Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Öregszem
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Lineage OS használat közben
Új hozzászólás Aktív témák
-
kwzatz
őstag
válasz Oppenheimer #19748 üzenetére
Nem érint a topic-ban visszatérő nyugdíj/visszavonulás fétis. Egyrészt nem vagyok öregember, másrészt életemben nem dolgoztam még másnak/cégnél, így nincs mit utálnom, amiből menekülni akarok. Nem volt nagy pozíció, de a végére már - nekem személy szerint - kicsi sem. Ebben a ciklusban már nagyobbak.
Amúgy azt sem értem, ha valaki keres a befektetéseivel/kereskedéssel, akkor miért akarná ezt egyáltalán abbahagyni. Mindig az az érzésem ezzel kapcsolatban, hogy legtöbben a "lottónyereményre" áhítoznak, hogy ne kelljen utána semmit csinálni, én másképp gondolkozom erről. A sok olvasás/tanulás/információgyűjtés hatására felhalmozott tudást és tőkét csak úgy eldobod/nem használod utána? Miért tenne bárki ilyet?
egyedülülő: Nem vállalnám a felelősséget senkinek a befektetéseiért. Ha mém/AI/gaming/ van benne, és többnyire új coinok (persze van a régiek között is több is potenciállal), élő, lélegző narratívával, akkor valószínűleg jó. Lényegesebb, hogy jókor add el."Everything is high risk, if you are a pussy."
-
k1raly
aktív tag
Rajtam kívül más is bízik abban hogy ha a fet, agix és az ocean összeolvad és $asi lesz belőle akkor jót fog menni?
Nekem eddig is voltak ezek a coinok, de mióta kijött a hír vettem még belőle. -
Oppenheimer
nagyúr
válasz kwzatz #19751 üzenetére
Amúgy azt sem értem, ha valaki keres a befektetéseivel/kereskedéssel, akkor miért akarná ezt egyáltalán abbahagyni. Mindig az az érzésem ezzel kapcsolatban, hogy legtöbben a "lottónyereményre" áhítoznak, hogy ne kelljen utána semmit csinálni, én másképp gondolkozom erről. A sok olvasás/tanulás/információgyűjtés hatására felhalmozott tudást és tőkét csak úgy eldobod/nem használod utána? Miért tenne bárki ilyet?
Ketté kell választani a kereskedést és a befektetést. Kereskedés az az én szememben kaszinó. Lehet hogy voltak rövid távon jó hozamaid, de ezek általában nem fenntarthatók. Előbb utóbb beleszalad óriási pofonba aki aktívan tradel.Befektetést természetesen nem kell és nem szabad abbahagyni akkor sem ha az ember már megszedte magát.
Ha jönne egy 30x bitcoinból és eth-ból, én biztos hogy részmunkaidőbe mennék csak dolgozni onnantól, és több idő jutna a hobbijaimra, amiből van pár.
Ilyenre viszont nem számítok, sztem ebből nem leszek gazdag.Altcoinokat nem tartok, szerintem túl kockázatos hogy érdemi összeget tegyek rájuk, kicsiben meg nincs értelme szórakozni velük.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
nort_on
senior tag
válasz Oppenheimer #19754 üzenetére
-
dobolan
senior tag
válasz Oppenheimer #19753 üzenetére
"Altcoinokat nem tartok, szerintem túl kockázatos hogy érdemi összeget tegyek rájuk, kicsiben meg nincs értelme szórakozni velük."
Kb. 1e dollárból 6,7nél áll az alt portfolióm, úgy, hogy 2,3at már kihúztam belőle 1 pár héttel ezelőtt. Idei befektetés, szal nem 2022ben szórtam bele. Szerintem megéri, csak kell bele némi időt fektetni. -
Oppenheimer
nagyúr
-
kwzatz
őstag
válasz Oppenheimer #19753 üzenetére
"Ketté kell választani a kereskedést és a befektetést. Kereskedés az az én szememben kaszinó. Lehet hogy voltak rövid távon jó hozamaid"
Rövid táv? A CHZ-nél 7 hónapig tartottam. Ez a tőzsdén kb. 10 évnek felel meg. Most akkor ez rövid táv vagy hosszú táv? A ciklus elején/közepén venni (aminek a nagy része bear market volt) és gyakorlatilag a bull (a CHZ viszonylatában) utolsó napján eladni. Ez az ideális. Pl. VET-nél is megcsináltam kisebb összeggel, ETH-nél meg kb. 2 nappal a májusi top előtt szálltam ki.
Már írtam, én sem daytrade-elek (a SOL shitcoin kaszinózás időről időre megint más kérdés ), swing trade-ek is nagyon ritkán.
A memecoin, amiben lassan közel 100x környékén járok decembertől (ezzel nem is számoltam a bear market alatt, vagy akár még novemberben, hogy ilyen lehet, csak aktívan figyelem/keresem a lehetőségeket), most is rombol éppen, és egyre nyilvánvalóbb, hogy egy új top narratíva top coinja (bármilyen nevetséges is legyen ez ), annál eladtam egyszer a local topot decemberben, és a dump után visszavettem a teljes összeggel többet. Ment vagy 3 teljes ciklust és szvsz közel sincs vége. Ez rövid táv vagy hosszú táv?
Nem lehet a hagyományos tőzsdei szemlélettel tekinteni a kriptóra szerintem. Teljesen más a rövid táv és a hosszú táv itt. A BTC/ETH már persze közelebb jár hozzá, épp ezért egyre kevésbé érdekel. Állítom, hogy itt több tapasztalatot szerez az ember, ha aktívan figyeli coinok százait és a lehetőségeket és aktívan befektet/kiszáll ciklusról ciklusra pár év alatt, mint egyesek évtizedek alatt korábban."Altcoinokat nem tartok, szerintem túl kockázatos hogy érdemi összeget tegyek rájuk, kicsiben meg nincs értelme szórakozni velük."
Napi szinten foglalkozok vele órákat, így ebben a mondatban semmivel nem tudok egyetérteni, de nem vagyunk egyformák.[ Szerkesztve ]
"Everything is high risk, if you are a pussy."
-
BeZol
őstag
válasz Oppenheimer #19757 üzenetére
Nálam így néz ki a crypto-befektetéses rész Erste Investment-nél TBSZ-en (ha most nyitnék, akkor Interactive Brokers-nél nyitnék TBSZ-t):
21Shares Polkadot ETP: [link] (jelenleg 3,6 EUR az árfolyam)
4,7 EUR-nál 20k EUR
3,3 EUR-nál 10k EUR21Shares Stellar Lumens ETP: [link] (jelenleg 5,2 EUR)
6,11 EUR-nál 20k EUR20k EUR nincs bekötve, de per pillanat vételi megbízásra raktam Polkadot ETP-nél
10k EUR 3-nál
10k EUR 2,7-nélHa előző all time high-ot elérik ezek a coinok (2025-ös évre várok ilyet), akkor kb. 4-5x-et hoznak a pozik, ergo a bekötött 50k EUR 200-250k-t érhetne, kérdés mit hoz a jövő
Nekem kb. 1mrd Ft kéne, hogy nyugiban kiszedjek 500m Ft-ot amiből mehet fullos ház építése és társai, a másik felét pedig tovább kell forgatni, de ha be is jön jövőre a várakozás és lesz 80-100m Ft a befektetett összegekből, az még mindig nagyon távol van az 1mrd Ft-tól, de ha teszem azt újabb 4 évvel később újra olyen crypto-hype lenne mint eddig voltak, akkor ciklus teteje után 1 évvel kb. mehet all-in, mert esélyesen mélypont közelében leszünk akkor, és onnan meg lehet a 10x
Szóval ez az 5éves terv nálam a crypto-vonalon.
További befektetett összeg Vonovia-ban van kb. 24es átlagárral (sajnos volt utána 16nál is, most 25,5 környéke), ez pedig egy ingatlanos cég (500+ezer lakóingatlant kezelnek, éves osztalékot is fizetnek), és ha újra lennének alacsony kamatok, továbbá a szokásos 10évente duplázó (7-8 év van hátra még) ingatlanárak megvalósulnának, akkor 120+ EUR-ra "kéne" mennie a papírnak, de ha közben továbbterjeszkednek mint a 2010-es években, akkor 240 EUR környéke is meglehet.
Hát meglátjuk, hogy az elképzelésekből melyik jön össze, majd érdemes lesz x év múlva visszaolvasni, mert 5-10 év múlva "teoretikusan" meglehet az a kívánt 1mrd Ft
TBSZ pedig ezért is kell, ki szeretne 1mrd-os nyereségből 150m Ft-ot befizetni adónak
-
Árpi001
senior tag
Na, ahogy ismerem magam, ha lesz egyzer egymilliárd forintom, akkor már tuti vagy 5 millió lesz 1 kg kenyér...
TBSZ pedig ezért is kell, ki szeretne 1mrd-os nyereségből 150m Ft-ot befizetni adónak
Ezt hogy érted ?
Crypto nyereségnél ezt hogy alkalmazható?A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
-
nort_on
senior tag
Ez azért elég risky portfólió... Gyenge ALT-ok, REIT...
Az gondolom megvan, hogy az ALT-ok 90% a következő ciklusban nem érik el az ATH-jukat. Nekem is volt ebből mindkettő, évekkel ezelőtt dobtam őket. Egyiknek rosszabb a chart-ja, mint a másiknak.
XLM meg konkrétan folyamatosan ATL-t csinál. Milyen forgalom van ezeken az XETRA-n?
[ Szerkesztve ]
-
korcsi
veterán
válasz nort_on #19764 üzenetére
Ez így pontatlan, a gyűjtőévben lehet pénzt tenni TBSZ-re és 5 év múlva lehet kivenni adómentesen, de az nincs előírva, hogy nem lehet rajta kereskedni. Tehát 100x után pénzt is tarthatsz rajta, az is adómentes
referencia és MSI gaming X 5700(XT) plexi ARGB-s blokkok eladóak!
-
nort_on
senior tag
válasz korcsi #19765 üzenetére
Persze, lehet részletezni, hogy SZOCHO mentes a törés, meg 3 év után 10% SZJA és akkor részleges kivételre is van lehetőség, meg 5 év után 0% SZJA, meg lehet rajta kereskedni, TBSZ-t másik brókerhez transzferálni, stb. De kb mindegy, mert ha külföldi adórezidens, és rendes kriptó tőzsdei hozam után akar valamit csinálni a pénzzel, akkor irreleváns, mivel ez nem TBSZ-en keletkezett neki.
[ Szerkesztve ]
-
dobolan
senior tag
válasz nort_on #19763 üzenetére
Én sem fektetek ilyen régi altokba már semmit. Az egyik dolog, hogy a narratíva abszolút másfele megy jelenleg, a másik, hogy nem számítok már akkora tőkebeáramlásra 24/25-ben, mint 20/21-ben, szóval nagyon nem mindegy mibe szórja az ember a pénzét. Szerintem nagyon sok olyan alt lesz, ami nem fog értékelhető mozgást sem mutatni felfelé, az előző ciklus ath-t nem fogja megközelíteni.
-
egyedülülő
őstag
Milyen altokban láttok fantáziát? Nálam MATIC, WLD, SUPER, DOGE, SHIB, PEPE van raktáron. Illetve benne vagyok egy "erotikus tematikájú" coinban is.
"Ha lenéznénk az űrből a földre, nem látnánk az országhatárokat. Csak egyetlen kis bolygót látnánk."
-
Plug Life
senior tag
válasz egyedülülő #19769 üzenetére
USUG
-
NorDezs
senior tag
válasz egyedülülő #19769 üzenetére
PEPE jó cucc, én még WIF és HEGE-t is ajánlom.
-
kwzatz
őstag
válasz LuckyL #19773 üzenetére
"Gyertek hamicoinba"
Magadnak meg tudod válaszolni ugyanezt a kérdést?"Everything is high risk, if you are a pussy."
-
egyedülülő
őstag
válasz kwzatz #19774 üzenetére
Ezmiez? Olyan mint a többi cicakutya klón? Nem is hallottam róla.
Ami kis tudásom van az alapján próbálkozom, de időhiányban már(solo apuka, munka, stb.) nincs annyi időm. Régen rengeteg youtube videót néztem, videóst követtem, kizárólag külföldieket. Előfizettem prémium tagságra itt ott, voltam pump caoportbab, mentek a shitcoinok, volt jó kör puncix-el meg egy két másik coinnal, de az igazi nagy dobás mindig elkerült. Ezt a topikot is régóta figyelemmel követem es örömmel látom, hogy aktívabb lett végre. Olyanok is írnak akik jobban képben vannak. Ezért kérdeztem. Kinek van olyan altja amiben esetleg lát fantáziát. Persze tudom annyira nálunk ez nem divat. Nem szereti senki kiadni a"titkait".
[ Szerkesztve ]
"Ha lenéznénk az űrből a földre, nem látnánk az országhatárokat. Csak egyetlen kis bolygót látnánk."
-
kwzatz
őstag
válasz egyedülülő #19775 üzenetére
Még mielőtt valaki félreérti a kommentem, az LuckyL kommentjére link.
-
kenwood
veterán
válasz egyedülülő #19775 üzenetére
Az osszes jo tippnek van egy kozos hatulutoje :
Nem tudod, hogy mennyi rossz volt melle.
A legtobb ilyen youtubeos megmondonak van fizetos csoportja is. Mindig hencegnek amikor megy a piac, hogy ok 50-100%-al ezelott mar ajanlottak ezt meg azt a tokent, az alig par dollarert elerheto belso korben. Arra a kerdesre viszont nem szoktak valaszolni, hogy az osszes ajanlott coin hany szazaleka teljesitett a piac felett, es mennyi alatta.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
refrigerator
tag
Ezekben még van valami potenciál hosszabb távon, szerintetek?
Vechain
Avax
Near
Matic
Grt -
-
dobolan
senior tag
válasz refrigerator #19778 üzenetére
Én matic-ba és vechain-be nagy várakozásokkal biztos nem fektetnék be. Avax és Near "talán", az utolsót meg nem ismerem egyáltalán.
-
3800+
őstag
Nekem a portfoliom 60%-a Vechain, kovetem a munkassaguk 3 eve en bizakodo vagyok. Most kezdik felkapni az RWA szektort es ebben ok 7 eve tevekenyen jelen vannak, tuleltek azota is minden csapast ami a kripto piacot erintette. A token rendszere miatt ketlem hogy 1 dollar fole menne mostanaban, viszont a friss pump and run altokhoz kepest talan kevesbe kockazatos. A korabbi ATH kornyeke nekem a kiszallo.
MSI Z370-A PRO, XFX 6700XT, Intel i7-8700, AIO, 2x8+2x16 GB 2400Mhz
-
félisten
Melyikért lehet kokaint venni?
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
dobolan
senior tag
válasz refrigerator #19785 üzenetére
Jó csak nézd meg a teljes futásteljesítményét. Ez pl. a vechain:
Durván messze van az előző ciklus ath-tól is, én ilyen eszközökbe már nem fektetek, mert alig mozog az ár, annak a valószínűsége, hogy akkora tőke beleáramoljon, mint akár 2021-ben szerintem kicsi. Rengeteg új token van, megoszlik a piac nagyon.
-
kenwood
veterán
válasz dobolan #19786 üzenetére
Nagyon fura a helyzet most.
Par coin ment sokX-et,de osszessegeben a bitcoin dominance (55%) az egekben, rengeteg nagy coin boven minuszos az eves charton. Erre meg rajon a az elmult 3-4 ev brutalis inflacioja is. A korabbi 70k-s BTC ATH realerteken akkor lesz megdontve, ha 85-90-ig elmegy. En ezt ugy ertelmezem, hogy a bearmarket aljan vagyunk, amit par jol teljesito crypto osszezavar.[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
refrigerator
tag
válasz dobolan #19786 üzenetére
Ebben egyetértek veled,nagyon nagy az esélye egy hosszú beragadásnak, és szerintem olyan túl nagy tőke már nem fog beáramlani erre a piacra,mint régebben. Bár mostanában az etf őrület kezd felfutni,igy felemás a véleményem. Amikor a nagy felfutások voltak,ment a hype, boldog/boldogtalan beleugrott mindenbe, és így meg is égették magukat, utána nagy bukóval kiszálltak. Most is a mém viszi inkább az egészet, én ezt inkább hanyagolom, nem nekem való a daytrading.
Főleg ethereumot vásároltam, szerintem még fogok,ha lesz jó ár, azon meg ülni fogok, és majd lesz valami. -
dobolan
senior tag
válasz kwzatz #19789 üzenetére
Milyen értelemben? Ránézésre solana részlet. Amíg csak ezt látom a véleményem pont ugyanaz, mint az előbbiről. Fillért nem tennék bele.
Amúgy legalább az x tengelyt illik feliratozni meg a felbontást megadni, ha már noname. Én egy egész chartot vágtam be mai napig és megneveztem az elemet -
kwzatz
őstag
válasz dobolan #19790 üzenetére
Illik? Mi az, hogy illik? Ki szerint? És az rám miért vonatkozik? Pontosan úgy illesztek be egy chartot, ahogy szeretnék, ha meg akarom adni a nevét, akkor megadom. Van valami chartbeillesztő bizottság valahol, amiről nem tudok?
Szándékosan nem írtam, hogy Solana. Arra próbáltam rávilágítani, hogy amiket elmondtál, az egyik sem jó érv egy coin mellett/ellen, mert a hsz-ed minden egyes elemét ugyanígy elmondhatod erre a Solana részletre is - ahogy ezzel most egyet is értettél a kommentedben - , és látjuk, hogy mára mennyire lennének jók ezek a megállapítások.
[ Szerkesztve ]
-
dobolan
senior tag
válasz kwzatz #19791 üzenetére
Nem értek veled egyet. Ugyanilyen chart részletet be tudok neked illeszteni a btcről is, csak átállítom a felbontást 5 percesre. Holott a btc új ath nyomott -reál érték ide vagy oda- a solana meg még alatta van, úgy is hogy egy játszótér a lánc. És ugyanígy be tudok vágni bármelyik rugpull projektről is az ellentettjét, a legtöbbet solon találom meg szerintem
A vechain sehol sincs jelenleg a btchez képest. De nyugodtan lehet bele tolni a pénzt, ez nincs megtiltva, a véleményemet tartom most is róla. Ez persze változhat, ha feléled. Jelenleg szerintem halott. Gondolom te solba is 10 dolláron szálltál be. Én nem. -
kwzatz
őstag
válasz dobolan #19792 üzenetére
"Ugyanilyen chart részletet be tudok neked illeszteni a btcről is, csak átállítom a felbontást 5 percesre."
Ez irreleváns. Nem trükköztem a chart részlettel, ez ugyanúgy egy több évet felölelő chart, gyakorlatilag minden tekintetben olyan, mint a Vechain. Másképp zéró mondanivalót közölne.
"Holott a btc új ath nyomott -reál érték ide vagy oda- a solana meg még alatta van, úgy is hogy egy játszótér a lánc."
És? A SOL ettől még 14x-re van a bottomtól, a BTC meg 4x-re. Mit akarsz egyáltalán mondani ezzel?"Ez persze változhat, ha feléled."
Tehát majd 10 centnél már jó lesz egy 2x-re? (egyébként ezt is lehet jól is csinálni)
Te gyakorlatilag azt mondod, hogy akkor tolsz pénzt a projektekbe, amikor már kisebb az upside potenciál. (mondjuk ezzel nem vagy egyedül, a többség így áll hozzá) Kísértetiesen hasonlít arra, amit múltkor az "altok még nem erősek" arc tolt.De mielőtt félreértené bárki, ez nem egy Vechain méltató hsz, nem erről szól a történet.
"Gondolom te solba is 10 dolláron szálltál be. Én nem."
Nem, később, de a SOL elég speciális. Szerencsére ez nem akadályozott abban, hogy legyen ennél nagyságrendekkel sokkolóbb beszállóm másból. A SOL rugpullok tengeréből kiválasztva a jövő (bár már-már lehet mondani, hogy jelen) nagy királyát. (ez a szemléletmódoddal pl. tökéletesen lehetetlen, de mindenkinek más a stratégiája)[ Szerkesztve ]
-
dobolan
senior tag
válasz kwzatz #19793 üzenetére
Mindenki úgy játszik, ahogy akar, pont ez benne a szép. Nekem annyi volt a bajom a chartoddal, hogy beraktál egy részletet, amikor a sol 20 dollár körül volt, a btc 25e, a vechain meg 2,5 cent. Máig a vechain nem sokat mozgott felfele, pedig a piaci környezet mindnek ugyanaz. Vannak olyan szintén rwa tokenjeim, amik 10-15x et lenyomtak, az én beszállóm és kiszállóm is meg volt az 5x. Én nem parkoltatom a pénzt abban, ami hosszú távon nem mozdul, míg mások meg igen.
-
3800+
őstag
válasz dobolan #19794 üzenetére
Szerintem az ETF mánia miatt az igazi altszezon még várat magára. A legtöbb csak ilyen rugpull amitől én személy szerint fosok. Az egyik altból a másikba ugrálások általában nem jöttek be, nehéz eltalálni és szerencse is kell hozzá. És a kereskedés része sem mozgat már, sokkal jobb nyugodtan feküdni és nem kényszeresen chartokat nézni 5 percenként. Irigylem azokat akik el tudják kapni az új és sok x-et menő altokat, sajna nekem ez nem megy.
Egyébként rengeteg olyan chart van ahol kiegyenesedik az árfolyam hónapokra, évekre, majd kilő. Ebből még szerintem nem következik hogy a projekt elhalt. Mikor vegyünk, ha nem akkor amikor lent van az árfolyam? Én azokat kerülöm amik az elmúlt időszakban mentek sok x-et, az nekem nem jó beszálló.
Szerk.: Vechainnel annyi a probléma, hogy retail oldalra nem igazán fókuszál. Ha kitalálnak rá valamit, ami a kisbefektetőket is mozgatja, akkor bummm. Vebetterdao egyébként már egy ilyen irány.
[ Szerkesztve ]
MSI Z370-A PRO, XFX 6700XT, Intel i7-8700, AIO, 2x8+2x16 GB 2400Mhz
-
Addel
senior tag
Hopp ETH-val mi tőrtént, már megint miről maradtam le ?
-
Frozen
addikt
Mielőtt a btc joslatoknak kezdünk el hinni érdemes volna megnézni azt,hogy mekkora pénz tökére volna szüksége a bitcoinak ahoz hogy ekkora árszintre ugorjon fel.
Közben meg kellene azt is nézni a világ legnagyobb cégeinek mekkora a tökéje pl nvidia ,microsoft stb... Szóval ha az összes alap btc be kerülne akkor körülbelül mekkora árfolyam várható. A probléma ott kezdödik ,hogy a pénz véges és egy idő után nem lesz árfolyam felhajtó erő injekció.Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
nort_on
senior tag
válasz Frozen #19798 üzenetére
Pont, hogy a FIAT pénz végtelen, annyit nyomtatnak belőle, amennyit akarnak. Nem ez a baj, hanem az infláció, ami nem csak nálunk, hanem pl. az USA-ban is nagy gond, és a 2024-es 64k már nagyon nem annyit ér, mint a 2021-es 64k. Tőke injekció mindig lesz, ha a gazdasági ciklus is ott tart. Nyilván egy recesszióban meg az ilyen risky asset-ekből (pl BTC) vonják ki a tőkét legelőször.
[ Szerkesztve ]
-
Frozen
addikt
válasz nort_on #19799 üzenetére
Nyomtatni lehet,viszont valós fedezet nélkül az csak papír ezért mondtam azt,hogyha az összes nagyobb cég együttes vagyonát hozzáadnák a btc hez szerintem az sem repítené fel 1 milliora az árát,ráadásul mikor beszakad medvés hangulat van utána megint kellene ugyan annyi vagy még több pénz ahoz hogy felmenjen az ára, ennyit pedig ilyen ütemben nem nyomtatnak.
[ Szerkesztve ]
Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Milyen házat vegyek?
- EAFC 25
- AliExpress tapasztalatok
- Játék télapó sapkáért, csak PH! segítőknek. (2024) Ha nem vagy segítő, ne írj bele!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Bontatlan Lenovo ip. 3 "Kis Gamer" Laptop -35% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
- Samsung Galaxy S24 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest