lenne levernem azt a kurvát! :D

A mai napot rá is szánom arra hogy kinyírjam.

(#1190) lbandi777 válasza Rony949 (#1189) üzenetére


lbandi777
aktív tag

Csak azt a kettőt lehetett távolról a többi azért kardozás volt.

(#1191) Rony949


Rony949
őstag

Na végre valahára sikerült megkúrnom a csajt. Kellett vagy 20 próbálkozás. :D

A véleményem a DLC-ről az, hogy nem rossz, egynek elmegy, de eddig ezt a Dark Souls DLC-t élveztem a legkevésbé. Komolyan mondom, a DS2 DLC-k is jobban bejöttek mint ez. DS2-nél volt az egyik DLC szintén ilyen havas-jeges jellegű, Frozen Eleum Loyce. Na az a hely SZERINTEM sokkal ötletesebb és szórakoztatóbb.
Reménykedek benne hogy az utolsó DLC jobb lesz, a művészek általában a legvégére szokták hagyni a nagy durranást.

Ha az új DLC-ben kitalálnak egy olyat, hogy 4 fázis, akkor ott fogom abbahagyni az egészet a picsába.

(#1182) BOBAKILL

Visszaszívom, valóban Friede az előző Ashen One.

[ Szerkesztve ]

(#1192) BOBAKILL válasza Rony949 (#1191) üzenetére


BOBAKILL
őstag

Gratulálok Friedehez, jól meg**tad a chaos bladdel. :) Én is azzal fogom majd egyszer. :)

(#1193) Rony949 válasza BOBAKILL (#1192) üzenetére


Rony949
őstag

Hajrá, menni fog! :K

(#1194) cyberkind


cyberkind
félisten

Ebben a részben is úgy van mint az 1-ben, hogy a stamina 40-től nem megy feljebb?

Paranormal Cocktivity

(#1195) Kvelstadt válasza cyberkind (#1194) üzenetére


Kvelstadt
veterán

Nem merem biztosra mondani de szerintem úgy. Max gyűrűvel tudod feljebb tolni a max 160as érték fölé.
Bb-be is 40nél ál meg szal szerintem itt is úgy van.
De a többi stat is kevesebbet ad 40 felett, max 50ig érdemes húzni szerintem a többi statot.

"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"

(#1196) Rony949 válasza cyberkind (#1194) üzenetére


Rony949
őstag

Ezt tudom igazolni, 40-es endurance-nél megakad 160-as staminára.

(#1197) szarvasbogár válasza Rony949 (#1196) üzenetére


szarvasbogár
aktív tag

Megy még az csak nagyon lassan. Nekem pont ez volt a bajom (amit nem is értek igazán) bizonyos nagyon nehéz fegyverekkel is lehet zsinórban négyet ütni pl 20 -as nehézségű greataxe de a picivel könnyebb yhorm macsetével csak hármat ahogy fekete lovag greataxe -el is csak hármat?!?! (170 stamina) 190 -ig tudtam húzni:) ott pont csontra kijön a négy még ezekkel is. amúgy sok esetben pont az a negyedik ütés kell a csata megnyeréséhez mert nem számít rá az ellenfél, hogy van még a tarsolyba annyi szufla..:)) persze ezt nem nagyon lehet kivitelezni az optimális 120 -as pvp szintnél:DDD

(#1198) cyberkind


cyberkind
félisten

Köszönöm uraim, esetleg ebben a részben is újralehet majd osztani a pontokat, és ha igen mikor meg hol? :)

Paranormal Cocktivity

(#1199) Rony949 válasza cyberkind (#1198) üzenetére


Rony949
őstag

Van rá lehetőség. Bővebben itt: [link]

(#1200) BOBAKILL válasza cyberkind (#1198) üzenetére


BOBAKILL
őstag

Igen, én is megtettem egyszer.. :B
Ahogy tanult kollégánk is írta, Rosariánál lehet a cathedral of the deep-ben. Kell hozzá egy pale tongue, amit lehet találni pár helyen a játék során; de farmolni is lehet, igaz nagyon alacsony százalékban dobják a darkwraith-ok. Én egyet tudtam farmolni a kb. 10-15 alkalomból, az Abyss watchers boss előtti területen.

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Dark Souls 3 (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.