Hirdetés

2024. május 11., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Amatőr csillagászat (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:10:49

LOGOUT.hu

Ez a topic az Amatőr csillagászattal, csillagászati eszközökkel, és a velük kapcsolatos kérdésekkel, tapasztalatokkal foglalkozik, kizárólag hobbi szinten.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1100) dionaea válasza popey37 (#1098) üzenetére


dionaea
őstag

érdekes megközelítés. azt hogy a Te az én hasznomra nem válik egy exobolygó felfedezés nem jelenti azt hogy nem válik az emberiség hasznára. adatok amik későbbiekben hasznosak lehetnek. nem a mi életünkben ezek mind adatok hogy megértsük a megvaloszalatlan kérdéseket. az Antarktiszt is feltérképezzük mégha az embereknek semmi haszna. a világűrrel is próbálkozunk.
Mars lakhatatlan még de ne felejtsük hogy kihaló faj vagyunk. Ha itt a Földön valamit elcseszünk és ehez értünk akkor eltűnik az emberiség ha nem próbáljuk megvetni a lábunkat máshol a körülöttünk lévő természeti jelenségek egy csettintéssel véget vehetnek az "uralkodásunknak" még ha azt is hisszük hog, nagyon tudjuk befolyásolni a természetet. de lehet nem kell erre várni mert a társadalmi berendezkedésünk hasonló sorsra jutathat. szerintem jobban megéri erre költeni mint új fajta okos otthont fejleszteni vagy chipset,vagy játékot, telefont,.....milió hasonló dolgot de ezeka hasznunkra válik . ezt hisszük, szeretjük hinni

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Amatőr csillagászat (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.