- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #7305 üzenetére
Gondoltam, hogy nem átlagos
a nem értem-et úgy értettem, hogy nem volt még nekem, nem is ma lesz,s kicsit más ahogy néztem, nekem túl rideg, s nem annyira szórakoztató. Más a teljesítmény, mert ugye az van bőven, meg más az élmény.. Teljesítményben nekem sok, élményben azt hiszem, kevés lenne. Az áráról már nem is beszélve..
Na, kimondom már a sorok közötti, fel nem tett (eddig) kérdésemet: Nem unalmas?(#7306) hackeeeee: Huhh..Nem akarlak elkeseríteni, de ha tőlem kérsz üzletelési tanácsot..szerintem éhen fogsz halni!
Én nagyon nem tudom, hogy mit mennyiért érdemes-reális eladni.Nálam pl. a rendes(nem 2 ember között, tollal írt") garancia kva sokat számít, mert én mindent számlával-garral adok,s veszek is. Gondolom, úgy 10-12k között. Ha azt nézem, hogy egy új 5300 14k akkor ez 10. Ha azt , hogy egy cerka 3200-es(tudom, kva jó kis mocsok az!) 10..akkor ez 13k
Szerintem 11-12k reális eladónak vevőnek.. (gondolom én)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest