Hirdetés
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
3800+
őstag
válasz dobolan #19794 üzenetére
Szerintem az ETF mánia miatt az igazi altszezon még várat magára. A legtöbb csak ilyen rugpull amitől én személy szerint fosok. Az egyik altból a másikba ugrálások általában nem jöttek be, nehéz eltalálni és szerencse is kell hozzá. És a kereskedés része sem mozgat már, sokkal jobb nyugodtan feküdni és nem kényszeresen chartokat nézni 5 percenként. Irigylem azokat akik el tudják kapni az új és sok x-et menő altokat, sajna nekem ez nem megy.
Egyébként rengeteg olyan chart van ahol kiegyenesedik az árfolyam hónapokra, évekre, majd kilő. Ebből még szerintem nem következik hogy a projekt elhalt. Mikor vegyünk, ha nem akkor amikor lent van az árfolyam? Én azokat kerülöm amik az elmúlt időszakban mentek sok x-et, az nekem nem jó beszálló.
Szerk.: Vechainnel annyi a probléma, hogy retail oldalra nem igazán fókuszál. Ha kitalálnak rá valamit, ami a kisbefektetőket is mozgatja, akkor bummm. Vebetterdao egyébként már egy ilyen irány.
[ Szerkesztve ]
MSI Z370-A PRO, XFX 6700XT, Intel i7-8700, AIO, 2x8+2x16 GB 2400Mhz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest