Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VHS digitalizálás
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Aweriot: Cloudflare és mi
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Gurulunk, WAZE?!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
vhunor
őstag
Off, de eszembe juttott
. Én azóta nem foglalkozok komolyabban géppel éjjel, amióta hullafáradtan nekiálltam helyrepofozni egy haver masináját valamikor fél 2 körül, és hajnali ötkor még mindig nem tudtam, mi a fenéért nem tudok másolni az újan berakott vinyóra. Persze amikor dél körül felkeltem, egyből leesett, hogy partíció is kéne rá...
Mindenesetre azóta nem nyúlok hozzá érdemben éjjel, magamon láttam, mire képes a fáradtság
. Ez is volt vagy 10 éve...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Milyen videókártyát?
- Battlefield 6
- 3D-s gyorsítótárat mindenkinek!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Pánik a memóriapiacon
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- BestBuy topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Én azóta nem foglalkozok komolyabban géppel éjjel, amióta hullafáradtan nekiálltam helyrepofozni egy haver masináját valamikor fél 2 körül, és hajnali ötkor még mindig nem tudtam, mi a fenéért nem tudok másolni az újan berakott vinyóra. Persze amikor dél körül felkeltem, egyből leesett, hogy partíció is kéne rá...
Mindenesetre azóta nem nyúlok hozzá érdemben éjjel, magamon láttam, mire képes a fáradtság
. Ez is volt vagy 10 éve...