Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
nincsnév007
őstag
xboxon még semmi
-
addikt
TPU-n egyébként fent van a Phantom Liberty gpu teszt, illetve a DLSS 3.5 Ray Reconstruction teszt.
https://www.techpowerup.com/review/cyberpunk-2077-phantom-liberty-benchmark-test-performance-analysis/https://www.techpowerup.com/review/nvidia-dlss-35-ray-reconstruction/
Csak Path Tracing mellett működik a Ray Reconstruction.
Ezt már korábban is említették?
Mert nekem kimaradt.[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
nesh_019
senior tag
Nvidiásoknak kijött új driver, frissitsétek.
Csak az káromkodik aki nem tudja szavakba önteni amit gondol.
-
nesh_019
senior tag
Nekem xbosos lett a billentyű jelölés kiosztásom... Mindent xboxoson gombokkal jelöl ez miért van?
Nem tudom használni a térképet...
Amúgy nálam is jól fút 4060ti a játék. 2.0 val.
[ Szerkesztve ]
-
gyimger
őstag
Nem veszek észre nagy különbséget a benchmarkban (játékban lehet változó)
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
Peace
nagyúr
válasz Lacielvtárs #30457 üzenetére
De csak a Phantom Liberty-ben lesz benne tudtommal, a 2.0-ban még nincs benne.
-
ScomComputer
veterán
válasz Lacielvtárs #30459 üzenetére
Nekem már lenn van mit kell nézni benne,hogy lehet e lapozni mint a képregényt pláne felskála nélkül..
...
#30458Peace jaja nincs benne majd 26.án...23.1gb ot töltött a steam..[ Szerkesztve ]
-
nincsnév007
őstag
itt valami nagyon nem jó. Xboxon még mindig nics patch
-
Keresztpipi
csendes tag
válasz nincsnév007 #30461 üzenetére
Most már megjelent XBOX-ra is, 48,98 GB. Szépen jön is lefelé.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
https://www.cyberpunk.net/en/build-planner?a=33333&b=&r=&i=&t=&c=&e=
Ameddig szedi lefelé, lehet nézegetni a buildeket.
Borult minden ami korábban volt.a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
sixpak
nagyúr
Nálam óriási fekete villogás van a város egyes részein.
Elnézek valamelyik irányba, megszűnik, visszafordulok, megint....
Régi driver vissza....
Amúgy ugyanúgy megy, mint előtte, 55 fok fölé nem megy a cpu hőfok, ramból viszont (nekem) többet eszik, 20GB volt a max, amit láttam.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
nincsnév007
őstag
válasz Keresztpipi #30463 üzenetére
végre
-
nesh_019
senior tag
Elég erősek és tényleg nagyon komolyak lettek benne a rendőrök, nagyon erősek.
-
Ellia
addikt
Hát 5800x3d + 6700xt-el, be lehet lőni játszhatóra RT-el (természetesen FSR2.1-el), de így meg olyan, mintha folyamatosan mosódna minden, elég kellemetlen hullámvasút érzete van. RT kikapcsolva 60 FPS+ meg rendben van.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz sixpak #30465 üzenetére
én nem érzek komolyabb változást, talán annyi hogy mintha szebb lenne a kép és élesebb , ugyan azzal a beállításokkal mint előtte.
amit írsz, nem tapasztalom pedig motorozok már egy ideje a város minden táján"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
sixpak
nagyúr
válasz Lacielvtárs #30469 üzenetére
Csak on foot jött elő nekem is, kocsiban nem.
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
Mart10000
aktív tag
válasz Lacielvtárs #30469 üzenetére
Ugyanazzal a beállítással néhány perces megfigyelés alapján egyelőre semmi változás a teljesítményben. A gép ugyanúgy süvít, mint előtte.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz sixpak #30470 üzenetére
jaa akkor majd próbálgatom még
amit észre vettem hogy amikor kilépek a játékból a steam azt írja hogy fut, hiába nyomom a leállítást a steam-on, csak akkor lép ki ha kilépek steamból majd újra vissza
Mart10000 az enyém nem süvít
[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
JoeCockBill
senior tag
Egy picit megijedtem, frissítés után egy olyan mentést indítottam amin épp motoron ültem külső nézetből, és nem az én V-m fogadott. Leszálltam, mentettem, betöltöttem, aztán megjavult. Teljesítménybeli változást eddig nem tapasztaltam, bár nem méregettem meg semmi. Ami hirtelen feltűnt hogy fegyverárusnál nem láttam tárgykészítési összetevőket, ez némileg aggaszt. Meg mintha a ruhák már nem adnának páncélt, legalábbis nem írta sehol hogy melyik mennyit ad
új lemezünk: https://wmmd.lnk.to/BMB_RegiVagas
-
RobberBaron
tag
Az első nagy meglepődésem, hogy a ruhák nem adnak többé armort. A semmilyen kibervert nem használó és a kizárólag kést dobáló / késsel vagdalkozó csaj karakterem, akinek a ruháját nagy nehezen kimaxoltam, mehet a kukába. Most már csak a kiberverek adnak páncélt?
-
Aventador91
őstag
az ncpd eddig is úgy helyszínelt az utcán hogy kivetítették hogy mi történt?
-
proci985
MODERÁTOR
jol latom, hogy a crafting tab eltunt?
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Nagynozi
aktív tag
Én meg se néztem milyen ha egy régi karaktert betöltök. Egyenesen beleugrottam a 2.0-ba és ami eddig feltűnt, hogy grafika valóban jobban néz ki Path Tracing-gel. DLSS Ray Reconstruction bekapcsolva, wow. Ezenkívül kicsit el vagyok veszve, olyan mintha ugyanabba a vilában egy másik játékkal játszanék (kissé eltúlozva mondom ezt persze). Most megyek ki majd a városba kíváncsi vagyok, hogy mit tud az új A.I.!
Szerk: proci985: A crafting benn maradt, mármint a CDPR live streamben azt mondták, csak nincs skill-hez kötve, mindenki craftolhat, aki csak akar.[ Szerkesztve ]
-
Fitzgerald
veterán
Na, hát csak eljött a nagy pillanat, még ha rohadt sokáig is tartott, és nem is hittem benne, hogy valaha eljön.
Ez most aztán tényleg ütős update lett.
Illetve jóval több annál, ez a teljes revamp, amit akartam. Amiről pofáztam.
Amit sokan akartunk.
Gyakorlatilag mindenhez hozzányúltak, amivel problémám volt.
Most valahogy megpróbálok minden mocskot elfelejteni, illetve félretenni mindenfajta ellenérzést, ami felgyülemlett bennem az elmúlt majdnem 3 év során a Cyberpunk, és a CDPR kapcsán.
És indítok hamarosan egy új street kidet.
Azért belenéztem a late game karakteremmel is két óra erejéig, csak hogy lássam, milyen
a gameplay magasabb szinten.
És hát igen fasza, tényleg nagyon-nagyon rendbe lett rakva a játék.
Phantom Liberty-t viszont nem veszem most meg, hiába kapja a 10 pontokat.
Nem is dáfkeségből, ahogy régebben írtam.
Hanem mert még a Baldur's Gate 3-al sem végeztem, egyszerűen nincs elég időm mostanában.
Ha lement a BG3, akkor először szépen végigtolom az alapjátékot, aztán majd megveszem a kieget november-december körül. -
cyberkind
félisten
Nálam valami bubi van.
Holnap megnézek egy driver frissítést, de ez megint...[ Szerkesztve ]
-
PuMbA
titán
Nálam igencsak meglátszik a CPU igény növekedése az új AI, új forgalom és a random események miatt. 5600X, a városközpontban a nagy körforgalomnál 20fps mínuszom van az 1.63-hoz képest úgy, hogy a Crowd Density Medium-on van Kell az 5800X3D ehhez a játékhoz, hogy 60fps mindig meglegyen....
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz ScomComputer #30482 üzenetére
Valszeg ez a Dlss 3.5 meg az a másik móka lehet, de közel se ment olyan azarul, mint előtte.
-
rup1u5
nagyúr
Na lehet újraosztani a skill pointjaimat. Ezzel elleszek egy darabig. Amúgy tetszik az új design és végre az ocsmány ruháimat is ledobhatom mert nem számít bele az armorba. Hónapok óta nem indítottam el direkt emiatt, most tanulhatom újra az egészet. DLSS3.5 elég baba! 15-20fps path tracingel az 5 helyett! Nem mintha így játszható lenne de nézelődni jó.
Why don't you knock it off with them negative waves!
-
tag
válasz Aventador91 #30475 üzenetére
Igen
-
lo_jo
senior tag
-
PuMbA
titán
Egy újítás nagyon nem tetszik, hogy az autóm sebesség váltásakor most már tüzel a kipufogója és ezt az irritáló pukkanást kell hallgatnom állandóan vezetés közben Ki lehet ezt kapcsolni?
[ Szerkesztve ]
-
Nagynozi
aktív tag
Elviekben be lehet kapcsolni az SMT-t a játékon belül, hogy mindent használjon, az összes magot/plusz szálat. Nekem pont Ryzen 7 5800X3D-m van, nem tudom, hogy mennyit dob, de én egyből ON-ra raktam, használja csak az egész CPU-t. Elviekben az AMD-vel együttműködve fejlesztették ki ezt az opciót. Settings-ben, nem tudom már hol, bekapcsolható. Próba szerencse.
-
Fitzgerald
veterán
Én a kis 5800x-el még jó vagyok, sőt. Direkt futtattam benchmarkot tegnapelőtt és ma is, ugyanazokkal a beállításokkal kb. ugyanolyan teljesítményt mértem ma 2.0-val, mint 1.63-al két napja, és a hardvert durvábban megizzasztó helyszíneken sem tapasztaltam visszaesést.
Mondjuk én 1440p-ben játszok egy 6700 XT-vel, ezen a felbontáson meg prevgen csúcskártyákig bezárólag inkább VGA limites vagy. Full HD-ben, vagy mai csúcskártyával akár még nagyobb felbontáson is el tudom képzelni, hogy jobban fingatja a procit.
Phantom Liberty mondjuk lehet hogy jobban eszi majd, meglátjuk.
-
PuMbA
titán
válasz Nagynozi #30491 üzenetére
Jaja. Ezzel épp nincs gond, hiszen alapértelmezetten Auto-ra állítja be a játék a frissítés után
Fitzgerald: A beépített benchmark sajnos csak VGA tesztre jó. A CPU pihen közbe, így a játékmenetre nem vetíthető rá az itt kapott teljesítmény Szerk: Értem. Én 1080p-ben játszok, szóval ezért lehet, hogy jobban kijön nálam.
[ Szerkesztve ]
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz Fitzgerald #30494 üzenetére
én 13 gen cpu-val nyomom, de nem érzem hogy jobban duruzsolna a cpu mint előtte
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
A 2.0 Patch óta egy rakás Steam-es Linux gamernél és nálam is a játék azt hiszi, hogy kontrollerről játszom, annak a szimbólumait használja a menüben és az UI-n, ilyen eddig sosem volt. Ugyanakkor pár Windows gamer is írta, hogy náluk is ez a helyzet, szóval nem Linux specifikus a probléma.
Pár embernek segített, ha a játék Steames beállításainál letiltják a steam inputot, de ahogy sokaknál, úgy nálam sem lett ettől jó.
Szóval valszeg lesz itt valami javítás hamarosan.
rup1u5: hogy a satjai miatt felhúztál egy X ruhát, de a kinézete miatt egy Y ruhát láttál magadon, ez a transmog. Elég későn, de a CP is megkapta ezt.
[ Szerkesztve ]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
McW1
tag
Első benyomásra (30-40 perc ingame) ez a 2.0 ká jó lett, performansz, kocsik hangja és új effektek, ui, kb. eddig minden, amit láttam
Azt hiszed, hogy mit gondolsz?
-
Ferke[HUN]
tag
Egy gyors tesztet szerettem volna végezni a fullos mentésemmel, de nem működnek az akciógombok. Nem tudok lőni, autóba beszállni, liftet hívni stb. PC-n játszom, Xbox kontrollerrel. Billentyűzettel is ugyanez. Mit nézek be?
Kínomban indítottam egy új játékot StreetKiddel. Ott meg minden működik. Ezt nem értem... A játék kényszerít, hogy új játékot kezdjek?
Biztos, hogy valami nagyon triviális dolog lehet a háttérben, de nem jövök rá mi lehet az.
[ Szerkesztve ]
-
highness
tag
Srácok! Azt tudja valaki, hogy az új rendszerben hol tudom a cipelhető súlyt növelni? 😁 Most 250 amit lehetne nálam tartani , de korábban 390 volt nálam a frissítés előtt. Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In