Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ldave: New Game Blitz - 2025
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
vhunor
őstag
Off, de eszembe juttott
. Én azóta nem foglalkozok komolyabban géppel éjjel, amióta hullafáradtan nekiálltam helyrepofozni egy haver masináját valamikor fél 2 körül, és hajnali ötkor még mindig nem tudtam, mi a fenéért nem tudok másolni az újan berakott vinyóra. Persze amikor dél körül felkeltem, egyből leesett, hogy partíció is kéne rá...
Mindenesetre azóta nem nyúlok hozzá érdemben éjjel, magamon láttam, mire képes a fáradtság
. Ez is volt vagy 10 éve...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS routerek
- AliExpress tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Formula-1
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Robotporszívók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Én azóta nem foglalkozok komolyabban géppel éjjel, amióta hullafáradtan nekiálltam helyrepofozni egy haver masináját valamikor fél 2 körül, és hajnali ötkor még mindig nem tudtam, mi a fenéért nem tudok másolni az újan berakott vinyóra. Persze amikor dél körül felkeltem, egyből leesett, hogy partíció is kéne rá...
Mindenesetre azóta nem nyúlok hozzá érdemben éjjel, magamon láttam, mire képes a fáradtság
. Ez is volt vagy 10 éve...