- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fireman123
őstag
Természetesen lehet medvében is trédelni, csak az sokkal nagyobb felkészültséget igényel, mint a jelenlegi bikapiac, ahol gyakorlatilag mindegy mit veszel.....ha nem vagy túl mohó és időben elkezded a szakaszos realizálást (a mémcoinok persze bármikor bezuhathatnak 50+ százalékot is). Én egyébként sem vagyok "mindenáron" trédelős fajta és kevésnek érzem a felkészültségemet egy tartós bikapiacon történő folyamatos trédeléshez. ....viszont végig éltem az előző ciklus emelkedős és esős szakaszát is, ezért hívtam fel a figyelmet a veszélyekre. (de persze majd mindenki a maga kárán tanul, addig meg azt hiszi, hogy fél éves bikapiaci múlttal már profi kereskedő
...hajrá)
Ugyanez megy a bányász topicban is, ott sem tudja senki elképzelni, hogy lesz időszak amikor a 500e+ -os kártyákkal sem jön ki még az áramszámla sem, legjobb esetben nullán lesz a hozam, ....az előző ciklusban bizony volt ilyen időszak vagy 1,5 éven át, persze ilyenkor nem szabad eladni semmi coint hanem finanszírozni kell az áramot....vagy pedig lesz sok olcsó gpu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Thermaltake Toughpower SFX Platinum 1000W
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- Gombászkönyvek egyben
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Új Samsung 15 GalaxyBook 3 FHD IPS i5-1335U 4.6Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest