Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- V.Milán: A síntrabant, a falunap és Jézus esete
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
Na..azt ki is hagytam. Tényleg

Zenére nem kell plusz áramkör meg csicsa. Egy audiofil erősítő és konzum között az első szembeötlő különbség az, hogy míg az utóbbin sok kütyü mellett (pl hangszínszabájzók -igaz, egy -két darabon van kiiktató gombjuk) az audiofilnek még power gonb sincs az előlapon. Puritán. (nem hozzák előre a hátul elhelyezkedő trafótól, hogy felesleges áramkörökkel, "drótokkal" ne zavarjanak be a hangképbe)
Szóval ha zene, akkor STEREO
Bevallom, nem nagyon néztem, hogy van-e hűtésbeli különbség, szerintem nincs. Ha meg lenne is, Előbb proci kell, aminél érdemes (kéri) az MCH-t pl feszelni. (Úgy 1,5v környéke). Láttad a york topikot, 4GHz-hez 1,1-es MCH elég volt, de legyen 1,3 bakker. Szerintem nincs olyan rev-es ami ennyivel ne bírkózna meg lazán (hűtés), külön ventik nélkül.
Ja: Holnap 13:00-kor Nyiregy. 18-kor viszunk egy "jányt" Újfehértóra, s utána Debrecen. Szerintem 19 előtt ott leszünk. Iszunk 1et? Csak szombaton jövünk haza, iccaka "Teniszke" meg kikötő. Ja talizunk írd meg a számodat, nem találom a tfonomat, majd valakiéről hívlak, ha megtudodm a számod

Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Call of Duty: Black Ops 7
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos tablet topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Intel Core i7-9700 Processor, 12M Cache, 4.70 GHz
- 6-7 gen i5 T procik
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 5800X3D + ASUS ROG STRIX B550-A + Corsair DOMINATOR PLATINUM 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U
- Samsung Galaxy S22 8/128 GB Phantom White ÚJ, gariban cserélt! 6 Hónap Jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő