Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gerner1
- koxx: Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
Hát nem tudom.Csak tesztek miatt megvenni a corei-t.
Pont most írt valamelyik nap nekem Erdei88,aki megvette a volt procimat,és nagyon teccik neki.Van neki corei7 rendszer is,de azt mondta játékokba majdnem hogy ott van a 8400 procival 4.5ghz-en,mint corei7-el norm órajelen,mert az ugye közelse megy 4.5ghz-et.Én most is azt mondom,játékoknál a magas fsb,ésmagas órajel a nyerő.Nekem volt jó q9550 is,és ment is a háztól,mert ott is pihent 2 mag állandóan,fsb-be,meg mhz-be meg sehol nem volt,pedig ph eggyik legjobb yorkija most is.Hát igen,mert a tesztek kihasználják a több magos procit,így a pontszám nagyobb,de semmit nem ér valójába.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3066, 100% Akksi
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Epson Expression 12000 XL A3 síkágyas fotószkenner
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest