Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Jack Hunter: Aqua webáruház, soha többet.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben, újabb kínai csoda.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
Szegény ember..gondolkodik
Arra kíváncsi lennék, mit megy ebben a lapban egy 3200-es cerka. Szegényre annyi szuflát küldenék..De a quad nekem drága, nem égetem el, ha 1 mód van rá..Mod: Meg biza, főleg ha nincs bevételed (meló) de van 2 törpéd, s még a yard is megb@sz 50k-ra mert rúgtál 1-et (kettőt
) Ja! Meg van sok fura alak már itt a ph-n is, észnél kell lenni. Én nem vok egy nagy üzeletelős. Szinte mindent Iponból veszek. Ez azért jó, mert ha valami megtetszik, számlával, garral, papírjaival azonnal átveszik tőlem. Eladni 1 db 2180-at adtam itt el ha jól emlékszem. a venni meg csak vagy 20-30giga ramot vettem Bagiék Petijétől, meg ugye a mostani Team Xtreem ramokat, amiket ő hozatott be kérésre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, garanciás processzorok - Áfás számlával
- Intel Core Ultra 5 235 14-Core (24M Cache, up to 5.00 GHz) LGA1851 OEM PROCESSZOR!
- i5-10600 KF 4.1 GHz, 12 MB Cache LGA 1200
- i7-840QM processzor (4 mag, 8 szál, 1,87-3,2 GHz, 8 MB cache) - csomagküldés 1070 Ft-tól
- AMD Ryzen 5 7500F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRCSÖKKENTÉS Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 VGA új kijelző / akkumulátorok
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Bomba ár! Asus Vivobook X411UA - i3-7GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Arra kíváncsi lennék, mit megy ebben a lapban egy 3200-es cerka. Szegényre annyi szuflát küldenék..De a quad nekem drága, nem égetem el, ha 1 mód van rá..
) Ja! Meg van sok fura alak már itt a ph-n is, észnél kell lenni. Én nem vok egy nagy üzeletelős. Szinte mindent Iponból veszek. Ez azért jó, mert ha valami megtetszik, számlával, garral, papírjaival azonnal átveszik tőlem. Eladni 1 db 2180-at adtam itt el ha jól emlékszem. a venni meg csak vagy 20-30giga ramot vettem Bagiék Petijétől, meg ugye a mostani Team Xtreem ramokat, amiket ő hozatott be kérésre.