- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
vhunor
őstag
No úgy fest, valamelyik ram modul lehet a ludas, tras-t 28-ra emelve vígan fut 3,8 ghz-en 1,104v vcore és 1,275v qpi (ezt megnézem alacsonyabban is) mellett, 19*200-on. Kíváncsi vagyok, megy-e 1,1v alatt is a mutatvány...
-
vhunor
őstag
válasz
akoska07 #11539 üzenetére
FPO-hoz le kéne szerelnem a Megahalemset, attól meg borsódzik a hátam, így is örülök, hogy asszony kedvesen tűrte, hogy szombaton és vasárnap is rászánjam a délelőttöket tesztelésre
.
De vannak számomra rejtélyes jelenségek még itt
. Ez például.
QPI tekintetében nem volt még időm külön foglalkozni vele, egyelőre csak adtam neki annyit, amennyi a közvélekedés szerint nagy általánosságban kellhet 200-as bclk körül.
szerk: természetesen használom is
. 24/7-be vagy 2,8GHz@0,888v, vagy 3,4GHz@1.012v, de ezeket mind linx stabilak és mindennnapi használat stabilak is. Vagyis inkább úgy mondanám, hogy eddig ami linx stabil volt, az használat során is stabil.
-
vhunor
őstag
Megkérdem itt is, hátha nem i7 függő a hibajelenség
.
Milyen hibára utalhat, ha pl. egy 50 körös linx teljes memós terheléssel hibátlanul végigmegy, még netezgetek is közben, a teszt után pedig egy kép elmentésénél kifagy?
Például 3 óra linx 3,8 GHz-en. QPI 1,35, ram 1.65@1600@cl8, bclk 200.
Nem vcore függőnek tűnik, magasabb feszen is előjön. -
vhunor
őstag
Off, de eszembe juttott
. Én azóta nem foglalkozok komolyabban géppel éjjel, amióta hullafáradtan nekiálltam helyrepofozni egy haver masináját valamikor fél 2 körül, és hajnali ötkor még mindig nem tudtam, mi a fenéért nem tudok másolni az újan berakott vinyóra. Persze amikor dél körül felkeltem, egyből leesett, hogy partíció is kéne rá...
Mindenesetre azóta nem nyúlok hozzá érdemben éjjel, magamon láttam, mire képes a fáradtság
. Ez is volt vagy 10 éve...
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3298
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest