Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Linx 1010, a gagyi x86 tablet újjáéledése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
kellett már egy ilyen eredmény.1-2 hete szinte nem is tesztelgetek és kezdett unalmas lenni a proci.Norm ajánlat meg jelenleg nem érkezett rá,ill nov és decemberre érkezett 40k feletti ajánlat,de hát majd meglátjuk.Az ilyen erdmény engem is felébreszt hogy álljunk már meg.Mit alkudozok én 40k alat.Szerintem nem vagyok elszállva,csak ez a proci tényleg nem azt érdemli hogy bolti áron alkudozzanak rá.Szóval megfelelő ár esetén továbbra is eladó lehet,bár én már nem is hirdetem,meg nem is alkudozok tovább.Egyszerű.A nevetséges ajánlatokra nem is reagálok semmit.Ha meg marad,akkor se sértődök meg.
Amúgy van egy másik e8400 is.Láttad már lipi.?Szerintem nem rossz az se,attól független hogy C0.hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- Windows 11
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Gamescom 2025: Jubileumi csúcs-VGA-t villantott az ASUS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Apple MacBook
- Milyen notebookot vegyek?
- Battlefield 6
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új,bontatlan,dobozos, számlás,garanciás 7800X3D CPu.
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Be quiet! Pure Rock procihűtő
- I5-13400F 2x16 GB RAM SEASONIC 750W TÁP GIGABYTE GA-B760M ZALMAN Z1 PLUS HÁZ GARANCIA!!!!!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB / fekete / 24 hó jótállással
- StarTech Thunderbolt 3 TB3DKDPMAW - Dual-4K Dock
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest